Marcadores

dinsdag 3 december 2013

02.12.2013

Het welkom dat jullie wacht is ongekend, absoluut fantastisch



John Smallman met Saul op 2 december 2013



Hier in de spirituele rijken observeren we met vreugde jullie uitstekende vooruitgang in de richting van jullie ontwaken.  Jullie taak blijft het je focussen op het vasthouden van je intentie voor de mensheid om zoals goddelijk gepland en bedoeld te ontwaken.  Jullie hebben echt geen idee hoe effectief jullie allemaal zijn geworden in het vasthouden van die intentie, en daarom gaat het gebeuren.  Vergeet niet, de Liefde, God, legt niets op, overtreedt jouw vrije wil niet, maar Het omarmt je vreugdevol wanneer jullie je openen om te ontvangen wat altijd aangeboden wordt.  

Jullie door de collectieve afscheiding veroorzaakte continue angst is diep ingesleten geraakt, en dat is de reden waarom, nu jullie ervoor gekozen hebben de illusie achter je te laten, het jullie toelijkt dat jullie ontwaken zo lang tijd vergt om te bereiken.  Die angst is de angst voor verlating, door God!  Jullie, als mensheid, hebben geprobeerd om jezelf af te scheiden van Hem, dachten dat jullie dat konden en deden, daarna veronderstellend dat Hij jullie dan ook in de steek moet hebben gelaten.  Dat concept is inderdaad angstaanjagend.  Zonder Hem, jullie eeuwige verbinding met Hem, en de staat van verliefd zijn op Hem (of being in love with Him) en geliefd worden door Hem, dan is er niets, niet niets als bij het ervaren van een gebrek aan iets, maar niets – geen mensen, geen wereld, nergens, geen God – en die mogelijkheid is wat jullie angst aanjaagt.  Hoe kan het ook anders?

Echter, de opgestegen meesters, profeten, gidsen, en mystici die tussen jullie geïncarneerd zijn gedurende de eonen, en jullie hebben laten zien, ieder op hun eigen manier, hoe Gods liefde voor jullie eeuwig is, hebben jullie geassisteerd in het je weg bewegen van de rand van zelf-verlatenheid, die jullie bleef verleiden in het je verbinden met zelfvernietiging.  Dat is waar al jullie conflicten, oorlogen, oordelen en veroordelingen op het diepste niveau allemaal over gaan – zelfvernietiging – jullie zien jezelf als niet goed genoeg, niet in staat ooit goed genoeg te zijn, omdat jullie de krankzinnige keuze maakten om jezelf af te scheiden van jullie goddelijke Bron.  Maar jullie perceptie is veranderd, oordeel is aan het wegvallen, en jullie realiseren je dat God Liefde is en dat Zijn Liefde voor jullie onveranderlijk is.  Waarlijk, jullie vooruitgang is snel en zich aan het versnellen, dus blijf jullie intentie om de reis te voltooien intensiveren en wordt Thuis verwelkomd door de enthousiaste en liefdevolle gemeenschap die vol verwachting op jullie komst wacht. 

Het welkom dat jullie wacht is ongekend, absoluut fantastisch, en het is daar voor jou, ieder van jullie zonder uitzondering afzonderlijk, om te ervaren alsof je het absolute centrum van de schepping bent, waarop alle Liefde eeuwig is gefocust.  En omdat allen Een zijn, is ieder van jullie het centrum van de schepping, en de vreugde van het ervaren van de Liefde die naar dat punt stroomt, gaat voorbij aan enige zinvolle beschrijving. 

Vaak merk je op dat anderen, met grote ego's, lijken te denken dat ze het middelpunt van het universum zijn, en jullie zien dat als aanstootgevend, omdat het vaak gepaard gaat met een krachtig gevoel van persoonlijke grootsheid.  Maar dat gevoel van het absolute centrum te zijn is wat jullie allemaal zoeken, want het is jullie erfenis, jullie lot, het is waar jullie zijn geschapen, en daarzonder, vanwege jullie gevoel van afscheiding, voelen jullie je verloren, alleen, geïsoleerd en in de steek gelaten, en om de pijn daarvan te verminderen, vallen jullie ego’s andere ego’s aan om te proberen je reputatie te verbeteren, je status in de hiërarchie van de mensheid.  Nou, je status binnen de egocentrische grenzen waar de illusie in voorziet, hoe verhoogd het ook zal worden, zal je nooit tevreden stellen.  De illusie kan niet voor voldoening zorgen, want het is onwerkelijk.

Echte voldoening, eeuwige voldoening, zal je begroeten wanneer je ontwaakt, en jullie naderen het moment waarop alles goddelijk op zijn plaats zal vallen als de illusie oplost en de nevel of mist waarin het verschijnt om jullie te omhullen, optrekt, jullie toestaand het wonder te zien dat de Realiteit is.  Jullie kunnen en zullen niet falen om Thuis te komen want, zoals jullie heel goed weten, er is geen ergens anders.  Thuis aankomen is ontwaken van de illusie, en eeuwige slaap is absoluut onmogelijk.

Jullie bewegen je naar het ontwaken toe, zoals jullie zo vaak verteld is, en dan vallen jullie weer terug, bang dat je misschien weer de nachtmerrie aan het binnen gaan bent, dat zozeer een deel van jullie levenservaring voor zo’n lange tijd is geweest.  Wij assisteren jullie allemaal terwijl jullie streven naar ontwaken, jullie geruststellend dat het vol ontwaken is dat jullie naderen en niet een andere angstige nachtmerrie.  Luister naar ons, hoor ons, en wees getroost en bemoedigd in de wetenschap dat wat wij jullie blijven vertellen is wat jullie dienen te weten, zodat jullie voorwaarts kunnen gaan het volle ontwaken in. 

Het Liefdesveld waarin jullie zo zacht en liefdevol omhuld worden, voedt jullie met onweerstaanbare sensaties, waarvan jullie niet langer onbewust kunnen blijven, en jullie verder verleidend, omhoog uit de diepte van jullie slaap, en in de richting van het briljante Licht van de eeuwige dag.  Schud alle parafernalia van de illusie van je af die niet in afstemming en harmonie zijn met de Liefde, en sta je ontwaken toe.  

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands