Marcadores

vrijdag 23 mei 2014

21.05.2014

De stress die jullie te verduren hebben is enorm toegenomenJohn Smallman met Saul op 21 mei 2014Dit is voor jullie allemaal een zeer moeilijke en stressvolle tijd, vooral als je compassievolle en betrokken aandacht geeft aan de enorme hoeveelheid lijden en ontbering die door zo velen over de gehele wereld wordt doorstaan.  De tsunami van Liefde stroomt krachtig en intens door jullie denkbeeldige illusoire droom-landschap.  Het is zeer effectief en het roert al jullie onaangepakte kwesties op die als modder of zand op de bodem van de vijver hebben gelegen die je onbewuste is, dat uitgestrekte verborgen gebied van je denkgeest waar al wat je niet kon verdragen om onder ogen te zien, gedurende eonen verborgen heeft gelegen.  Al die ‘viezigheid’ moet worden losgelaten en opgeruimd, zodat het Licht dat ieder van jullie continu met zich mee draagt, helder kan voortschijnen zoals goddelijk bedoeld.  Terwijl Het dat doet zullen jullie je toenemend bewust worden van het goddelijke Licht voortschijnend vanuit anderen – jullie hemelse broeders en zusters, de prachtige kinderen van God. 
Jullie zijn allemaal briljante en goddelijke wezens die je Licht zo goed voor jezelf hebben verborgen, dat jullie bijna zijn vergeten (inderdaad, een aantal zijn dat vergeten) dat je ware natuur een eeuwige en goddelijke natuur is die nooit kan worden afgedankt of verloren.  Het kan alleen tijdelijk voor het zicht worden verborgen terwijl jullie je denkbeeldige spelletjes van de afscheiding spelen.  En zoals jullie blijft worden verteld, de verschrikkelijke tijd waarin de illusie jullie aanhoudend deze pijnlijke en verontrustende dromen heeft voorgeschoteld is voorbij, afgelopen, geëindigd.  Jullie staan op het punt om te ontwaken, jullie ontwaken is aanstaande, en jullie weten dit, dus als jullie tijd doorbrengen in die stille innerlijke ruimte, waartoe jullie allemaal toegang hebben, sta dat weten dan toe aan de oppervlakte van je bewustzijn te komen en je te omhelzen.  En dat zal het!
Toestaan is het geheim, maar wat vaak gebeurt is dat je zo gretig en ongeduldig antwoorden wilt ontvangen, dat je jezelf niet toestaat om de Heilige Geest, je hoger Zelf, je favoriete heiligen, gidsen of mentoren te ‘horen’, want je ego stormt luidruchtig naar binnen om die stille ruimte te vullen met zijn eigen egoïstische antwoord.  Het kan geen stille ruimte verdragen!  Ontmoedigende afleidingen zoals ‘Dit beeld ik me gewoon in’ of ‘Wat heeft het voor zin, het gaat toch niet gebeuren’ of ‘Waarom zou een van deze spirituele entiteiten zijn tijd verspillen om met mij te praten’ overspoelen dan je denkgeest.  
Jullie kunnen waarschijnlijk allemaal jullie eigen ‘favoriete’ voorbeelden van persoonlijke en ontmoedigende afleidingen geven.  Dit komt omdat je ego wanhopig wil worden gehoord, de gehele tijd!  Jullie hebben allemaal situaties meegemaakt waarin je naar iemand luistert en er een idee in je opkomt waarmee je gewoon niet kunt wachten om het die persoon te vertellen, zo erg dat je ofwel diegene onderbreekt om je punt te maken, of je focust je zo intens op dat idee dat je de rest van wat de ander zegt niet hoort.  Dat is hetzelfde als je mediteert en leiding zoekt, afleidende ideeën komen bij je op en je verliest je focus.
Meditatie is een discipline die je gefocuste aandacht benodigt en daarom moet je het serieus en regelmatig oefenen.  Vaak besteed je tijd zittend, met de bedoeling om te mediteren, maar komen andere ‘belangrijke’ zaken in je denkgeest op, je afleidend.  Dan, plotseling, is de stille tijd die je had gereserveerd voorbij en je moet verder.  Maar door oefening raak je gestaag steeds meer bedreven in het negeren van de afleidingen die je ego zo enthousiast in je rustige ruimte gooit.  Volharding bij het oefenen werkt, dus wees volhardend, de kans op succes is zwaar in je voordeel.  
Leiding of antwoorden van de spirituele rijken worden heel zacht ‘gesproken’, zachtaardig, onopdringerig, dus je dient zorgvuldig en geduldig te luisteren, en dat is heel moeilijk voor degenen onder jullie opgevoed in de ‘krachtige, pak het aan’ soorten van westerse cultuur waar tijd geld is en niet mag worden verspild.  Als gevolg hiervan reageer je vaak met de eerste gedachte die in je denkgeest opkomt wanneer je hebt te maken met een stressvolle of conflict-gedreven situatie, en, zoals jullie allemaal ongetwijfeld meegemaakt hebben, dat kan vaak de verkeerde zijn.
Meditatie is niet alleen een essentiële beoefening zodat je toegang krijgt tot je gidsen en antwoorden van hen ontvangt over zaken die je aangaan.  Het traint je ook niet, en misschien impulsief, te snel te reageren in je dagelijkse leven bij de communicatie met anderen, maar in plaats daarvan om te pauzeren en ruimte te maken voor alle passende antwoorden die voor je beschikbaar zijn om zich aan te dienen, je in een veel betere positie brengend om om te gaan met wat de situatie maar vereist.
Dus, nogmaals, ik benadruk het belang van het ruimte maken voor ‘rusttijd’, stille tijd, ongestoorde tijd, uitsluitend voor jezelf dagelijks beschikbaar ten dienste van jezelf.  De stress die jullie te verduren hebben is enorm toegenomen nu meer en meer van het bedrog en de corruptie waarop de wereld – de illusoire wereld – draait, wordt geopenbaard, verlangend dat je ervoor gaat zitten en er kennis van neemt.  
Vroeger, toen je dacht dat je kon vertrouwen op jullie juist verkozen overheden en hun instellingen, en hun zogenaamd ‘verantwoordelijke’ multinationale ondernemingen, om zorg te dragen voor de belangen en het welzijn van de meerderheid, zijn reeds lang voorbij.  Echter, de verborgen geheimen en corrupte agenda's die door hen in posities van macht en gezag zijn gevolgd, waarvan je het vertrouwen had dat ze handelden in naam van het algemeen belang – die klokkenluiders nu overal in het publieke domein plaatsen – zijn schokkend en zeer verontrustend.  Om te laten zien hoe schaamteloos jullie vertrouwen is verraden, is verbluffend, en vervolgens verlammend aangezien het verraad eeuwig voortdurend en oneindig lijkt te zijn.
De enige manier om de intense stress te verlichten die deze opengevouwde stortvloed van bedrog en verraad veroorzaakt, is door het dagelijks nemen van een time-out.  Herinner jezelf er in die tijd aan dat iedereen, zelfs iemand die volkomen slecht en corrupt lijkt te zijn, een heilig kind van God is.  Wanneer zij, of wie dan ook, zich slecht gedraagt, is het echt een roep om Liefde.  Alleen zij in hevige innerlijke pijn – pijn die ze zeer heftig ontkennen – kunnen zich zo verschrikkelijk tegenover anderen gedragen.  
Je verlicht in die rustige tijden je stress door jezelf eraan te herinneren dat jullie dagelijkse wereld van bedrog, lijden, en corruptie een illusie is, en dat alleen de Liefde bestaat.  Liefde is onvoorwaardelijk, ondiscriminerend, en volkomen al Gods kinderen accepterend.  Heb en vernieuw gedurende die stille tijden de intentie om op ieder moment Liefde in actie te zijn.  Wanneer je die intentie hebt, en deze vervolgens vasthoudt en demonstreert, bent je zeer effectief aan het toevoegen aan het Liefdesveld dat de wereld omhult.  
De Liefde kan worden afgewezen of genegeerd, maar het kan niet worden vernietigd, uitgeroeid, of overweldigd want Het is oneindig machtig, zijnde Al Wat Is.  Wanneer je de intentie hebt, sta de Liefde dan toe je te overspoelen en omarmen, voel Het, en vergeef vervolgens allen die Ermee in tegenstelling lijken te zijn.  Dit doen is enorm krachtig, het verlicht je stress en angsten, en het verzacht echt de harten van degenen die Er het meest tegen gekant lijken te zijn, effectief hun onverstandige weerstand Ertegen naar beneden brengend.
Natuurlijk doen velen van jullie dit nu al, en sommigen van jullie hebben ongetwijfeld het gevoel dat het weinig of geen effect heeft.  Je kon het niet meer bij het verkeerde eind hebben!  Jullie liefdevolle intenties zijn de wereld aan het veranderen en allen tot ontwaken aan het brengen.  Blijf doen wat jullie zo goed hebben gedaan, en maak er een punt van toegang te krijgen tot je innerlijke weten, wat je zekerheid bevestigt dat jullie ontwaken aanstaande is.   
Met heel veel liefde, Saul.Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands