Marcadores

maandag 14 april 2014

13.04.2014

Als je je overgeeft aan de liefde, omhult de vrede je John Smallman met Saul op 13 april 2014Ontwaken betekent je grip op de illusie loslaten en het gewoon weg zien drijven, zoals het heel zeker zal doen.  Je weet dat het onwerkelijk is, en toch blijft het jullie betoveren.  De meesten van jullie zullen het er niet mee eens zijn dat het jullie betovert, maar als het dat niet doet, waarom blijven jullie je er dan aan vasthechten?  Ik zou willen suggereren dat jullie dat doen, want het is vertrouwd en lijkt derhalve minder bedreigend dan de verandering die het loslaten ervan van jullie lijkt te vragen.  En toch wordt de illusie iedere dag minder en minder echt voor jullie.  Jullie gaan het loslaten, en er is slechts het nu-moment om dat in te doen, dus laat het los en spring!  Alleen is het niet een sprong in een angstige leegte die jullie wacht, slechts een zachte overgave in de liefdevolle armen van de Realiteit.  Het is veel gemakkelijker dan je je ooit zou kunnen voorstellen, alleen je angst, je bezorgdheid en je twijfels houden je terug, en natuurlijk zijn die ook volkomen onwerkelijk!
Hier in de spirituele rijken douchen we jullie voortdurend met moed, healing, en, natuurlijk, Liefde, om jullie te assisteren in het maken van de definitieve stap naar ontwaken, een stap die jullie heel graag willen maken en die niet vermeden kan worden.  Jullie weten dat jullie die gaan maken, maar velen van jullie zijn dat aan het uitstellen door jezelf te vertellen dat, tot jullie talrijke zorgen, bekommernissen, en angsten zijn opgelost – over de vraag of jullie huisdieren, familieleden en vrienden ook zullen ontwaken en jullie zullen vergezellen in de goddelijke gelukzaligheid die God jullie beloofd heeft – jullie je houvast van de illusie niet kunnen loslaten, aangezien je gelooft dat je dat dient te stabiliseren totdat je zeker weet dat er voor allemaal zal worden gezorgd.  Maar je bent daar zeker van, want jullie is keer op keer verteld dat niemand zal worden achtergelaten, dat er geen teleurstellingen zullen zijn.  Desalniettemin zullen jullie twijfels en angsten blijven, zeer bemoedigd door het feit dat jullie zo veel tijd besteden om daarop gefocust te zijn in plaats van op de Liefde die jullie in ieder moment omhult; en inderdaad, de illusie biedt jullie zeer vruchtbare grond waarin die angsten en twijfels zich kunnen vermenigvuldigen. 
Waarlijk, de Liefde omhult jullie in ieder moment, want er is alleen maar Liefde, al het andere is onwerkelijk!  Als je je overgeeft aan de Liefde, omhult de vrede je en je kunt dat voelen, maar daarna komen al die zeurende kleine ego-gedachten – gedachten van gepest, niet gewaardeerd, verraden, of gewoon genegeerd worden – binnen snellen om die vrede te verstoren, en jullie maken de fout daar aandacht aan te besteden.  Echter, jullie zijn allemaal perfecte aspecten van het goddelijke, geschapen in Liefde en van Liefde, en dus zijn alle egoïstische oordelen die je ervaart – die van jezelf of van een ander – betekenisloze afleidingen waarvan het enige doel is zich te bemoeien met jullie spirituele evolutie als mens. 
Jullie kozen ervoor om te incarneren om jullie spirituele ontwikkeling te voltooien, want gedurende de eonen is de illusie (die jullie gezamenlijk verkozen te bouwen) er in geslaagd om jullie ervan te overtuigen dat jullie onwaardige zondaars zijn die verlossing behoeven.  Verlost worden betekent gewoon opnieuw herkennen wie Jij waarlijk bent, zodat je eindelijk en eeuwig in de Realiteit kunt ontwaken, jezelf als Een wetende met je Bron en met de gehele schepping.  En natuurlijk is dat een staat waarvan je nooit afgescheiden bent geraakt; om daadwerkelijk afgescheiden te zijn van je Bron gaat voorbij alle grenzen van wat er mogelijk is.  Jullie zijn voor altijd Een met je Bron, punt. 
Ontwaken betekent dit opnieuw te weten en te ervaren, en echt het kan niet veel langer voor jullie worden verborgen.  De mensheid heeft zich spiritueel ontwikkeld, d.w.z. het is zich bewust geworden van de waanzin van zo veel van de culturele, filosofische, politieke en religieuze overtuigingen en dogma's, die het fijn toegestaan heeft haar houdingen en gedragingen te regeren.  Gedurende eonen heeft ze haar onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aangeboden aan degenen die zichzelf in leidende posities hadden geplaatst, in ruil voor hun acceptatie en erkenning.  Acceptatie en erkenning die altijd afhankelijk waren van ‘goed gedrag’, en die op ieder moment ingetrokken konden worden.  En dat collectieve bewustzijn is wat jullie naar voren leidt naar jullie onvermijdelijke ontwaken.
Jullie hebben nog een ander gezegde: ‘Je kunt alle mensen tijdelijk voor de gek houden, en sommigen altijd, maar je kunt niet alle mensen de hele tijd voor de gek houden’.  Alle mensen de hele tijd voor de gek houden is vaak geprobeerd, maar is altijd mislukt.  In voorbije eonen werden deze pogingen lokaal gedaan, maar recent is de poging gedaan, en wordt nog steeds, op een wereldwijde schaal gedaan, maar veel te veel van jullie doorzien nu de enorme leugens en het enorme bedrog dat de machts-makelaars jullie voorschotelen via hun media-handlangers als zijnde de waarheid.  En jullie delen je kennis hiervan, zodat degenen die jullie willen controleren dat niet langer kunnen doen.     
Zelfs op de mainstream media is het nu heel duidelijk dat er iets wezenlijk mis is.  De controleurs zijn niet meer in controle, en hun paniek is te zien nu meer en meer van hun leugens en bedrog worden onthuld en in de openbaarheid gebracht, voor iedereen om te zien.  Hun verborgen agenda's zijn niet langer verborgen, de (losse) punten worden verbonden, en de enorme corruptie waarin zij en hun familie en volgelingen betrokken waren, worden onthuld.
De mensheid is een familie in Gods goddelijke koninkrijk die verward en massaal misleid is als gevolg van haar keuze om te proberen om zich af te scheiden van haar Bron.  Binnen de Bron is alles duidelijk, transparant, zichtbaar, niets is verborgen!  Binnen de Bron, waar alles dat bewust is zijn eeuwige bestaan heeft, is er alleen de Ene, de Al-Wetende, Al-Ziende, Al-Liefhebbende, oneindig wijze Opperwezen dat eeuwig met liefde en vreugde neerkijkt op Zijn prachtige schepping, terwijl het zich ontvouwt in de glorieuze schittering van haar eindeloos vruchtbare domein.
De menselijke familie is nu aan het ontwaken, verdere vreugde brengend aan God terwijl Hij zijn kinderen ziet zichzelf losmakend van de beperkingen van de illusie, die hen zo lang hebben uitgedaagd en pijn gedaan.  De schittering van de eeuwige dag wordt almaar helderder, derhalve kan niemand in slaap blijven en het plezier missen dat wordt aangeboden.  Eindeloze vreugde staat op het punt jullie te overspoelen. 
Met heel veel liefde, Saul.Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands