Marcadores

maandag 28 juli 2014

27.07.2014 Saul

Iedereen zal ontwaken, maar niemand zal gedwongen worden om dat te doen

Saul via John Smallman 27 juli 2014
Bron: http://johnsmallman.wordpress.com
Vertaling: René

Velen van jullie ondergaan op dit moment grote stress en lichamelijke en emotionele ongemakken, terwijl de energieniveaus van de Tsunami van Liefde zich intensiveren.  Dit valt te verwachten, dus wees niet ongerust, ontspan je gewoon in het nu-moment en laat deze energieën door je heen stromen, en naar buiten naar de gehele mensheid en Gaia zelf.  Dit is wat jullie kwamen doen, jullie zijn gewoon vergeten hoe veeleisend het zou zijn voor jullie fysieke voertuigen, dus zorg ervoor dat je regelmatig om hulp vraagt van je vrienden, gidsen, mentoren en engelen in de spirituele rijken.  Wanneer je dat doet zul je je beter voelen, gemakkelijker in staat om het ongemak te accepteren, en verzekerd van de noodzaak ervan, terwijl jullie frequenties stijgen om jezelf en de mensheid voor te bereiden op jullie ontwaken.
Wij overspoelen jullie met spirituele hulp en bijstand, maar de vele alarmerende gebeurtenissen over de gehele wereld leiden jullie af en trekken je naar beneden de illusie in, waar je ertoe neigt de pijn en het lijden binnen te gaan dat je daar ziet.  Zie de pijn en het lijden, stuur Liefde en compassie naar de betrokkenen, maar blijf ervan weg – ‘wees in de wereld maar niet van de wereld’.  Dit doend zal het jullie veel gemakkelijker maken om je te verbinden met je intuïtie, je hogere Zelf, en hen in de spirituele rijken die altijd klaar zijn om jullie oproepen te beantwoorden…  Ik beloof jullie dat er geen muzak zal zijn terwijl je wacht op de volgende beschikbare collega (associate)!
Wij willen jullie helpen, we zijn hier om jullie te helpen, en we reageren altijd op jullie individuele oproepen, helaas kan het erg moeilijk voor sommigen van jullie zijn om onze aanwezigheid te voelen of horen boven de afleidende herrie die de illusie, die jullie collectieve ego, steeds gebruikt om je in het conflict te trekken.  Het vergt veel oefening en persoonlijke discipline gemakkelijk en snel toegang te leren krijgen tot dat rustige innerlijke heiligdom, maar ik verzeker jullie dat je het zeer de moeite waard zullen vinden.  Zelfs de grote mystici en opgestegen meesters hebben moeite toegang te krijgen tot dat innerlijke heiligdom wanneer ze belichaamd zijn, want het lagere frequentieniveau waarop de illusie jullie vasthoudt, staat open voor massale storing en ‘witte ruis’.  
Herevalueer regelmatig al je dagelijkse zoudens en te doen-lijsten, elimineer realistisch diegenen die je niet langer dienen, en geniet van het verminderde gevoel van stress en het daaruit voortvloeiende gevoel van vrede dat er naar binnen stroomt wanneer je jezelf toestaat om vrij te zijn.  Zo veel van wat je voelt dat je dient te doen of zou moeten doen, is oude karmische vuilnis waarmee je besmet bent geraakt gedurende de eonen, en die heeft geen geldigheid meer vandaag.  Laat het los, de lessen ervan zijn geleerd.  Gebruik zo nodig een bleekmiddel – langere periodes in meditatie! 
Jullie werden vrij geschapen en jullie blijven vrij, eeuwig vrij, maar binnen de illusie lijkt dit niet het geval te zijn.  In feite probeert de moderne medische wetenschap te bewijzen dat alles wat je doet wordt veroorzaakt door de stroom van verschillende chemische stoffen door je zenuwstelsel. Ontegenzeggelijk hebben drugs invloed op het gedrag, jullie menselijke zenuwstelsels zijn miniatuur drugproductie faciliteiten, en jullie persoonlijke houdingen besturen hen op ieder moment.  Jullie kunnen altijd je houding veranderen, ongeacht hoe gedrogeerd je bent (behalve in het geval je plat op je rug bewusteloos ligt te zijn), en dat is wat we jullie hebben gevraagd te doen – heb slechts liefdevolle houdingen, en laat alle houdingen los die niet in afstemming zijn met de Liefde.  Dat is de vrije wil.
Velen, echter, vinden het prettiger om vast te houden aan oude liefdeloze houdingen, want ze voelen zich onveilig zonder hen.  En in vorige levens hebben jullie allemaal ernstige pijn, lijden, en verraad ervaren.  Het zijn dat soort herinneringen, die zijn opgeslagen in je DNA, die gebleekt moeten worden.  Maar natuurlijk zullen jullie een veel beter oplosmiddel dan bleekmiddel gebruiken – Liefde!  Liefde werkt altijd, bleekmiddel is veel minder betrouwbaar – zie de instructies en disclaimers van de fabrikanten!
Als je vrienden of geliefden hebt die vast lijken te zitten in de oude versleten houdingen en overtuigingen, probeer ze dan niet te overtuigen om te veranderen, dit is zeer bedreigend voor hen. Wees gewoon liefdevol en accepterend naar hen toe, wees compassievol maar ga niet bezig met pogingen om deze houdingen te bediscussiëren, luister gewoon als ze willen praten.  Regelmatig praten helpt hen om het duidelijker te zien, vooral als ze geen noodzaak voelen om hun positie te verdedigen.
Iedereen zal ontwaken, maar niemand zal gedwongen worden om dat te doen.  Degenen die ervoor kiezen dat niet op dit moment te doen, zullen voortdurend nieuwe mogelijkheden worden aangeboden om dat te doen, en wanneer ze er klaar voor zijn zullen ze er gebruik van maken.  Er is slechts Een, dus niemand zal worden overgeslagen, buitengesloten of achtergelaten.  Het spel van de afscheiding en verlatenheid, de illusie, zal net zolang duren als er mensen zijn die willen spelen, maar het kan niet langer mensen beperken of omvatten die wensen te ontwaken, de zeer grote meerderheid van de mensen.
Jullie taak, jullie de Lichtdragers en wegwijzers, is om Liefde in actie te demonstreren.  Jullie allen weten, diep in jezelf, of je het nu aan jezelf hebt toegegeven of niet, dat je Liefde bent, dat er niets anders is.  Jullie zijn degenen die ervoor kozen en zich vrijwillig aanboden op Aarde te zijn op dit punt in haar evolutie, om te assisteren bij haar ontwaken door liefdevol in iedere situatie te zijn, op ieder moment, en voor iedereen met wie je interacteert.  
Jullie herinneringen aan deze keuze zijn zwak, moeilijk te bereiken, en toch, als je rustig zit na te denken over je menselijke situatie, komt het altijd weer in je op dat de weg voorwaarts is via de Liefde.  Vaak komen dan jullie redenerende denkgeesten binnen om je te vertellen dat ‘als iedereen zich op die manier gedroeg zou alles goed komen, maar dat doen ze niet en zullen ze niet, dus wees verstandig en beschermen jezelf, laat je bescherming niet zakken of je zult worden gekwetst’.  Als je bemerkt dat je in het defensief gaat of zelfs tot de aanval over gaat, stop, hergroepeer, vergeef jezelf, en begin opnieuw, liefdevol; dat doen is zeer ontwapenend voor je tegenstander. 
Jullie taak is het om dat intuïtieve gevoel te vertrouwen dat de enige weg voorwaarts is via de Liefde.  Diep van binnen, zoals we jullie blijven vertellen, weten jullie dat dit waar is, omarm het, heb vervolgens iedereen lief tot aan ontwaken, en breng jullie meest wonderbaarlijke taak tot bloei en voltooiing.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands