Marcadores

zondag 5 augustus 2012

5 augustus, Jezus


Jullie hebben een intuïtief gevoel van het wonder dat jullie zullen ervaren

Augustus belooft een spannende maand voor jullie te zijn wanneer de essentiële veranderingen in de aanloop naar je ontwaken in werking treden, of steeds sneller en sneller optreden. Het zal als een kettingreactie zijn aangezien elke wijziging onvermijdelijk leidt tot de volgende, en ze dichter en dichter bij elkaar in de tijd verschijnen. En al deze veranderingen zijn het gevolg van jullie, de Licht-houders, die zo'n geweldig werk doen hun eigen niveau van bewustzijn te verhogen door je te richten op en het loslaten van zaken van conflict en misbruik die diep in je begraven hebben gelegen. Ze hebben op dit moment gewacht, wanneer je zo veel hulp van de spirituele rijken hebt, om je aandacht te vragen zodat je er snel en effectief in een minimum van tijd mee zou kunnen afrekenen.


Over de gehele wereld is er een grote sfeer van optimisme en opwinding, wat op zich een zeer krachtig energetisch veld is, en dit energieveld wordt verder geïntensiveerd door het wereldwijde enthousiasme voor sportevenementen aangezien bijna elke natie in de wereld deelneemt aan de Olympische spelen in Londen. Vriendschap en respect voor elkaars landen en culturen is nog niet eerder op zo'n grote schaal vertoond als gebeurt tijdens deze sportevenementen die, ten gevolge van de enorme mainstream uitzendende media aandacht, kunnen worden aanschouwd door honderden miljoenen over de gehele planeet.

De plotselinge intensivering van het goddelijke energieveld dat op dit moment de aarde omhult, als gevolg van het interesse van de mensheid in en vriendelijke enthousiasme voor deze internationale sportevenementen, helpt om grote hoeveelheden van de negatieve en onliefdevolle energieën los te laten die oorlogen op diverse terreinen - militair, economisch, religieus, politiek, wetenschappelijk, familie, enz. – veroorzaken en het oordelen en beschuldigen dat daarmee samen gaat. De planeet begint nu inderdaad heel helder te schijnen terwijl deze oude energieën, gevuld met achterdocht en wantrouwen, oplossen in de oceaan van Liefde die jullie allemaal helpen vergroten en uitbreiden, en daar worden ze volledig getransformeerd zodat ze een worden met en kunnen worden toegevoegd aan het heldere licht van het goddelijke Liefdesveld.

Jullie geestelijke vooruitgang gaat voort op volle snelheid, en is inderdaad aan het accelereren terwijl je over de laatste rechte lijn naar de finish rent. Er is een grote vreugde in de spirituele rijken als we kijken naar de imposante bloei en de Liefde observeren die God op het moment van je schepping in je implanteerde, en die, tot voor zeer kort, werd verborgen onder de wolken van emotionele pijn en lijden die je had ondergaan sinds het begin van de tijd. Jullie intentie om te ontwaken, versterkt en geïntensiveerd door de Wil van onze Vader om dat te doen, heeft een momentum bereikt dat zelf-voorzienend is en niet meer tegengewerkt wordt. Jullie weten en herkennen je goddelijke bestemming, en je hebt een intuïtief gevoel van het wonder en de voldoening die je ervaart bij je aankomst. En hoe dichter je bij dit moment komt hoe sterker je intuïtieve gevoel daarvan wordt.

Telkens wanneer je jezelf beïnvloed voelt door twijfels en angsten - door nieuwsberichten, persoonlijke confrontaties of aanvallen, depressie, ongeloof in de waarheid van Gods oneindige Liefde voor jou, of enige andere ongelukkige of verontrustende stemmingen – maak er dan werk van jezelf te herinneren aan het feit dat je altijd goddelijk wordt geleid en dat je gevorderd bent ver voorbij het 'point of no return' (punt voorbij terugkeer), en derhalve is de enige plaats waar je kunt aankomen je goddelijke bestemming.

Diep in jezelf weet je dit, maar je bent vaak afgeleid door de onzinnige en minachtende opmerkingen die je hoort van familie, vrienden, collega's, en de media wanneer zij de ondraaglijke toestand in de wereld behandelen en de massale corruptie zichtbaar overal in de politiek, in multinationals, en religieuze instellingen die als nooit te voren aan het licht worden gebracht en gerapporteerd. Vervolgens gebruiken ze deze informatie als argumenten om jullie ervan te overtuigen dat niet alleen eerlijkheid en integriteit ernstig in gebreke zijn, maar als ze dat niet waren, er weinig kans was dat deze ethische houdingen enig verschil zouden maken, omdat gewetenloze corruptie endemisch is over de gehele wereld.

Sta niet toe te worden ontmoedigd. Je weet dat er voor alles goddelijk is gezorgd en dat jullie zullen ontwaken binnen de Realiteit, wat je eeuwige Thuis is. Telkens als de zichtbare werkelijkheid van de ineenstorting van het mondiale systeem je van streek brengt of depressief maakt, herinner jezelf er dan gewoon nog eens aan dat wat je ziet een grote illusie is die inderdaad aan het instorten is, en aldus plaats makend voor het grote ontwaken.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands