Marcadores

dinsdag 2 september 2014

01.09.2014 Saul

Terwijl de illusoire infrastructuur desintegreert, kun je de resultaten overal waarnemen

Saul via John Smallman 01 september 2014
Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/ 
Vertaling: René

Zoals velen jullie vertellen, het ontwaken of de verheffing van de mensheid is inderdaad zeer dichtbij.  Blijf je Licht hoog houden en laat het gebeuren, laat je niet in de kommer en kwel van de gebeurtenissen in de wereld trekken want, volgens intentie, dit laat je energie wegvloeien en kanaliseert het naar degenen die wanhopig worstelen om het Licht van Gods Liefde te blokkeren.  Dat kunnen ze niet, Het is alles doordringend, Het brengt Licht naar de donkerste hoeken en gaten waar er nog steeds een paar schijnbaar machtige liefdeloze personen zijn die proberen te verbergen en weer op te bouwen wat onherroepelijk ingestort is. 
Het duister is tenietgedaan, het is niet bestand tegen de schittering van het Licht dat in ieder deel van de illusie stroomt en het van binnenuit oplost.  Veel mensen verzetten zich nog steeds tegen het Licht, want dat is wat ze gewend zijn te doen, maar hun inspanningen zijn nutteloos want duisternis is gewoon een afwezigheid van licht, en het goddelijke Licht van Gods oneindige Liefde voor de mensheid is alles doordringend.  De duisternis is niet bestand tegen de zachte aanval van Zijn verbazingwekkende helderheid, en dus is de poging tot weerstand van deze misleide mensen vruchteloos, het verzwakt en brokkelt af.  
Terwijl de illusoire infrastructuur desintegreert kun je de resultaten overal waarnemen, terwijl politieke instabiliteit over de gehele wereld groeit.  Politici blijven nu struikelend en verward achter terwijl de systemen waarop zij zo lang hebben vertrouwd om hun huichelachtige en retorische intellectuele voeding (pabulum) te rapporteren, terwijl ze hun zelfverzekerde en vaak arrogante maskers aan het publiek tonen, worden vervangen door de veel realistischer verslagen van de nu alomtegenwoordige alternatieve media. 

De waarheid zal uitkomen, en er is niemand die dat kan voorkomen, terwijl meer en meer scheuren worden geopenbaard in de ‘partijlijn’ van de westerse landen, en de verschillen in hun individuele politieke agenda’s hen uit elkaar dwingt.  Een tijd van grote veranderingen is nu hier op de wereld, die jullie snel leidt naar jullie ontwaken.  

Te midden van deze op vele manieren verontrustende veranderingen blijft jullie taak, zoals altijd, om je Licht hoog te houden, en terwijl je dit doet heb je onbeperkte hulp van hen in de spirituele rijken die voortdurend over jullie waken.  Het is echter essentieel dat jullie vragen, en doe dat vaak tijdens jullie dagelijkse activiteiten, om leiding en assistentie, zodat je hun kracht hebt om je te ondersteunen in het te allen tijde liefdevol zijn in gedachte, woord en daad.  Door regelmatig te vragen blijven jullie jezelf herinneren aan de belangrijke taak die jullie hebben ondernomen, en waarbij het verbazingwekkend eenvoudig voor jullie is om te worden afgeleid door de wereldse afleidingen die jullie tegenkomen terwijl jullie je dagelijkse levens leven.

De illusie gaat volledig over afleiding, afleiding van je doel, je vooraf geplande spirituele pad op Aarde als mens.  Jullie bouwden collectief de illusie om afscheiding te ervaren van God en, omdat Hij je alles gaf wat Hij had, hadden jullie de nodige intelligentie en de mogelijkheid om iets heel realistisch te ontwerpen en te bouwen, schijnbaar volkomen los van Hem, en wat is ingesteld om je op ieder moment neer te trekken in de afscheidende duisternis die het gebruikt om Zijn Licht voor je te verbergen.
In die duisternis houden jullie Zijn Licht, Jullie Licht, hoog, maar jullie zijn ook gevoelig voor twijfelen aan jezelf en je geloof in Hem, en Zijn oneindige Liefde voor jullie.  Dit is, onnodig te zeggen, zeer verwarrend en verontrustend voor jullie, dat is waarom jullie alle hulp nodig hebben die wij – hier in de spirituele rijken, dat jullie Echte en eeuwige Thuis is – jullie kunnen bieden.  

Die hulp, hoewel jullie voortdurend in ieder moment aangeboden, verdwijnt uit je zicht wanneer je jezelf toestaat om naar beneden, in de chaos en verwarring van de illusie, te worden getrokken.  In de illusie lijkt er continu, in feite eindeloos conflict, onenigheid, en bedrog te zijn, terwijl verschillende facties van de mensheid tegenover elkaar stelling nemen, en proberen te bewijzen dat zij alleen gelijk hebben en alle anderen fout zitten.  Wanneer ieder dit gelooft is er geen ontmoetingsplek, geen mogelijkheid voor discussie, want ieder schreeuwt gewoon luider en luider om de stem van de ander te overstemmen.
Vaak zie je dit soort gedrag zich in groepen van kleine kinderen voordoen, het is onderdeel van het proces van opgroeien, volwassen worden, en leren om effectief, compassievol, en verstandig te socialiseren.  Helaas blijven veel schijnbaar intelligente mensen in dit stadium van ontwikkeling hangen, geboeid door hun vermogen om anderen te slim af te zijn.  Ze nemen dit mee naar de volwassenheid, ontwikkelen het verder in welk menselijk gebied van inspanning zij ook maar verkiezen te volgen, en de ongelukkige resultaten van deze volgehouden ontwikkeling zijn over de gehele planeet onmiskenbaar. 

De Tsunami van Liefde die jullie allemaal omhult is het Licht dat de duisternis, die de illusie koestert, weg doet smelten.  In de duisternis is er afscheiding, omdat jullie niet in staat zijn om elkaar te zien, alles wat je ziet is het masker, het menselijke lichaam, dat wordt onderhouden als een verdediging tegen het Licht van je ware natuur.  Wanneer je je gedraagt of te werk gaat vanuit Liefde, straalt je ware natuur naar buiten, je onnodige verdedigingen ontbinden zich, en de Liefde die je natuur is omarmt iedereen met wie je je op enigerlei wijze verbindt.  En door liefdevol te leven zijn jullie in staat om de onblusbare vlam van de liefde voortdurend brandend te zien in anderen, die ze hebben geprobeerd te verbergen of verhullen vanuit misplaatste angst.  Wanneer je de Liefde omarmt lost je angst gewoon op, dus doe het!    

De boodschap van vandaag is: Open je hart en accepteer de liefdevolle omhelzing van de Tsunami, laat je Licht briljant voortschijnen, zodat de besmetting van Liefde ieder hart op de planeet infecteert, en geniet van het verbazingwekkende ontwaken dat dan optreedt.  
En in feite zijn miljoenen van jullie dit nu al gewoon aan het doen, dat is de reden waarom het ontwaken van de mensheid verzekerd, onvermijdelijk en onontkoombaar is. 

Met heel veel liefde, Saul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands