Marcadores

maandag 21 oktober 2013

20.10.2013 Saul

Wees alert!John Smallman met Saul op 20 october 2013De spanning blijft stijgen net zoals de intensiteit van de collectieve intentie van de mensheid om te ontwaken.  De oceaan van Liefde die de planeet overspoelt omarmt jullie allemaal, iedereen wordt ondergedompeld, er zijn geen uitsluitingen of uitzonderingen, en de effecten zijn absoluut verbazingwekkend.  Ja, een zeer kleine minderheid van de hardcore illusionisten weigeren nog steeds de onwerkelijkheid te erkennen van de omgeving die ze proberen staande te houden, maar hun inspanningen en intenties zijn zinloos, terwijl de kracht van de collectieve intentie van de mensheid zich versterkt en steeds vollediger verbindt met de goddelijke oceaan of het Liefdesveld waarin allen zijn gehuld.  De illusie is snel aan het desintegreren, en die kleine kern van weigeraars (refuseniks) die proberen vast te houden aan de macht en de controle door het ondersteunen en in stand houden van die onwerkelijke en onliefdevolle gang van zaken, zullen gewoon zachtjes worden overgeplaatst naar een gebied waar ze hun spelletjes kunnen blijven spelen, zonder in het minst de rest van de mensheid lastig te vallen.  De tijd van het anderen controleren, domineren en manipuleren is voorbij, omdat de Nieuwe Tijd er een is waarin synergetische en liefdevolle samenwerking zorgt voor een harmonieuze omgeving voor iedereen om volledig te genieten, vrij van ongerechtvaardigde autoritaire belemmering of inmenging van welke aard dan ook.  Jullie Vader schiep jullie vrij, en vrij zullen jullie altijd blijven.  Jullie ontwaken in het bewustzijn en de ervaring van jullie natuurlijke staat, is de gebeurtenis waarop jullie allemaal enthousiast zitten te wachten.  Jullie zullen niet teleurgesteld worden!

De boodschap van vandaag is ‘Wees alert’.  Het grote gebeuren is zeer nabij, en als het gebeurt zal de vreugde die de mensheid ervaart wonderbaarlijk zijn.  Jullie hebben eonen gewacht op deze grote spirituele en evolutionaire stap voorwaarts en omhoog, die gepland werd zodra de ‘afscheiding’ zich voordeed, en haar tijd is nu bijna bij jullie.  Tijd is een moeilijk concept voor jullie, deel zijnde van de illusie en schijnbaar zeer reëel, maar in feite is er slechts ‘Nu’.  Nu is eeuwig, alles wat gebeurt, gebeurt nu, er is geen andere tijd… er is geen tijd!

Desalniettemin zijn jullie gewend aan jullie ervaring van de schijnbare, continue, en logische ontvouwing van lineaire tijd, en dus zal die gebeurtenis, in tijd, spoedig plaats vinden, en als het dat doet, zal het natuurlijk Nu zijn, en dan zul je beseffen dat je eeuwig in die staat bent, en daarin altijd aanwezig bent geweest.  Jullie zeer beperkte staat van menselijk bewustzijn heeft grote moeite met dat begrip, dus, als Lichtwerkers en wegwijzers geïnspireerd en opgetild door de genade van God, accepteer gewoon, zoals je in het diepst van je wezen doet, dat wat er is beloofd, staat te gebeuren.

Er zijn zeer weinigen van jullie, de Lichtdragers en wegwijzers, die geen enkel gevoel krijgen van de intense energie van de op handen zijnde verandering, van essentiële verandering, welke jullie mooie planeet omhult als voorbereiding op jullie verheffing in een veel hogere staat van bewustzijn, intelligentie en wijsheid, welke jullie volgende stap is in jullie doorgaande en betoverende reis van spirituele evolutie.  Jullie werden perfect geschapen, en God gaf jullie alles – de LIEFDE!  Het is gewoon dat in jullie huidige staat van individuele persoonlijke beperking jullie niet kunnen begrijpen wat dat werkelijk betekent, maar jullie staan op het punt dat te ontdekken.  Eenheid weet alles wat er te weten valt, en wanneer je je opent in het bewustzijn dat jullie Een zijn met al van Gods goddelijke schepping, zal alle kennis direct voor jullie beschikbaar zijn.

Het zal jullie niet overweldigen, net als de stortvloed van informatie die jullie nu op Aarde ervaren, maar het zal instant met je versmelten als je ervoor kiest en de beslissing neemt om gebruik te maken van enig deel ervan dat je aanspreekt.  Jullie zullen allemaal instant deskundigen zijn (in feite zijn jullie dat al) op enig gebied van kennis waartoe je je voelt aangetrokken. 

 Ik wil benadrukken dat jullie echte deskundigen zijn, in tegenstelling tot zovelen in jullie rijken die claimen experts te zijn of die worden ‘herkend’ als deskundigen, maar dat heel zeker niet zijn en dat nooit zouden kunnen zijn, want de beperkingen die jullie in de illusie inbouwden toen jullie het bouwden, maken dat tot een onmogelijkheid.  Een echte ruim ontwaakte deskundige weet.  Aardegebonden experts geloven, en als er dan meer kennis wordt opgedaan, laten ze dat geloof (die overtuigingen) los en omarmen nieuwe.  Het is geen wonder dat jullie allemaal zo verward zijn… zelfs degenen die beweren dat niet te zijn. 

Velen op Aarde genieten van puzzels en de moeite om ze op te lossen.  Dat komt omdat je op een dieper niveau weet dat je meer weet dan je denkt, en je wilt dat gaan begrijpen wat voor je verborgen lijkt te zijn – vaak recht voor je ogen!  Jullie zijn spirituele wezens die een fysieke ervaring van beperking hebben, en jullie wensen slechts voorbij die beperkingen te komen.  Dat is tot een belangrijk aandachtsgebied geworden, en derhalve zie je steeds grotere aantallen mensen die hun leven besteden om op elk gebied van het menselijke streven grenzen te doorbreken.

Dat is een teken dat je klaar bent om te ontwaken door te ascenderen.  Echter, veel van de ouderen onder jullie zouden de spanning voor hun fysieke lichaam te veel kunnen vinden om te ondernemen, want ze zijn zo stevig gehecht aan hun huidige staat van lichamelijkheid, waarin een toenemende leeftijd in verschillende mate leidt tot arbeidsongeschiktheid, en het verhogen van hun energie-signatuur naar het volgende niveau zou alleen leiden tot het desintegreren van hun lichamen.  Om deze onaangenaamheden te vermijden zullen velen heel plotseling en onverwacht hun lichaam neerleggen en daarzonder ascenderen.  Het feit dat ze gehoopt hadden op een fysieke ascentie die niet optreedt, zal geen reden zijn voor teleurstelling, want de overgang van fysieke vorm naar spirituele vorm zal instant zijn, en opgetogen verbazing zal hen dan met verwondering en ontzag vervullen.  Zoals jullie vaak verteld is, ‘Er zullen geen teleurstellingen zijn’.

Focus in de momenten die nog resten voor jullie ontwaken op de wetenschap dat ieder van jullie heeft in het midden of diepste deel van jezelf, dat voor alles goddelijk gezorgd is, dat allen die dat wensen en verlangen, en kiezen en beslissen om te ascenderen in volledig bewuste ontwaaktheid (wakefulness), dat zullen doen.  Het welkom dat jullie wacht is niet te beschrijven, er is niets dat in menselijke termen als analogie kan worden gebruikt om te beschrijven wat jullie te wachten staat.  Bereid je voor op volslagen vreugde!

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands