Marcadores

vrijdag 3 oktober 2014

01.10.2014 Saul

Jullie intenties zijn zeer krachtige vermogens die jullie allemaal hebben 

Saul via John Smallman 01 oktober 2014
Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/ 
Vertaling: René

De vooruitgang van de mensheid richting ontwaken vordert gestaag.  Het is moeilijk voor jullie om je de vooruitgang voor te stellen die in de gehele wereld wordt geboekt, want het nieuws van de mainstream media blijft zich focussen op conflicten en lijden.  Conflicten en lijden gaan door, maar er is veel, veel meer van een liefdevolle natuur die wereldwijd optreedt, die ongezien blijft en niet gerapporteerd wordt door de mainstream nieuwsorganisaties.  Deze liefdevolle activiteiten geven uiting aan de ware gevoelens van de mensen, en demonstreren heel duidelijk de collectieve intentie om te ontwaken.  Blijf doorgaan met jullie uitstekende werk van bidden, mediteren, en de intentie te hebben dat de Liefde gemakkelijk ieder hart instroomt, want dat is zeer effectief en brengt de veranderingen tot stand die wereldwijd nodig zijn voor de bewustwording van de mensheid.
Zoals jullie weten, degenen van ons in de spirituele rijken die voortdurend over jullie waken en jullie ondersteunen, staan altijd klaar om jullie vragen om hulp te beantwoorden, instant, dus aarzel nooit om een beroep op ons te doen.  We vinden het heerlijk als jullie dat doen, want het is onze plicht en verantwoordelijkheid om te allen tijde hier voor jullie te zijn, en wanneer jullie een beroep op ons doen is het als een erkenning dat jullie de hulp verlangen en accepteren die wij kunnen bieden.  Denk nooit ook maar een moment dat we te druk zijn om jullie te antwoorden, of dat jullie verzoeken niet belangrijk genoeg voor zijn om te mogen ‘inbreken’, aangezien we vast erg druk zullen zijn met het helpen van zoveel anderen met veel belangrijkere problemen en kwesties.  Iedere kwestie die je individueel hebt is erg belangrijk voor ons, dus aarzel niet, vraag ons. 

Omdat allen Een zijn is samenwerking de enige weg vooruit, het is de weg naar begrip en harmonie tussen allen, en het leidt tot heerlijke en creatieve oplossingen voor alle problemen, wanneer allen gehoord worden en naar geluisterd zonder ongeduld of oordeel.  Dit nieuwe Gouden Tijdperk is nu zeer goed gevestigd, en het Licht dat het aan de mensheid heeft gebracht heeft geleid tot enorme voordelen die jullie je binnenkort bewust zullen worden wanneer de veranderingen in de houdingen waarmee de verschillende rassen en culturen met elkaar communiceren, wegleiden van conflict en naar vrede toe.

Als jullie erkennen dat Liefde je ware natuur is en dienovereenkomstig leeft, zoals jullie zullen, is vrede niet langer een onderwerp van gesprek.  Vrede is een staat waarin vijandelijkheden niet plaatsvinden en niet verwacht worden plaats te vinden.  In jullie natuurlijke staat als wezens van Liefde is er geen gedachte over vijandelijkheden, bedreigingen of verraad, want ze zijn niet van Liefde, en alleen de Liefde is Echt.  Vrede is een staat die zal plaatsvinden op de wereld, zodat jullie je kunnen focussen op de Liefde en het oplossen van de illusie; het is een onwerkelijke staat die zal oplossen samen met de illusie en alles wat de illusie onderhoudt en ondersteunt.  In de tussentijd is bidden en mediteren voor de wereldvrede een zeer positieve activiteit die de meest prachtige resultaten oplevert.

Het Liefdesveld die de planeet en alle bewuste leven daarop omhult – de Tsunami van Liefde – wordt voorzichtig en doordringend door iedereen geïntegreerd.  Sommigen vinden het moeilijker dan anderen om de Liefde in hun leven toe te laten, want ze hebben zo vaak gedurende de eonen verraad en misbruik ervaren, maar ze zijn allemaal op Aarde om de Liefde te accepteren en omarmen; dat wil zeggen de illusie afdanken die hun ware natuur voor ze verborgen heeft gehouden, en allen zullen slagen.

Je ervan bewust worden dat je een goddelijk wezen bent dat een tijdelijke ervaring als mens heeft is buitengewoon heilzaam voor jullie, want het helpt je om te begrijpen waarom je op Aarde bent, en het helpt je om je vastberadenheid te intensiveren om de lessen te leren die je worden aangeboden, in plaats van te geloven het slachtoffer te zijn van een harde en straffende god.  Anderen ontmoeten en ermee communiceren die ook er voor kiezen om hun lessen te leren en zeer positief richting ontwaken te gaan, is een belangrijke manier om elkaar te steunen wanneer de illusie om je heen zwaar en verwarrend wordt.  Het is, natuurlijk, een indicatie van jullie eenheid met elkaar op een kleine schaal, jullie naar voren leidend naar een erkenning en vervolgens besef dat alles inderdaad Een is, altijd.

Ondersteun elkaar te allen tijde.  Dit betekent niet dat je een groep moet bijtreden en een zelfbenoemde leider moet volgen.  Het betekent op ieder moment de intentie hebben om liefde en compassie te sturen naar allen die lijden ¬– er zijn er maar heel weinig op Aarde die niet in enig opzicht lijden, en om het niveau van het lijden te bepalen omwille van de vergelijking en ordes van verdienste op te stellen is, op zijn minst, zeer onverstandig, een afleiding – die intentie te hebben als je ’s morgens wakker wordt, het de hele dag door te herformuleren, en weer als je gaat slapen.  Jullie intenties zijn zeer krachtige vermogens die jullie allemaal hebben, het is via hen dat jullie er in slagen de wereld te veranderen.  

Het belangrijkste ding voor jullie om te onthouden, en om je aandacht op te focussen als je bang, angstig of depressief bent, is dat jullie altijd volledig worden ondersteund door jullie hemelse Vader en degenen die Hij leidt om persoonlijk over jullie te waken, terwijl jullie je aardse levens leven.  Jullie zijn nooit alleen, jullie worden altijd volledig ondersteund.  Het gevoel van eenzaamheid of verlatenheid dat jullie soms ervaren is een onderdeel van de illusie waarvan het doel is om je ware natuur voor je te verbergen als zijnde Een met je liefdevolle Vader.

Wanneer je je terneergeslagen voelt, hopeloos, depressief, keer je naar Hem, of naar wie dan ook van de gidsen, engelen, of opgestegen meesters die je omringen, en hen te vertellen van je benarde situatie, en ze zullen reageren, instant.  Heb de intentie je te realiseren dat je nooit alleen bent.

Met heel veel liefde, Saul.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands