Marcadores

dinsdag 26 augustus 2014

25.08.2014 Jezus

Alles wat je je maar kunt voorstellen kun je creëren

25 augustus 2014 Jezus via John Smallman
Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/
Vertaling: René

De opwinding stijgt!  Hier in de spirituele rijken zijn we allemaal opgewonden terwijl we de enorme vooruitgang observeren die jullie maken, terwijl jullie met kracht voorwaarts gaan richting jullie ontwaken.  Het is zo dichtbij!  Blijf je Licht helder schijnen terwijl je vastberaden je intentie vasthoudt om in ieder moment liefdevol te zijn, en bereid jezelf voor op ongebreidelde verbazing en verwondering wanneer het gebeurt, zoals het absoluut zal doen.  Jullie zitten op koers en op schema voor een grote gebeurtenis die al gedurende eonen is gepland.  Jullie bevinden je in de voorhoede terwijl het zich voorbereidt om zich te ontvouwen, prachtig en heel dramatisch, voor de gehele mensheid die ervoor kiest om deel te zijn van deze gedenkwaardige en verheffende verplaatsing, weg van de donkere energieën die zo overheersend zijn geweest op de planeet Aarde, en in het eeuwige Licht van Gods oneindige Liefde. 

Gods Liefde is het oneindige energieveld waarin de gehele schepping eeuwig is omsloten.  Er is nergens anders, en er is geen behoefte aan ergens anders, want jullie goddelijke Bron biedt in oneindige overvloed alles wat je je eventueel zou kunnen dromen, wensen, of verlangen terwijl je je briljante creatieve vermogens gebruikt om met Hem samen te komen in het eindeloos uitbreiden van die schepping.  Er zijn geen grenzen!  En toch is er niets buiten onze goddelijke Bron, de Bron van alles wat bestaat en waarin alles onlosmakelijk, vrij, en liefdevol is opgenomen.  Voor jullie, momenteel schaarste en beperking binnen de illusie ervarend, is dit een paradox van onbegrijpelijke proporties.  

Maar diep in ieder van jullie bevindt zich het absolute weten dat jullie ieder onafscheidelijke en belangrijke onderdelen of aspecten van het goddelijke energieveld zijn.  Maar omdat je ervoor kiest om spelletjes te spelen van afscheiding, verlating, verdriet en lijden in jullie onwerkelijke en illusoire omgeving, sloten jullie, tijdelijk, je bewustzijn af van je goddelijke en eeuwige natuur.  Het is alsof de heilige vlam van Zijn Liefde, eeuwig brandend in ieder van jullie, was verborgen of bedekt, je blijkbaar alleen en verlaten achterlatend in de door strijd verscheurde en angstige duisternis van een koud en ongevoelig universum.  En jullie wetenschap, in haar uiterst beperkte waarneming, bevestigt dat de ruimte een extreem koude en afschrikwekkende plek is waarin je je alleen op eigen gevaar zou wagen, en, zou je daarvoor kiezen, het nogal een zinloze oefening is, 1) omdat je noch de mogelijkheid, noch de technologie hebt om meer dan slechts het kleinste deel ervan te doorkruisen, vanwege dat het zo groot is, en 2) omdat jullie leven veel te kort voor jullie is om genoeg tijd te hebben om enige zinvolle terugkeer-reizen of rooftochten in zijn uitgestrektheid te maken.  

Desalniettemin is dit een totaal verkeerde beoordeling van jullie situatie.  Als goddelijke wezens, die jullie absoluut zijn, zijn jullie vrij geschapen, vrij om de gehele uitgestrektheid van de schepping zonder enige belemmering te verkennen, en in vergelijking is jullie zichtbare heelal gelijk aan je achtertuin.  Tijdelijk, echter, kozen jullie ervoor een illusoire en ernstig beperkte omgeving te bouwen om daarin een aantal nogal krankzinnige spelletjes te spelen.  De eerste opwinding waarin deze omgeving voorzag is allang vervaagd, en het besef dat dit niet Gods wil voor jullie is, is nu aan het dagen.  Dientengevolge hebben jullie gezamenlijk de beslissing genomen om het terug in het niets te laten oplossen van waaruit jullie het in bestaan bedachten, en dus, onvermijdelijk, zullen jullie ontwaken.  

Als je je zou kunnen afstemmen op een van de oneindige hoeveelheid positieve energiefrequenties van de spirituele rijken, die grenzeloos zijn, zou je versteld staan van de voortdurende en eeuwige creatieve ondernemingen waarin jullie allemaal betrokken zijn.  Ook al lijkt het erop dat jullie aarde-gebonden zijn, ingekapseld in lichamen die je continu beperken, zou je in staat moeten zijn om de ongelooflijke en ontelbare bijdragen te zien die jullie allemaal maken aan het oneindig groeiende en uitbreidende veld van creatie, op momenten dat je ofwel slaapt, mediteert, of je gewoon rustig ontspant zonder je te verbinden met je angst-gedreven egoïsche denkgeesten. 

Jullie zijn allemaal goddelijke wezens, en je ware Thuis ligt in de oneindig gevarieerde en eindeloze spirituele rijken waar er geen begrenzingen zijn.  Alles wat je je maar kunt voorstellen kun je creëren en dat zal toevoegen aan het goddelijke en mooiste energieveld dat alles wat bestaat is.  Gods Wil in het creëren van bewust voelend leven was om de Realiteit uit te breiden en dat jullie allemaal hielpen bij het vullen van het energieveld dat Hij had geschapen, met je eigen prachtige creaties.  En jullie zijn allemaal onlosmakelijke delen van die goddelijke Realiteit.  Deze uitbreiding is een creatief hoogstandje waarin alle bewust voelende leven volledig wordt betrokken, vreugdevol en eeuwig.  Als mensen, in een staat van begrensd en sterk beperkt bewustzijn, kunnen jullie je geen voorstelling maken van de wonderen die jullie op handen zijnde ontwaken wacht.   

Creatie, de Realiteit, is een voortdurende oefening in vreugde!  Het is eindeloos heerlijk, verleidelijk en betoverend, en Zijn enige doel ligt in de pure vreugde van het creëren van meer wonderen voor iedereen die er deel van uitmaakt, alle bewust voelende leven verbazend.  God is Liefde, een oneindig en steeds groeiend veld waarin de gehele schepping zijn eeuwige bestaan heeft.  Het is in die wonderlijke staat dat jullie allemaal binnenkort gaan ontwaken, waarna jullie jezelf waarlijk voor de eerste keer zullen kennen als briljant competente individuele centra van intelligentie die op hetzelfde moment Een met je goddelijke Bron zijn. 

In werkelijkheid zijn er geen behoeftes, omdat jullie allemaal volledig zijn precies zoals God jullie geschapen heeft, en dus ben je ongelimiteerd, ongebonden en vrij om te creëren zoals jullie stemmingen en inspiraties je verheffen, steeds meer briljante demonstraties in het bestaan brengend van de creatieve genieën die jullie liefhebbende Vader creëerde toen Hij eenieder van jullie schiep.  Creatie is een voortgaande en eindeloze reeks van geestverheffende (mind-blowing) verrukkingen die je continu met vreugde vervullen, terwijl je steeds je visie uitbreidt over wat er mogelijk is.  En, natuurlijk, alles wat je je kunt voorstellen is mogelijk.

Een opwindende ontwakingservaring is op handen, dus houd je Licht hoog en bereid je voor op grenzeloze verwondering, nu de grenzen die jullie zolang hebben gebonden zullen vervagen, wanneer je jezelf toestaat naar voren te worden geleid in deze goddelijke tuin van betoverende schoonheid.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands