Marcadores

donderdag 2 oktober 2014

01.10.2014 Jezus

Harten openen zich, en er hangen enorme veranderingen in de lucht

01 oktober 2014 Jezus via John Smallman
Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/
Vertaling: René

We liggen op koers en op schema voor het ontwaken van de mensheid.  Ik weet dat velen van jullie twijfels en angsten hebben over dit komende fantastische evenement, want jullie is al zo vaak verteld hoe op handen het is, en tot nu toe krijgen velen van jullie heel weinig gevoel voor het feitelijk tot bloei komen ervan.  Blijf jullie Licht hoog houden, dat is buitengewoon effectief, en als je naar je stille innerlijke ruimte gaat, je spirituele heiligdom, ga dan met hoop en verwachting voor de wonderen die voor ons liggen.

Jullie hoop en jullie verwachtingen intensiveren je intentie voor de mensheid om te ontwaken, en de vele, vele groepen die vaak en regelmatig mediteren voor wereldvrede, voor de Tsunami van Liefde om zelfs de meest strak gesloten harten te penetreren, hebben succes.  Harten openen zich, en er hangen enorme veranderingen in de lucht.  Jullie, de Lichtdragers en wegbereiders, doen waarvoor jullie geïncarneerd zijn, jullie brengen de mensheid voorwaarts naar haar onvermijdelijke ontwaken.  Diep binnenin jezelf, waar je 24/7 in contact staat met de spirituele wereld en je eigen Ware Zelf, weet je dat.  Enige twijfels of angsten waaraan je je vastklampt – als je je niet aan hen vastklampte zouden ze verdwenen zijn, opgelost – zijn van de illusie, onwerkelijk, en ze dienen enkel om je af te leiden van de taak die voor je ligt, allen doen ontwaken die ervoor kiezen om klaar te zijn en met jullie mee te doen bij deze wonderbaarlijke en lang geleden geplande goddelijke gebeurtenis. 

Wij waken met toenemende bewondering over jullie terwijl jullie vastberaden de intentie vasthouden om jullie goddelijke taak te voltooien, ongeacht de kansen die je tegenkomt.  Diep binnenin jezelf ondersteunt de kracht van je echte en spirituele Zelf je op ieder moment, en dit is de reden waarom je de kracht en de moed hebt om verder te gaan, zelfs als je je terneergeslagen, gedesillusioneerd, uitgeput voelt.  De illusie is een plaats van ontgoocheling, niets is wat het lijkt, en dit wordt jullie regelmatig in alle gebieden van jullie dagelijkse leven gedemonstreerd.  

Alleen God is Echt.  Alles wat bestaat, bestaat binnenin Hem, Die eeuwige, oneindige en onvoorwaardelijke Liefde is.  Er is niets anders.  Het lijden, de pijn, het conflict, de verwarring, de corruptie en het verraad dat jullie omringt en omhult, hoewel schijnbaar echt, zijn alleen zo echt in de mate waarin je in hen gelooft.  In hen geloven geeft ze energie, want in hen geloven betekent geloven in het onwerkelijke, en dat is hoe jullie de illusie gebouwd hebben.  

Wanneer kleine kinderen helemaal verstrikt raken in hun spelletjes kan het heel moeilijk zijn voor de volwassenen – hun ouders, oppassers, leerkrachten, verzorgers of andere gezagsdragers – om hen terug te brengen van de imaginaire werkelijkheid die zij hebben gebouwd om in te spelen, zodat ze klaar zijn voor de lunch, het avondeten, of om naar bed te gaan.  Nou, jullie zijn nog sterker gehecht aan de illusie dan die kinderen zijn aan hun spelletjes.  

Herinner jezelf aan die spelletjes die kinderen spelen, en de intensiteit waarmee zij in hen geloven, en beslis om je geloof in je eigen krankzinnige spelletjes terug te trekken.  Je zou nooit moeten deelnemen aan of een spel spelen dat in enige mate onliefdevol is.  Jullie verkozen om te incarneren om het residu van vorige onliefdevolle levens los te laten, levens waarin jullie te lijden hadden onder vijandigheid, misbruik, verraad, en nederlagen, of dat weer op anderen overdroegen, want op Aarde, als mens, heb je veelvuldige mogelijkheden om opnieuw te kiezen en weer liefdevol te zijn in situaties waarin, als mens, enige vorm van defensief of aanvallend gedrag op zijn plaats lijkt te zijn. 

Alles wat onliefdevol is kan de illusie niet verlaten.  De Realiteit, Alles Wat Is, is Liefde.  Er is niets anders, dus om terug te keren naar de Realiteit, naar de Tegenwoordigheid van God, moet je alles loslaten wat in tegenstelling is tot de Liefde, alles dat Daarmee niet in harmonie is.  Alles wat op enige manier de Liefde weerstreeft is zeer stevig verankerd in de nachtmerrie die de illusie voor zovelen is geworden.  

De manier om de illusie te ontbinden is het loslaten van enige behoefte om gelijk te hebben, te oordelen, om wraak te nemen, te straffen, te schande te maken, en te vernietigen.  Haat omarmt al die ‘behoeften’ en is daarom zeer knechtend, houdt je in de illusie, zodat je bezig kunt blijven aan deze behoeften te voldoen.  Echter, als je dat doet, is alles waarin je slaagt jezelf pijn doen, dat gemakkelijk kan intensiveren tot ernstige haat.  Het is een gesloten lus van lijden volgend op lijden, zonder uitweg.  

Onliefdevol gedrag door iemand is een zeer duidelijke indicatie van diepe innerlijke pijn, pijn die de een niet kan aanvaarden of erkennen, en dus wordt het geprojecteerd op anderen.  Oordeel of veroordeel ze niet, wees compassievol als je met hen te maken hebt, en heb zacht en stil de intentie dat Liefde hun hart moge vullen.  Je zult waarschijnlijk geen verandering in hen zien, noch voelen, maar wat er op dit moment over de gehele wereld gebeurt is dat de Liefde en compassie die wordt gericht op degenen die lijden, pijn hebben, in conflict, en in wanhoop zijn, toenemende aantallen van gekwetste en beschadigde harten penetreert. 

Denk opnieuw aan kleine kinderen die gekwetst of beschaamd zijn.  Ze zullen niet meteen herstellen als een liefdevolle persoon hen omarmt en troost biedt; de onliefdevolle ervaringen die zij hebben ondergaan laten emotionele littekens na die tijd en veel liefdevolle zorg nodig hebben om te healen.  Volwassenen zijn in een veel slechtere staat, omdat de emotionele schade veel langer deel van hen is geweest, en vaak hebben ze geen liefdevolle metgezel die hen steunt en troost.  Zij hebben zwaar versterkte verdedigingen opgebouwd tegen verder verraad en de intense emotionele pijn die dat bij hen veroorzaakt, omdat hun vermogen om te vertrouwen zo zwaar beschadigd is, dat het iets is waar ze bij wie dan ook niet meer aan kunnen beginnen. 

Het goede nieuws, en het is zeer goed nieuws, is dat de liefdevolle intenties van mediterenden over de gehele wereld de barrières aan het oplossen zijn, die zoveel mensen die pijn zijn gedaan rond hun hart hebben opgetrokken.  Jullie taak blijft om verder te gaan met het bezoeken van je innerlijke heiligdom, en als je daar bent de intentie te hebben Liefde te sturen naar allen die lijden.  Wat jullie bereiken is geweldig.  Blijf doorgaan met het goede werk, het is echt Gods werk, en weet dat jullie voortdurend ondersteund worden door hen in de spirituele rijken.  Vergeet niet om bij ons te vragen om hulp en een liefdesknuffel wanneer je daaraan ook maar enige behoefte voelt.  Wees geen stoïcijnen, die met de pijn kunnen leven, vraag naar onze hulp, want als je je eigen pijn verlicht ben je veel, veel effectiever in het overbrengen van de Liefde over de gehele wereld.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands