Marcadores

dinsdag 25 november 2014

Nederlands -- 23.11.2014 Saul



Jullie zijn allemaal spirituele wezens, en niets kan dat veranderen

Saul via John Smallman 23 november 2014


Zoals alle kanalen jullie vertellen, de ‘gebeurtenis’ is ongelooflijk dichtbij.  Blijf je Licht hoog houden en heb de intentie op ieder moment alleen maar liefdevol te zijn.  Je kunt dat doen omdat je het doet!  En dat is de reden waarom de gebeurtenis bijna daar is.  Jullie, ieder van jullie, zelfs degenen die jullie duister voorkomen, brengen het eenvoudig en krachtig tot stand.  Dus felicitaties zijn op hun plaats, en we regenen ze onophoudelijk op jullie neer.  Wees gewoon bereid ze te ontvangen, want jullie hebben ze echt verdiend.  



Omarm niet de kommer en kwel die zoveel van de mainstream media jullie voorschotelt, want dat laat jullie energie alleen maar weglopen.  Focus op de enorme hoeveelheid liefdevolle gebeurtenissen die dagelijks over de gehele planeet gebeuren, de zaken die de mainstream (media) negeert omdat het zo saai is, GEEUW.  Ze willen explosies, en ongelukken, ontvoeringen en andere rampen, hoe meer hoe beter, en wanneer je daarop je aandacht focust, help je ze tot stand te brengen. 



Jullie voegen ook energie toe om de illusie in stand houden, en dat wil je toch echt niet doen, jullie bevinden je op dit moment in een fysieke vorm om het op te lossen, niet om het te ondersteunen.  Haar tijd is voorbij en jullie zijn op Aarde om het krankzinnige spelletjes spelen tot een terminaal einde te brengen, want dat is de collectieve wil.  Het is altijd Gods Wil geweest, maar Hij controleert, manipuleert en intervenieert niet, Hij staat toe.  En nu werpt dat toestaan zijn vruchten af, hebben jullie allemaal besloten terug te keren naar de Eenheid en de oneindige vreugde die die staat biedt.  



Alle slechte nieuws is een essentieel onderdeel van de illusie, het is haar levensbloed, en wanneer je het onnodige aandacht geeft, dien je het een transfusie toe.  In de afgelopen decennia, als gevolg van het toenemende aantal van jullie die zich tot het Licht hebben gekeerd, naar jullie spirituele paden, en er een punt van maakten liefdevol proberen te zijn in plaats van te oordelen, is het jullie gelukt enorme veranderingen over de gehele wereld tot stand te brengen.  De ouderen onder jullie hoeven alleen maar terug te kijken op hun jeugd om duidelijk de enorme veranderingen te zien voor het welzijn van de mensheid, die met toenemende frequentie sinds die tijd in hun leven hebben plaats gevonden.  Het is geweldig!  Wees je bewust van de wonderen die zich voordoen op jullie planeet, want dat verhoogt je energiehandtekening naar een hogere frequentie die de Liefde toestaat om vrijer door je heen stromen, en daardoor overvloediger, wat je spirituele taak is.   



Jullie werden geschapen met slechts één doel, namelijk te leven in voortdurende vreugde in het gezelschap van je Vader.  En dat deden jullie.  Vervolgens hadden jullie een idee… Wat als ik me van Hem zou afscheiden en mijn eigen gang zou gaan, dat zou mij zeker een enorme vrijheid geven.  En door dat te verbeelden brachten jullie die krankzinnige droom van afscheiding in je denkgeest tot leven en splitsten jezelf af in talloze delen.  En toen vielen jullie in een staat van gruwelijke verwarring, paniek, en begonnen jullie spelletjes van winnen en verliezen te spelen – tegen jezelf! – vanwege de intense schuld en angst die die onwerkelijke staat veroorzaakte.  Het was zo angstaanjagend dat jullie besloten een staat van diepe slaap binnen te gaan waar je je ware natuur volledig kon ontkennen.  En dus werd die onwerkelijke staat van afscheiding van God in toenemende mate echt voor jullie, en terwijl het dat deed intensiveerde net zo jullie angst.    



De uitweg uit de angst en verschrikking die nachtmerries veroorzaakt is door te ontwaken.  En dat, geliefden, is wat jullie aan het doen zijn.  Er zijn verleidingen en verlokkingen die proberen om je terug te trekken in deze nachtmerrie, maar het Licht in ieder van jullie brandt nu veel te fel om nog langer verborgen te kunnen worden, het is jullie aan het wakker maken.  En ontwaken is waar je hevig naar verlangd hebt om te doen, sinds de afscheiding voor het eerst optrad.  De intensiteit van dat verlangen heeft uiteindelijk zo’n levendigheid bereikt, in feite zo'n kookpunt, dat het niet langer kan worden genegeerd of ontkend.  Jullie zullen ontwaken.



Hier in de spirituele rijken hebben we jullie een zeer lange tijd aangepord, aangespoord, en aangestoten, maar de diepte van jullie slaap hield jullie onbewust, verdoofd.  Tenslotte is de verdoving, het slaapmiddel, aan het uitwerken, de slaper verroert zich, en het ontwaken zal binnenkort plaatsvinden.  De aanblik van het je verroeren verblijdt ons hart, want we hebben niet genoten van het kijken naar jullie lijden onder de verschrikkingen van jullie nachtmerrie.

Dus, zoals we jullie in herinnering blijven brengen, houd je Licht hoog door in ieder moment liefdevol te zijn.  Als je je echt focust op die intentie is het zeer effectief in het je te helpen jezelf te veranderen van egoïstische oordelende wezens in spirituele wezens die hun weg naar Huis vinden.  Natuurlijk zijn jullie allemaal spirituele wezens, en niets kan dat veranderen, maar velen hebben al zo lang egoïstisch geleefd dat ze volkomen zijn vergeten wat het betekent spiritueel te zijn.  Het betekent om Liefde in actie te zijn, wat de enige actie is die er is; alle andere acties zijn onwerkelijk. 


Terwijl je je herinnert liefdevol te zijn, en Liefde in actie te demonstreren, verandert je energieveld om die Liefde te weerspiegelen en uit te breiden naar ieder met wie je op welke manier dan ook in contact komt, en dus door het veranderen van jezelf, veranderen jullie de wereld en lossen alles op wat niet in afstemming is met de Liefde.  Wanneer jullie deze taak die jullie vrijwillig en enthousiast eonen geleden ondernamen hebben afgerond, zal de illusie verdwenen zijn… Poef!  En je zult jezelf dan zeer ontwaakt zien, onvoorstelbaar ontwaakt en alert en gevuld met de vreugde die je natuurlijke staat is, de staat waarin je geschapen werd en waaruit je nooit vertrokken bent.   



Met dat fantastische vooruitzicht om je te verleiden richting ontwaken, waarom zou je een moment langer in slaap blijven?  Kinderen worden altijd heel vroeg wakker op eerste kerstdag, hun verjaardagen, of op andere hoogtijdagen, want ze weten dat het een heerlijke dag zal zijn, en ze kunnen niet wachten tot het begint.  Dus, zoals Jezus schijnbaar zo lang geleden tegen jullie zei, maar in werkelijkheid was het slechts een moment geleden, ‘Tenzij je wordt als de kleine kinderen, kun je niet het koninkrijk der hemelen binnengaan’.  Dus doe het!  Wordt als de kleine kinderen, laat de ontaarding van de ‘Ego Spelletjes’ los die jullie heeft bezoedeld en gevuld met angst en schuld.  Je hoeft alleen maar te kiezen om al die ontaarding los te laten, al die afleiding, al die onwerkelijke emotionele bagage zal wegglippen en jullie zullen achterblijven met alleen je handbagage.  En, omdat jullie naar een plek gaan waar al jullie behoeftes perfect worden begrepen en in voorzien, zullen jullie spoedig ook in staat zijn om je greep los te laten op die irritante handbagage, die plotseling veel te zwaar lijkt te zijn geworden om te kunnen beuren.  Laat het gaan en ontwaak! 



Met heel veel liefde, Saul.



Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/ 
Vertaling: René 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands