Marcadores

woensdag 25 juli 2012

Saul - 25.07.2012
Verwaarloosde persoonlijke problemen komen omhoog, soms inderdaad zeer krachtigSaul


Ontwaken - de fantastische gebeurtenis waarnaar zovelen met grote verwachting vooruit kijken - ligt op koers en op schema om precies aan te komen zoals bedoeld door de mensheids collectieve wil, die nu voldoende in lijn is met die van God om ervoor te zorgen dat er geen terugslagen of ommekeren zullen zijn. Het einde, de bestemming, is duidelijk gedefinieerd en kan niet worden vermeden. Laat daarom al je zorgen en angsten los. Waar je op hoopt, voor bidt, naar verlangt is geen krankzinnig en imaginair concept, bedacht door een paar wensdenkers (wishful thinkers). Het is Realiteit, je eeuwige Thuis, wat de illusie in mist heeft gehuld en veel te lang voor je verborgen heeft gehouden. Het is, en was altijd, je intentie om te ontwaken (je had alleen tijdelijk je weg verloren in dromenland), en het moment waarop het gebeurt komt snel naderbij. Jouw wil is om te ontwaken, en Gods wil voor jou is om te ontwaken; je hebt jezelf alleen toegestaan voor een paar momenten te worden afgeleid van de Realiteit door de verlokkingen van de illusie, en nu kunnen ze jouw belangstelling niet meer vasthouden. Je verlangt intens om te ontwaken, en als deze intensiteit zich verspreid over de gehele mensheid zal het niet langer worden ontkend.


Ieder mens houdt zich bezig met het onvermijdelijke proces van het aanpakken van zijn persoonlijke problemen die hij heeft verwaarloosd of ontkend, wat de reden ook mag zijn, wanneer ze in zijn bewuste denkgeest doorbreken, soms inderdaad zeer krachtig. Voor degenen die zich niet bewust zijn geweest van hun spirituele kant – of die ze vermeden gezien de mogelijkheid dat zij die hadden! - deze problemen, ongevraagd oprijzend in hun bewustzijn, kunnen zeer alarmerend zijn. Sommigen kunnen denken dat ze gek aan het worden zijn, anderen kunnen het gevoel hebben dat ze op het punt staan van een zenuwinzinking. 


Voor degenen die hebben geleefd met hun emoties, zoals ze zich voorstellen, volledig onder controle, en die de neiging vertoonden om mensen die hun emoties tonen te beoordelen als zwak, inefficiënt, hysterisch, enz., is dit een heftige schok. Het overweldigd worden door emoties is onaanvaardbaar! Ze gaan mogelijk op zoek naar medisch advies en voorgeschreven medicijnen, of ze kunnen hun alcoholinname of dat van andere drugs gaan opvoeren. Maar, wanneer de effecten daarvan afnemen, zullen ze de aanwezigheid van deze problemen niet langer kunnen ontkennen. Ze moeten worden aangepakt en losgelaten, en daarvoor is vergeving essentieel, van zichzelf zowel als van anderen. 


Vergeving, vergeving, vergeving - dit is de sleutel tot geestelijke gezondheid en innerlijke rust - en nog meer vergeving. Het lost schuld op en leidt tot vrijheid. Zonder jezelf te vergeven, en iemand of een groep die jou op eneigerlei wijze hebben beledigd, blijf je gevangen zitten in een staat van oordelen en beschuldigen die ervoor zorgt dat je constant ongelukkig bent, terwijl je eindeloos de woorden en daden overpeinst die je zijn aangedaan, je onderwijl erover verbazend hoe mensen zo onvriendelijk en kwetsend kunnen zijn. Als je op die manier leeft, ben je je bewust van anderen die gelukkig lijken te zijn, en dat lijkt je vaak zeer oneerlijk toe En die denkcirkel (thought cycle) blijft zich maar herhalen, biedt je geen uitstel of oplossingen, en voorkomt dat je leeft, ervaart, en van ieder nu-moment geniet wanneer het daar is.


Om gelukkig te zijn, moet je ophouden eindeloos die oude mentale banden af te blijven spelen die je eraan herinneren hoe oneerlijk het leven is en hoe slecht je bent behandeld. Iedereen die het leven beleeft in de illusie heeft vaak en ondraaglijk geleden gedurende de eonen, en erbij blijven stilstaan leidt je alleen maar af van leven en bewust zijn. Als je in het moment leeft, vang je alle geneugtes op - kinderen die gelukkig lachen, vogelgezang, een prachtige zonsondergang, muziek, een glimlach van een vreemdeling – die voor eeuwig om je heen zijn. Hoe moeilijk je huidige leven ook mag zijn, er zijn altijd momenten om je over te verheugen. Richt je dus op deze en niet op je trauma's, hoe onophoudelijk en pijnlijk ze ook lijken te zijn. 


Je gaat ontwaken! En het is op die naderende gebeurtenis dat je je aandacht moet focussen. Alle lijden, disharmonie en ellende zullen ophouden, en dat is inderdaad een zeer vreugdevol vooruitzicht! Ja, het lijkt vaak dat je eindeloos gewacht hebt op deze prachtige gebeurtenis, en terwijl je wacht, rijzen er twijfels en angsten. Dus herinner jezelf er gewoon dagelijks aan dat God altijd Zijn beloften nakomt, en ga door je Licht hoog te houden.


Jullie zijn weg-wijzers, en het veld van de goddelijke Liefde, waarvoor jullie je hart hebben geopend om te aanvaarden en delen, en dat door ieder van jullie stroomt om de gehele mensheid bij haar ontwaken te assisteren, stroomt krachtiger en krachtiger terwijl het moment van jullie ontwaken steeds dichterbij komt. Jullie zijn allemaal essentiële onderdelen van dit enorm krachtige gebied, dus herinner jezelf er regelmatig aan dat je eeuwig en eindeloos geliefd wordt door God, en sta jezelf toe de warmte, de vrede, het vertrouwen te voelen, en bovenal de Liefde van Zijn goddelijke omarming terwijl je wacht op je onvermijdelijke entree in je natuurlijke en meest heilige staat. Door jezelf toe te staan dit alles te voelen, intensifeer je de liefdevolle vrolijke stemming (?/up beat vibes) die door je heen en van je uit stromen, en dan hebben ze een waarlijk wonderbaarlijk effect op iedereen met wie je interacteert, en dat is waarom je het leven op Aarde op dit moment in haar spirituele evolutie ervaart.


Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands