Marcadores

zondag 8 juni 2014

07.06.2014

Jullie zijn allemaal machtige goddelijke wezens die tijdelijk vergeten zijn wie je bent

07 juni 2014 Jezus via John Smallman
Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/ 
Vertaling: René

Wachten is een zeer menselijke ervaring, het is onderdeel van een beperkt bewustzijn, een beetje zoals reizen langs een kronkelende weg.  Terwijl je iedere bocht rondt, presenteert er zich een nieuw uitzicht aan je, maar totdat je daadwerkelijk de bocht rondt, kun je niet weten wat er zal worden onthuld.  Dus je wacht, en vervolgens worden je verwachtingen ingelost, of niet.  Velen zijn gaan leren om te leven zonder optimistische verwachtingen als gevolg van eerdere teleurstellingen, en dit heeft bepaalde voordelen en ook nadelen, zoals je hebt geleerd.  In Realiteit, in de Hemel, bestaat er slechts nu, wachten komt niet voor.  
In de spirituele rijken kunnen we niet echt naar waarde schatten wat wachten voor de mensheid betekent, ook al hebben we levens gehad als mensen, en we zijn ons er zeer bewust van dat jullie niet echt kunnen begrijpen wat het leven in het nu, zoals wij altijd doen, werkelijk betekent.  Jullie krijgen misschien korte intuïtieve momenten waarop je dat lijkt te ervaren, en dan is het weg, en je vraagt je af wat er net gebeurd is!  Dus moet ik jullie eraan herinneren dat tijd van de illusie is, en hoe echt het ook lijkt – en we weten dat het voor de overgrote meerderheid van de mensen zeer reëel lijkt – is het echt heel onwerkelijk.  Desalniettemin, je ervaart het continu, terwijl je hoopt, de intentie hebt, en verwacht zeer spoedig te ontwaken – maar natuurlijk zijn jullie in werkelijkheid al ontwaakt! 
Zoals blijkt uit jullie doorgaande ervaringen bouwden jullie een ongelooflijk echt lijkende omgeving waarin jullie je spelletjes van afscheiding speelden.  Maar jullie zullen blij zijn opnieuw te horen dat de tijd voor die spelletjes om te eindigen snel nadert.  Jullie hebben de collectieve beslissing genomen om ze te beëindigen, en het proces van er een einde aan maken blijft zich onstuitbaar voortbewegen.  Jullie kunnen de tekenen hiervan zien aangezien de mainstream media zonder ophef en discreet korte verslagen geeft van verder bewijs van corruptie en bedrog in hoge plaatsen, terwijl jullie alternatieve nieuwskanalen jullie veel meer details geven, aangezien ze niet de hoedanigheid hebben om te worden onderdrukt door de rijke eigenaars van de nieuwsorganisatiebedrijven. 
Verandering is zich veel sneller aan het voordoen dan jullie je bewust van zijn, en situaties die in het verleden zeer wel zouden kunnen leiden tot oorlog, doen dat nu niet.  Dit komt omdat jullie, de Lichtdragers, en al die miljarden op de planeet die vrede en overvloed voor allen willen, zo effectief de Liefde delen waarin de tsunami allen op Aarde heeft gehuld.  Jullie hebben altijd de optie je Er niet mee te verbinden of Het te delen, maar de aantallen die die keuze maken zijn minuscuul.  99,999 procent van de mensheid wil en heeft de intentie dat allen op Aarde in vrede, veiligheid en overvloed zullen leven, en omdat dat jullie collectieve wil is zal het onvermijdelijk gebeuren.
Jullie kunnen dat proces helpen, dat proces versnellen, door op ieder moment liefdevol te zijn, zelfs wanneer het lijkt dat je aangevallen wordt, of wanneer het verstandiger voor je lijkt om verdedigingen tegen aanvallen op te richten.  Zoals we blijven benadrukken, en zoals we zullen doorgaan te benadrukken: ‘Liefde is het antwoord op ieder probleem’.  Wees niet bang, richt geen verdedigingen op; wees liefdevol, wees accepterend, en val nooit aan.  Diep van binnen weet je dat dit de enig juiste manier is om te leven, want jullie zijn, ieder van jullie afzonderlijk, goddelijke wezens geschapen in Liefde door God, zodat je je eeuwig kon verlustigen in de vreugde van Een te zijn met Hem, en derhalve met elkaar. 
De schijnbare successen van degenen die vechten, strijden, bedriegen, en aanvallen zijn onwerkelijk.  Ze mogen het goed lijken te doen, maar dat succes is illusoir en zeer tijdelijk, en heeft enorme karmische gevolgen voor hen.  In plaats van hen te oordelen en te veroordelen voor hun liefdeloze gedrag, bid voor hen als je mediteert, en stuur ze Liefde.  Dat doen vernietigt hun duistere kracht als water dat steen wegslijt als het over watervallen stroomt.  Jullie denken dat dit een zeer traag proces is!  Maar er bestaat geen tijd!  Het hele universum verscheen slechts een moment geleden en heeft zich al opgelost in het niets waaruit het leek te verschijnen – jullie klampen je slechts vast aan een droom van lichamen en lijden en pijn.  Laat ze gaan en ontwaak.  
Al de wijzen, de mystici, de goeroes die tijd onder jullie hebben doorgebracht in de illusie, jullie begeleiding en ondersteuning biedend, hebben altijd gewezen op het belang van overgave aan en acceptatie van wat gebeurt in dit huidige nu-moment.  Wanneer je dat doet zul je merken dat je de middelen hebt om om te gaan met wat er gebeurt, je ermee te redden, en te blijven leven, in vrede.  Wanneer je vecht tegen wat er gebeurd is, het oordeelt, en het veroordeelt, put je jezelf uit in conflicten die niets oplossen en alleen maar leiden tot nog meer lijden.  Maar totdat je het probeert en bemerkt dat het werkt, zul je je krachtig verzetten tegen overgave.  Dus probeer het, nu! 
Overgave betekent niet dat je buigt voor of zelfs meedoet met de krachten van de duisternis – alle liefdeloze gedachten, woorden en daden – het betekent dat je je rust, je sereniteit, je stabiliteit behoudt in situaties die uitdagend en stressvol zijn, onderwijl de intentie hebbend dat de Liefde de problemen oplost of kwesties die opkomen.  Wanneer je dat doet ontwikkel je een rustige innerlijke ruimte waarin intuïtieve en liefdevolle leiding kan binnenstromen, om je te assisteren in dat bepaalde moment zodat de vrede overheerst, en bedreigingen van conflict zich oplossen. 
Waar wij in de spirituele rijken jullie – zeer compassievol en liefdevol – aan blijven herinneren, jullie zijn allemaal, ieder van jullie afzonderlijk, machtige goddelijke wezens die tijdelijk vergeten zijn wie je bent.  Jullie dromen een droom van afscheiding en verlatenheid, angst, pijn, lijden en dood.  Het is slechts een angstaanjagende droom waaruit je niet kunt falen te ontwaken.  Ga dagelijks naar binnen, naar je stille innerlijke ruimte waar er altijd vrede en Liefde is om je te ondersteunen, en herinner jezelf er nog maar eens aan dat je de intentie voor de mensheid hebt om te ontwaken.  Dat is jullie doorgaande taak en jullie voeren die heel spectaculair uit, dus in plaats van het omarmen van zorgen, ongeduld en angst, vier en verheug je, want die droom komt tot een einde.
Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands