Marcadores

zondag 5 augustus 2012

5 augustus, Saul


Focus op de prachtige spirit van deze spelen

De mensheid wordt wakker! Vriendschap en respect stromen als nooit tevoren over de gehele planeet omdat er zovelen zijn die persoonlijk belang stellen in de Olympische Spelen en die genieten van de vaardigheid en het talent getoond door zo vele toegewijde sportmannen en -vrouwen. Dit is een geweldig keerpunt in de menselijke relaties aangezien de massa aantrekkingskracht van deze spelen mensen inspireert om hun verschillen in de ijskast te zetten en te focussen op wat je allemaal gemeenschappelijk hebt – mens zijn op Planeet Aarde.

Dit samenkomen van vele gevarieerde culturen van over de gehele wereld op een locatie op dit moment in jullie evolutie, is inderdaad een gebeurtenis van enorme betekenis. De betekenis ervan is nog niet echt doorgedrongen tot het bewustzijn van de mensheid, maar als de spelen verder gaan en naar hun eind lopen, zal dat adembenemend duidelijk worden. Nieuwe vriendschappen werden angeknoopt tijdens deze periode van massa inter-cultureel samen komen en communicatie zal bevestigen wat velen al een aantal jaren voelen, namelijk dat oorlogen en het daaruit voortvloeiende lijden, disharmonie, wrok, en vervreemding ver voorbij hun 'tenminste houdbaar tot datum' zijn en moeten worden stopgezet.


De oneerlijke argumenten waarmee regeringen over de gehele wereld erin zijn geslaagd hun burgers ervan te overtuigen dat andere landen een bedreiging vormen waartegen moet worden verdedigd, zijn hard op weg om volledig inefficiënt te worden, aangezien mensen niet meer bereid zijn om zich zo gemakkelijk te laten misleiden. Deze schitterende samenkomst van mensen uit vele landen en culturen voor dit prachtige sportevenement laat heel duidelijk zien dat zeveel meer gemeenschappelijk hebben dan hun regeringen hen wil doen geloven, en dat laat ze zien dat vriendschap en wederzijds respect alle problemen kunnen oplossen die hen schijnbaar in vijanden hebben veranderd.

Focus op de prachtige spirit van deze spelen en op de enorme inspanningen die zovelen hebben verricht om ze een uitzonderlijke en succesvolle viering van de mensheids eenheid te maken. Ja, er zijn poblemen betreffende corruptie en oneerlijkheid bij de voorbereidingen in de aanloop er naartoe, maar het overweldigende succes van dit samenkomen van mensen van over de gehele wereld toont zeer duidelijk aan dat die problemen niet zijn waar het allemaal om draait. De rol van de media is om te informeren, maar helaas genieten ze ervan zich te richten op het nieuws dat oneerlijkheid en lijden accentueert, terwijl oneerlijkheid en lijden slechts een deel van de illusie zijn – dus focus op het algehele succes van dit geweldige samenkomen van mensen. Die andere zaken zijn afleidingen die, als er bovenmatig aandacht op wordt gericht, de negatieve en onliefdevolle energieën voeden en versterken die op dit moment zo effectief worden verzwakt door de spirit van de spelen.

Als Licht-houders hebben jullie de kennis, het begrip, en ja, de wijsheid om je hart te openen voor het omarmen van het goddelijke Liefdesveld dat de planeet omcirkelt, en om de effecten te versterken door je te verbinden met elke situatie waarin je jezelf acceptatie, compassie, vergeving en liefde ziet zijn. Je koos ervoor om op dit moment voor dit doel op Aarde te zijn, en jullie wordt vanuit de spirituele rijken iedere hulp gegeven om ervoor te zorgen dat jullie er een daverend succes van maken.

Geniet van de feesten die zo erg deel uitmaken van de spelen, en doe er met enthousiasme en genade aan mee, want dit is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat het gevoel van gemeenschap en vriendschap die ze inspireren zullen intensiveren, en permanente eigenschappen zullen worden van alle menselijke relaties wanneer het moment van ontwaken naar voren treedt om jullie te begroeten. Observeer met tevredenheid de veranderingen in houdingen die deze inspirerende internationale spelen enthousiasmeren en stimuleren, en herken dat ze een aantal van de belangrijkste innovaties teweeg brengen die jullie steeds verder vooruit zullen duwen naar ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands