Marcadores

zondag 15 juni 2014

14.06.2014

De eisen van jullie mensenlevens kunnen zeer intens zijn

Saul via John Smallman 14 juni 2014
Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/ 
Vertaling: René

In de spirituele rijken kunnen we jullie roepen duidelijk horen om het ontwaken te laten gebeuren, nu!  En, net als jullie, kijken wij ook zeer enthousiast uit naar haar op handen zijnde en onvermijdelijke aankomst.  Geen twijfel dat het voor velen van jullie eeuwig lijkt te naderen, maar nooit aankomt, maar deze schijnbare niet-aankomst is slechts een deel van de illusoire omgeving waarin jullie je menselijke bestaan ervaren.  Maar dat te weten biedt weinig troost wanneer het erop lijkt dat je alle problemen en het lijden waarin de illusie jullie onderdompelt moet blijven ervaren.
Vandaag zal ik proberen om jullie spirits te verhogen terwijl jullie doorgaan jullie Licht hoog te houden, en terwijl jullie doorgaan de zeer krachtige intentie voor de mensheid vast te houden om te ontwaken uit zijn schijnbaar eindeloze en vaak zeer pijnlijke droom.  Jullie ontwaken is verzekerd, in feite is het al gebeurd, jullie blijven alleen onbewust omdat jullie zo gehecht zijn geraakt aan het lichamelijke leven als mensen die jullie in de illusie ervaren.
Dit menselijke leven lijkt heel echt, en velen van jullie hebben een diepe onderliggende angst dat zonder jullie menselijke lichamen jullie bestaan zal ophouden.  En de angst voor de dood is endemisch op de planeet, want het lijkt zo definitief, zo terminaal.  Slechts zeer weinigen hebben een adequaat bewustzijn van de realiteit van de spirituele rijken die hen er geruststellend van zou overtuigen dat het leven eeuwig is, en dat de menselijke dood slechts het neerleggen is van een voertuig dat jullie goed heeft gediend, maar dat niet meer nodig is. 
In feite zijn, gedurende de eonen, de meeste mensen zeer gehecht geraakt aan de schijnbare realiteit van hun lichaam, en zijn effectief in ontkenning van het geheel van de Realiteit die jullie vreugdevolle herontdekking Ervan wacht wanneer jullie ontwaken.
Ja, velen beweren van een bepaalde religieuze overtuiging te zijn, in God te geloven, spirituele overtuigingen te omarmen, en te geloven in een leven na de dood, maar meestal leven ze niet als waren die overtuigingen van een groot belang of grote betekenis.  Over het algemeen is dit omdat de illusie die jullie collectief bouwden en onderhouden veel reëler en relevanter voor hen lijkt dan het vooruitzicht van het eeuwige leven, in wat lijkt op een onvoorzienbare en hopelijk zeer verre toekomst.  De illusie blijft voor de meeste mensen aantrekkelijk en verleidelijk terwijl ze blijven hopen daarbinnen een beter leven voor zichzelf op te bouwen, en de gedachte aan de dood is niet aantrekkelijk.
Jullie, de wegwijzers en Lichtdragers, zijn op Aarde om te helpen de herinnering aan de waarheid en kennis van je spirituele oorsprong terug te brengen, en dus van jullie eeuwige spirituele bestemming, aan allen met wie je omgaat tijdens dit aardse leven.  Alle mensen weten, in het centrum van hun wezen, hun hart, hun ziel, dat ze onafscheidelijke aspecten van God zijn, die een zeer tijdelijk en illusoir belichaamd leven ervaren, dienend om deel te nemen aan en lessen te delen die ze, met veel wijsheid en spirituele begeleiding, collectief hebben gekozen te ondergaan.  Echter, het resultaat van het accepteren van die uitdaging, en het is inderdaad een uitdaging, is dat ze op aarde zijn met slechts minimale toegang tot de herinneringen aan hun ware aard.
Leven als mensen met kennis van je ware natuur als goddelijke wezens, onafscheidelijk van je Bron, zou onmogelijk zijn omdat de aard van de mensheid de afscheiding is, en jullie goddelijke natuur is Eenheid.  Eenheid is alles wat er bestaat, de afscheiding is een illusie, en derhalve om mens te zijn, betekent te zijn ingekapseld in een illusoire of onbestaande staat.  Tijdens het leven als mens, en het ervaren van de staat van afscheiding die dat met zich meebrengt, is het uiterst moeilijk voor jullie het feit te bevatten en begrijpen dat het menselijke leven illusoir is.  Het is een veel te bedreigend concept voor jullie beperkte denkgeesten om te proberen te begrijpen of wijs uit te worden.  Dientengevolge zijn jullie altijd op zoek naar meer voldoening in jullie aardse levens, maar vinden het nooit.  Er kan geen voldoening zijn in jullie aardse levens behalve om te ontdekken dat ze onwerkelijk zijn en dat jullie goddelijke en eeuwige wezens zijn, verdwaald in de mist die de illusie is, die spoedig zal optrekken.  
Door naar binnen te gaan en te volharden in je zoektocht naar innerlijke rust, kun en zul je de illusie verjagen, maar het is essentieel dat terwijl je dat doet, je jezelf niet toestaat voortdurend te worden afgeleid door wereldse zorgen.  Heel vaak proberen mensen om te mediteren of naar binnen te gaan en rust te vinden, maar omdat de afleidingen van hun dagelijkse menselijke levens blijven binnen dringen in die innerlijke ruimte, met eisen die verschijnen en onmiddellijke aandacht vereisen, bemerken ze dat ze niet in staat zijn om daarin te volharden.  De eisen van jullie menselijke levens kunnen zeer intens, persoonlijk, en verdelend zijn, dus lijkt het erop dat je niet alleen de enige bent  die daaraan wat kan doen, maar ook dat jij dat moet doen, bij voorkeur nu meteen. 
Echter, als jullie terugkijken op jullie levens kun je duidelijk veel dingen zien die van enorm belang waren, maar die op het moment zelf in feite niet echt belangrijk waren.  Wijsheid achteraf is heel onthullend in dat het keer op keer demonstreert dat jullie prioriteiten vaak misplaatst waren.  Herinner jezelf hieraan wanneer de ‘moetens’ op jullie te-doen-lijstjes overweldigend worden, en maak er een punt van de meerderheid van hen te schrappen.
Jullie echte prioriteiten zijn om jezelf te eren door het jezelf dagelijks stille tijd te geven om in vrede te zijn, dan gedurende die tijd jezelf te openen om de Liefde te ontvangen en te voelen die je op ieder moment omhult, en dan die liefde te delen met iedereen met wie je interacteert.  Dat doen is het meest inspirerende en verheffende dat je voor jezelf kunt doen, en je zult beloond worden met de verbeteringen die zich voordoen in al je relaties, met inbegrip van je relatie met jezelf.
Wanneer je die tijd dagelijks neemt en naar binnen gaat, is het eerste ding om ‘te doen!’ je intentie te herformuleren om de Liefde te voelen die je omhult, herinner jezelf er vervolgens aan dat je die Liefde waard bent, en dat het ervaren Ervan jouw recht en Gods Wil voor je is.  Zelfs de kleinste toename in gevoeligheid voor de innerlijke rust die je ervaart is Gods Liefde die je omhelst, dus stel je Ervoor open, en sta Het toe zich te intensiveren.  Dit is jouw moment om te ontspannen in je ware aard, één met Hem.  Dat moment zal niet blijven duren, maar je zult het nooit vergeten, en dus zul je weten dat Gods liefde er voor je is, altijd.  Dit geeft je de kracht, de vastberadenheid en het enthousiasme je Licht hoog te blijven houden, terwijl jullie je steeds dichter toe bewegen naar het moment van het onvermijdelijke ontwaken van de mensheid.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands