Marcadores

maandag 6 januari 2014

05.01.2014

Jullie worden je er bewust van dat jullie niet het slachtoffer zijn van anderen, van de omstandigheden, of van GodJohn Smallman met Saul op 5 januari 2014De Realiteit van de Eenheid van de gehele schepping is eindelijk aan het doordringen tot de mensheid, net zoals het belang van harmonieus, creatief en coöperatief samenwerken om jezelf te healen van al het leed dat jullie elkaar hebben toegebracht, en het jullie mogelijk te maken om te beginnen de schade die jullie gezamenlijk hebben veroorzaakt aan Planeet Aarde, te healen en herstellen.  Dit groeiende en essentiële bewustzijn is een uitstekende reden om te vieren, want het geeft aan dat er gedurende de eonen veel geleerd is en dat uit die lessen wijsheid groeit.  Gefeliciteerd!  Vanaf hier kunnen jullie alleen maar voorwaarts gaan, want jullie hebben veel te veel geleerd om het jezelf toe te staan om terug te glijden in de onverschilligheid en het gebrek aan respect voor elkaar en voor jullie mooie planeet, dat gedurende eonen de norm voor het menselijk gedrag is geweest.   
Jullie laten absoluut jullie slaap en onrealistische dromen achter je, terwijl jullie bewustzijn van je goddelijke verbondenheid vollediger in jullie bewuste denkgeest komt.  Jullie zijn Een met God, jullie eeuwige Bron van zijn, en terwijl jullie bewustzijn van deze goddelijke en onweerlegbare waarheid zich intensiveert, verzwakt en vervaagt jullie vermogen om te vergeten, om zich uit te schakelen naar jullie ware natuur en uit het zicht te verdwijnen.  Jullie worden bewust verantwoordelijk, jullie worden je bewust van jullie verantwoordelijkheden, jullie realiseren je dat de omgeving waarin jullie op dit moment het leven, bewustzijn ervaren, iets is dat jullie zelf op ieder moment bouwen en onderhouden.  Jullie worden je er bewust van dat jullie niet het slachtoffer zijn van anderen, van de omstandigheden, of van God, maar wat jullie ervaren is een bewuste keuze die je hebt gemaakt, zo dat je de lessen zult ondergaan en je je ermee bezig houdt waarvan je weet dat je ze moet leren om verder te gaan op je spirituele pad.

Al jullie paden zijn spirituele paden, wijselijk gekozen om ervoor te zorgen dat je de lessen ervaart waarvan je ieder hebt besloten – met de hulp en leiding van de onvolprezen wijsheid van jullie spirituele gidsen en mentoren – die je nodig hebt om te leren.  Je realiserend dat jullie niet het slachtoffer zijn van je omgeving, van andermans snode beslissingen om jou te verpletteren of verraden, of van Gods oordeel over jou, maakt het jullie mogelijk voorwaarts te gaan op je pad naar verlichting, naar ontwaken, met het nodige enthousiasme en vertrouwen om ervoor te zorgen dat je je bestemming bereikt.

Gedurende eonen zijn jullie blijkbaar gevangen geweest in een eindeloze cyclus van zich herhalende en intens pijnlijke ervaringen, waarvan het leek dat je er geen controle over had.  Jullie waren, leek het jullie, overgeleverd aan ‘de genade van de goden!’ – aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, stormen, de oorlogen van andere volkeren, verraad en rampen.  Nu zien jullie dat wat er gebeurt, het resultaat is van jullie eigen overtuigingen, houdingen, daden en gedrag.  Je dit te realiseren maakt het je mogelijk de omgeving die je ervaart te veranderen, en de situaties waarin je jezelf ‘ongewild’ verwikkeld ziet, door je verwachtingen te veranderen.    

Geen van jullie ervaringen zijn onbedoeld.  Alles wat je overkomt heeft een veel diepere betekenis dan je kunt begrijpen of je je in kunt verdiepen, als menselijke wezens met jullie ernstig beperkte intelligentie en jullie even beperkte onderliggende wijsheid – als het al wijsheid kan worden genoemd!  Jullie kozen, om heel goede redenen, redenen die jullie volkomen duidelijk waren voorafgaand aan jullie individuele incarnaties, om een verscheidenheid aan ervaringen te ondergaan als mensen, in de beperkte omgeving die jullie voor jezelf bouwden.  En jullie hebben lessen van ongelooflijke waarde geleerd terwijl jullie hebben geworsteld met deze wereldse omgeving, en de beperkingen die jullie fysieke lichamen en hun intrinsieke energievelden, door hun aard, jullie hebben opgelegd.

Je ware natuur, de natuur waarmee je onlosmakelijk en eeuwig verbonden bent is Liefde, Godzaligheid (Godliness), Eenheid met je Bron.  Jullie kunnen doen alsof, zoals jullie gedurende eonen hebben gedaan in de tijd-gedreven (time driven, door de tijd veroorzaakte) illusie waarin jullie het leven als mensen ervaren, dat je alleen bent, individueel, losgekoppeld van de Bron van alle bestaan, verlaten, verraden en eigenlijk onwerkelijk – chemische reacties in een levenloos en voor eeuwig onveranderlijk en eigenlijk onlevend, in feite dood en onbewust universum.  

Echter, jullie bewegen je feitelijk permanent weg van die onwerkelijke en niet-ondersteunde overtuiging, die angstige staat van wantrouwen, terwijl de Liefde jullie schijnbaar kleine en individuele werelden overstroomt – waar het leek dat jullie, ieder van jullie, kleine en onbeduidende wezens zijn in het centrum van een ongelooflijk groot en bedreigend universum, dat voortdurend streeft naar het jou verbrijzelen en vernietigen.  Het is jullie onverbiddelijk aan het bemoedigen je te openen voor de mogelijkheid dat jullie veel, veel meer zijn dan jullie lichamelijke reflecties in de spiegel je suggereren.  En natuurlijk wat de Liefde jullie influistert, jullie inderdaad aanbiedt, is de Realiteit als een vervanging voor de bedreigende en illusoire omgeving waarin jullie op dit moment zeer onbevredigende, angstaanjagende en vermoeiende levens ervaren, die je niets te bieden hebben als een beloning voor het eerlijk leven behalve de dood!  Wat een onrealistische uitkomst of finale van een leven lang bezig zijn met worstelen met zulke onverzachte (unrelieved) ontberingen en ellende.

Ga naar binnen, vind dat rustige, ruime en gastvrije innerlijke heiligdom dat jullie allemaal bezitten, vraag om hulp, liefde en leiding, en begin te ontwaken in het begrijpen van je goddelijke en eeuwige natuur.  Wanneer je dat doet zullen jullie angsten en zorgen oplossen, zijnde onwerkelijk, en jullie zullen een bewustzijn van je goddelijkheid beginnen te ervaren dat jullie een overvloed aan vreugde zal brengen, terwijl jullie je opnieuw verbinden met de spirituele rijken, waar je altijd als een met God leeft. 
Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands