Marcadores

dinsdag 3 september 2013

02.09.2013 Jezus


Iedereen die je verkiest om te ontmoeten op je levenspad, verschijnt precies op het juiste moment

John Smallman met Jezus op 2 september 2013



Er wordt veel aandacht gefocust op de verontrustende situatie in het Midden-Oosten, en dat is begrijpelijk, want jullie compassie stroomt naar hen die daar lijden.  Maar vergeet niet om ook te focussen op het Liefde in actie zijn de hele dag elke dag, terwijl je niet over degenen oordeelt van wie je denkt dat ze de problemen veroorzaken, want in waarheid lijden zij ook en verdienen net zo jullie liefde en compassie. Slechts een continue stroom van Liefde kan die situatie oplossen, en jullie die dit lezen kozen ervoor in deze tijd geïncarneerd te zijn op Aarde, zodat je je liefde kon sturen naar hen die ergens op Aarde lijden als gevolg van militaire conflicten, of om enige andere reden.

Lijden is een enorm krachtige afleiding die ertoe neigt je dieper in de illusie te trekken.  Het kan maken dat je vergeet je dagelijkse intentie te hebben om Liefde in actie te zijn, terwijl degenen die bij conflicten betrokken zijn vaak zo afgeleid zijn door hun eigen lijden en dat van geliefden, dat ze het bijna onmogelijk vinden om hun stille innerlijke ruimte binnen te gaan, zelfs voor een ogenblik, waar ze toegang kunnen krijgen tot de spirituele hulp die ze zo innig nodig hebben.  Jullie intentie om liefde te sturen naar hen die lijden is zeer effectief, en helpt hen om korte momenten van rust te ervaren, ondanks de intense afleiding van hun ongelukkige omgeving.  

Zoals jullie weten bestaat het goddelijke energieveld waarin alles zijn eeuwig bestaan heeft, uit Liefde, zodat alles wat bestaat dus bestaat uit Liefde.  De beperkingen die de kenmerken van de illusie zijn, zijn het resultaat van het proberen zonder Liefde te leven... Ervan afgescheiden.  De kracht van de Liefde is oneindig, en door de illusie binnen te gaan en te proberen jezelf af te scheiden van je goddelijke Bron, verminderden jullie effectief de kracht, de levenskracht die voor jullie beschikbaar is, enorm.  Het is alsof, elektriciteit als een analogie gebruikend, al de immense kracht van een aarde-gebaseerde (earth-based) elektrische krachtcentrale voor je beschikbaar was, maar jullie kozen ervoor het terug te brengen tot het niveau waarop het nauwelijks nog een lamp kon laten branden.  Daarom is het in jullie eigen belang om te ontwaken.  Wanneer jullie dit doen zul je ophouden het krachtniveau van de Liefde die continu door jullie heen stroomt te verminderen, en zonder welke je niet zou en niet kon bestaan, maar zul je Het toestaan zonder beperking van welke aard dan ook te stromen, en dan zullen jullie jezelf kennen zoals jullie echt zijn: wezens van immense invloed... van immens Licht.

Ontwaakt en volledig bewust kon je je niet eens een voorstelling maken van het leven dat jullie ervaren in de illusie.  Het gaat het begrip echt te boven, en toch klampen jullie je er in angst aan vast, niet in staat je het leven daarzonder voor te stellen, met velen die geloven dat het leven permanent eindigt met het afleggen van hun menselijke lichamen.  Niets dat God schept sterft.  De dood is een illusoir begrip... slechts een beweging voorwaarts, een progressie naar een staat van zijn welke ver voorbij gaat aan jullie huidige ernstig beperkte ervaring van wat het leven betekent.  Het hoeft niet te worden gevreesd.

De tijd waarop een mens zijn lichaam aflegt is niet willekeurig.  Ongevallen en ziektes zijn ervaringen op het levenspad die jullie hebben gepland, en alles wat er met je gebeurt is deel van je eigen persoonlijke plan.  Dat is niet duidelijk voor jullie terwijl je belichaamd bent, hoewel sommigen van jullie er aardig goed in zijn er een intuïtief gevoel van te krijgen wat je toekomstige pad met zich meebrengt.  Dat waar je je bewust van moet zijn is dat ieder van jullie op zijn pad huiswaarts naar de Realiteit is: de staat waarin Liefde je vervult met de oneindige kracht en vreugde waarin je geschapen werd, en waarvan je je volledig en eeuwig bewust bent. 

Jullie zijn allen voorbestemd voor eeuwige vreugde in de eeuwige Tegenwoordigheid van God, de liefhebbende Bron van de gehele schepping, en jullie paden huiswaarts zijn uniek en individueel voor jullie op maat gesneden om precies de ervaringen en lessen die je hebt gekozen, voor je incarneerde, tegen te komen.  Niets dat je overkomt is toevallig, hoewel je misschien wel het gevoel kunt hebben dat sommige van je ervaringen wel toevallig moeten zijn, omdat je je geen andere oorzaak kunt voorstellen.  Echter, als je eenmaal accepteert dat niets dat je overkomt een toevallige gebeurtenis is, wordt het veel gemakkelijker voor jullie om de lessen te zien en te leren die jullie levens je voorschotelen.  En wanneer dit gebeurt zul je merken dat het leven gemakkelijker voor je stroomt, met veel minder stress.  Dit komt omdat je feitelijk de keuze hebt gemaakt de situaties te accepteren die zich voordoen, in plaats van ertegen te vechten en anderen – of God! – de schuld te geven van alle tegenslagen die je overkomen.

Waar het ook is dat je het leven op de planeet Aarde ervaart, het is waar je verkoos te zijn voor de lessen die je gekozen hebt om te ervaren en te leren.  Waar je geboren bent, bij wie, en waar je woont zijn geen grotere toevalligheden dan enige andere gebeurtenissen die je ‘overkomen’.  Het is onmogelijk voor jullie om deze redenen te begrijpen, terwijl jullie als mensen op Aarde blijven, en volkomen onmogelijk voor jullie om uit andermans levenspad wijs te worden. 

Als je iemand ontmoet of je ervan bewust wordt dat je die zou kunnen helpen, doe dat dan; het zal een van je lessen zijn.  Maar je hoeft niet op zoek te gaan naar mensen om te helpen.  Je kunt er zeker voor kiezen om dit te doen, maar iedereen die je verkiest tegen te komen op je menselijke levenspad – voor de lessen die jullie samen kunnen leren of elkaar kunnen leren – zal op precies het juiste moment verschijnen.  Jullie levenspaden zullen zich altijd precies zoals gepland ontvouwen; het feit dat ze je kunnen mishagen of behagen verandert niets aan dat feit.  

Besteed aandacht aan elk ogenblik door zo consequent als je kunt in het nu te leven.  Dat doen is de meest effectieve manier om jullie levenspad te volgen en jullie lessen te leren met een minimum aan ongemak.  Toen jullie jullie levenspaden creërden, bouwden jullie in hen allerlei toestemmingen om het je mogelijk te maken te voorzien in de myriaden keuzes binnen iedere situatie die zich voordoet.  Denk aan al de keuzes die je maakt, van moment tot moment, keuzes die je niet kon voorzien, en van waaruit je daarom moest voorzien in alternatieve routes voorwaarts.  Om het meest doeltreffend verder te gaan, vertrouw op het pad dat zich voor je opent en ga er liefdevol en compassievol verder langs.  Het is de meest rechtstreekse weg naar Huis.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands