Marcadores

dinsdag 10 september 2013

08.09.2013 Jezus


Tijd doorgebracht in meditatie of contemplatie gaat helemaal over ego-training

John Smallman met Jezus op 8 september 2013Hier in het spirituele of niet-fysieke rijken zijn we altijd blij, tevreden, in vrede en vreugdvol, maar nu zouden jullie ons kunnen omschrijven als euforisch, nu we de fantastische vooruitgang observeren die jullie maken in het loslaten van de overblijvende aspecten van jezelf die jullie niet langer dienen, nu het moment van jullie ontwaken nadert.  Dat moment is echt veel dichterbij dan de meesten van jullie denken, want jullie zitten op koers en zijn precies op jullie goddelijk ingestelde schema, en er wacht jullie vreugdevolle euforie.  

Blijf doorgaan wanneer jullie de tijd nemen voor regelmatige en frequente bezoeken aan je stille innerlijke ruimte, je te focussen op de intentie te hebben op ieder moment liefdevol te zijn, en om kanalen te zijn waardoorheen het goddelijke Liefdesveld dat jullie allen omhult, zich naar buiten kan verspreiden om de gehele mensheid te omarmen – vergeet niet dat zelfs maar een paar seconden van je tijd besteed aan het hebben van je intentie, buitengewoon effectief zijn.  Wat je als intentie hebt gebeurt, altijd.  Echter, je ziet je intenties niet altijd heel duidelijk, en daardoor ben je vaak tamelijk verrast door onverwachte gebeurtenissen. 

Jullie levenspaden en de gebeurtenissen die je daardoor zult tegenkomen, zijn zeer zorgvuldig gepland en georkestreerd voordat je incarneerde, maar zodra je bent geboren in dit menselijke leven, worden jullie ego’s steeds invloedrijker, en de verlangens en neigingen die zij verkiezen te volgen, staan vaak de intenties van jullie Ware Zelven in de weg.  Jullie ego’s zijn heel noodzakelijk aspecten van jullie leven als mens, echter maar al te vaak leiden ze je af van je spirituele intentie, dat is waarom wij – jullie spirituele gidsen, mentoren, en beschermengelen – jullie blijven herinneren aan het belang van tijd vrij nemen voor het naar binnen gaan en je te herverbinden met je spirituele centrum.

De tijd in stilte en in vrede doorgebracht in je rustige, innerlijke persoonlijke ruimte, is van essentieel belang in de training van jullie ego, zodat het zich kan afstemmen met je hogere Denkgeest en een coöperatieve stroom van energie te worden in plaats van een afleidende.  Het is een beetje als een kind dat voortdurend erkenning en bevestiging nodig heeft terwijl het opgroeit, zodat het zich volledig kan ontwikkelen tot de wijze en liefdevolle volwassen mens die zijn ouders hopen dat het zal worden.  Tijd doorgebracht in meditatie of contemplatie gaat helemaal over ego-training, en als je die stille innerlijke ruimte met enthousiasme, liefdevolle intentie, en zelfacceptatie betreedt, in tegenstelling tot het negatieve zelf-oordeel dat je sterk doet focussen op je schijnbare tekortkomingen, zul je je ego vinden, als een opgewonden kind dat vol verwachting is, zeer gewillig coöpererend.  

Een menselijk leven in de illusie is een zeer moeilijke onderneming.  Oorspronkelijk, op het moment van schijnbare afscheiding van jullie goddelijke Bron, waren jullie Een, op zoek naar een andere ervaring of expressie van bewustzijn, en jullie deden dit door de afscheiding, door het afsplitsen van Jezelf in myriaden individuele bewuste entiteiten, ieder met een vrije wil.  Jullie ware Een-Zelf verlangt ernaar te ontwaken, maar om dat te doen moet het al die myriaden individuele entiteiten, ieder een essentieel en onvervangbaar deel van zichzelf, met zich meenemen.  Jullie ware Een-Denkgeest, het enige Kind van God, heeft een wil die een is met die van God, die volkomen in afstemming is met de Wil van God.  Op aarde, in de illusie, zullen al die individuele entiteiten met vrije wil deze individuele willen met elkaar in afstemming moeten brengen, met het Ware Zelf waarvan jullie allemaal een onderdeel zijn.  

Liefde is het goddelijke, creatieve oneindige energieveld waarin alles bestaat; Het is alles wat er is; er bestaat niets buiten Het want er is geen buiten, en alles wat niet in een perfecte afstemming Ermee is, is onwerkelijk.  Echter, de illusie dat het enige kind van God in bestaan dacht, lijkt volkomen echt voor alle entiteiten die het ervaren.  Ontwaken is het loslaten van het denkbeeldige, van het onwerkelijke – wat alles is, ieder aspect van een entiteit dat niet volledig in afstemming is met de Liefde.  Jullie ego’s zijn een enorm, denkbeeldig veld van schijnbaar individuele behoeftes, wensen en verlangens die uitermate vaak met elkaar in conflict komen, en deze onenigheid etaleren in discussies, meningsverschillen, en oorlog.  Jullie kunnen dit overal om je heen zien, en het is voortdurend gedemonstreerd gedurende jullie hele menselijke geschiedenis.

Ontwaken betekent het erkennen en zijn van Liefde, en alleen Liefde.  Wanneer jullie de wereld observeren en alle dissonanten die het laat zien, kan het lijken dat er absoluut geen mogelijkheid is dat ze allemaal kunnen worden opgelost op een manier die iedereen tevreden zal stellen.  Maar dat is omdat jullie proberen deze kwesties met jullie egoïstisch redenerende denkgeesten op te lossen.  En dat is onmogelijk.  Zij, jullie redenerende denkgeesten, eisen compromis, oordeel, compensatie, erkenning dat sommigen goed en anderen verkeerd zijn, waarbij de laatsten worden gestraft, en die eisen kunnen alleen zelf-dienend, boos, en verdelend zijn.  Jullie menselijke geschiedenis demonstreert dat continu heel duidelijk. 
    
Daarom vertellen we jullie continu dat Liefde het antwoord is op elk probleem.  Liefde is de enige manier om iets op te lossen, en Het is volkomen effectief, want Het omarmt ieder onvoorwaardelijk zonder oordeel van welke aard dan ook.  Het vooruitzicht van het geven van alleen liefde, ongeacht de situatie, is heel eng voor mensen omdat ze de hele tijd – continu, in feite – naar het onwerkelijke kijken en geloven dat het echt is.  In Liefde, in de Realiteit, is er geen conflict; alles is in goddelijke en perfecte harmonie, en voor jullie om te ontwaken, moeten jullie de Liefde omarmen en inclusief en zonder onderscheid delen.  

‘Maar’, vragen jullie, ‘Hoe kan dit op enige manier werken? Ik moet toch mijzelf en mijn dierbaren verdedigen die ons zouden willen aanvallen en ons vernietigen?’  Nou, allen zijn een, en wat je anderen aandoet, doe je jezelf aan.  Dus stop ermee anderen aan te doen wat je niet wilt dat zij jou aandoen.  Stop er nu mee.  Hoe langer je verder gaat met aanvallen of verdedigen, hoe langer je onontwaakt blijft.  

Jullie worden nu enorm geassisteerd door het goddelijke energieveld van Liefde dat jullie omgeeft en jullie aanmoedigt het te delen, en jullie weten dit.  Als je naar binnen gaat en, zelfs voor het kortste ogenblik jezelf loskoppelt van de afleidingen van de illusie – vrees, angst, bezorgdheid, woede, oordeel – vind je vrede.  Vrede is waar iedereen naar op zoek is.  Jullie hebben allemaal de ineffectiviteit gezien van boos oordeel of bestraffing van een kind dat overstuur is: het verergert de situatie of doet het in zijn schulp kruipen.  En jullie hebben allemaal de kalmerende effecten gezien van stille liefdevolle acceptatie op een kind dat overstuur is, of op een dier.  Oefen dat continu... en zorg voor je ontwaken. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands