Marcadores

woensdag 23 juli 2014

22.07.2014

Het is jullie natuur om vrij rond te zwerven door de goddelijke kosmos 

22 juli 2014 Jezus via John Smallman
Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/
Vertaling: René

Binnen de illusie zet de tijd uit en krimpt, het is onwerkelijk en onbetrouwbaar, en toch zoals jullie het ervaren lijkt het zich in een regelmatige en lineaire manier te bewegen van het verleden, met al zijn herinneringen, voorbijgaand en ononderbroken via het heden, en in de onzekerheid van een toekomst die je probeert te voorspellen en vast te pinnen… en dan gebeurt er iets heel onverwachts!  En dat is een buitengewoon goede reden om in het nu te leven!  Als je er een punt van maakt in het nu-moment te leven en om te gaan met gebeurtenissen, situaties, kwesties en problemen zoals ze zich voordoen, vertrouwend op je intuïtie – de wijsheid van je ware Zelf – zal alles veel gemakkelijker voor je stromen. 
Proberen te gissen wat er morgen, volgende week of volgend jaar zou kunnen gebeuren, versterkt de stressniveaus die je ervaart door het leven in de duisternis van de illusie – duisternis omdat het Licht van Gods Liefde voor jullie verborgen is door de mantel of de mist van de illusie.  Om duidelijk te kunnen zien moet je de illusie en al haar concepten en logica ver achter je laten.  Alle inspirerende inzichten die de grote geesten onder jullie gedurende de eonen hebben ontdekt, zijn aan hen geopenbaard wanneer ze niet werden verankerd door de grenzen die de illusie jullie oplegt, maar wanneer ze als het ware vrij aan het rondzwerven waren door de kosmos van hun onbegrensde denkgeesten, alle vooroordelen en culturele overtuigingen negerend die zouden kunnen hebben suggereren dat wat ze zochten een onmogelijke droom, onwerkelijk, een mythe was.  
Het is jullie natuur om vrij rond te zwerven door de goddelijke kosmos, ongehinderd door logisch menselijk denken dat regels bedenkt op basis van te weinig kennis, welke vervolgens jullie creatieve vermogens ernstig beperkt.  Regels houden jullie in toom en beperken je onnatuurlijk.  Het zijn echter erg handige aspecten van de illusie waar afscheiding aanzienlijk, en tastbaar, lijkt, en ze bieden een kader dat er, bijvoorbeeld, voor zorgt dat mensen bij het besturen van motorvoertuigen over het algemeen niet met elkaar in botsing komen, want ze volgen allemaal dezelfde regels in een behoorlijk drukke entourage.  Dat aspect van de regels is erg handig terwijl je worstelt met de stress en de zorgen van het dagelijkse leven, want het biedt richtlijnen die jullie in staat stellen om er redelijk zeker van te zijn dat je persoonlijke veiligheid verzekerd is.  
Wat er is gebeurd gedurende de eonen is dat veel van de regels en voorschriften een onbuigzame en onbetwiste laag zijn geworden bij alles wat je doet, meer als een open gevangenis, je creatieve vermogens in de vorm van denkbeeldige blokkades ernstig beperkend om vooruitgang te boeken – het is een beetje alsof je in een kamer bent met veel deuren of uitgangen, en op één na staan allen wijd open, en je kunt alleen degene zien die gesloten is en denkt dat je daarom niet in staat bent om te vertrekken.
God schiep jullie VRIJ!  Jullie kozen ervoor jezelf te beperken door het bouwen van de illusie en jezelf daarin in te sluiten, en eindelijk zetten jullie daar op een grote schaal vraagtekens bij, en komen tot een collectief besef dat het een inrichting is voor krankzinnigen.  
Het was krankzinnig om de illusie te bouwen.  Het was een totaal onrealistische en onmogelijke poging om jezelf af te scheiden van God, want Hij is Alles wat bestaat, en dus is afscheiding van Hem onmogelijk.  Hij schiep jullie in Liefde en gaf jullie alles wat Hij had – oneindige Liefde, oneindige Wijsheid, oneindige Kennis, oneindige Macht, en eindeloze creatieve mogelijkheden en kansen – en jullie kozen ervoor deze allemaal achter je te laten en jezelf in te sluiten in een staat van onwerkelijkheid waar jullie die giften uit de weg gingen om je, onafgebroken gedurende de eonen,  bezig te houden met de competitieve vernietiging van elkaar. 
Het maakt niet uit wat jullie bereiken door je continue en vastberaden menselijke inspanningen – rijkdom, positie, erkenning, macht – want deze zijn allemaal vergankelijk, ze zijn niet blijvend en kunnen dat niet zijn, en de zeer beperkte voldoening die ze geven ebben snel weg.  Jullie ware huis is bij God, dat weet je, en niets anders kan ooit je intense behoefte bevredigen om wederom Een met Hem te zijn.   
Het heeft lang geduurd voor jullie om tot dat besef te komen en de collectieve keuze te maken en beslissing te nemen je opnieuw te verbinden met de Liefde, zodat de illusie weer in het niets kan oplossen van waaruit jullie het in bestaan dachten.  Ieder moment dat je binnenin besteed, in je stille innerlijke heiligdom, met de intentie liefdevol, compassievol, en accepterend te zijn, versnelt het tempo waarin de illusie aan het afbrokkelen is.   
Alle spirituele kanalen, zij allen in de spirituele rijken, blijven het grote belang benadrukken van het aandacht besteden aan je dagelijkse persoonlijke spirituele praktijken, want dat is hoe je ontwaakt.  Het drukt een dwingende intentie uit om te ontwaken, de Realiteit en de Eenheid te leren kennen en ervaren die jullie echte en eeuwige natuur is.  Het is dat wat iedereen die zich ooit verbonden heeft met de illusie heeft gezocht en aan het zoeken is.  Diep binnenin ieder bewust levend wezen bestaat het weten dat je Een bent met God, de Bron van waaruit al wat bestaat in eindeloze Liefde uitstroomt.  Door ervoor te kiezen geloof te hechten aan de illusie, hebben jullie die kennis voor jezelf verborgen, en het is dat overduidelijke verlies dat zo pijnlijk is voor jullie.  Niets kan op bevredigende wijze worden vervangen door dat allesomvattende gevoel van acceptatie waarin de Eenheid en de Liefde die Zijn natuur is, voorziet, niets! 
En er is slechts Eenheid, er is geen voorbij of buiten, geen verleden of toekomst, er is slechts nu, Een met de Bron.  Wanneer jullie ontwaken, zoals jullie zullen doen, zullen de vreugde en het wonder dat al jullie twijfels, zorgen en angsten vervangt, je omhullen in een staat van onvoorstelbare extatische gelukzaligheid.  Ga dagelijks naar binnen, ieder uur als je kunt, en breng het tot bloei, want dat is wat je hier komt doen.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands