Marcadores

dinsdag 30 september 2014

28.09.2014 Saul

Jullie zijn degenen die de mensheid doen ontwaken 

Saul via John Smallman 28 september 2014
Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/ 
Vertaling: René


De vooruitgang richting ontwaken blijft doorgaan, maar de laatste tijd zijn er een paar ruwe plekken geweest die nu worden gladgestreken.  De aantallen van hen die zijn begonnen deel te nemen aan de wereldvrede-meditaties is enorm toegenomen in de afgelopen paar maanden, en het effect daarvan is krachtig en opwindend.  Zoals jullie blijft worden verteld: ‘Sta de kommer en kwel, de conflicten en het lijden niet toe waarop de mainstream media zich focussen jullie te deprimeren, want dat trekt je naar beneden in de cyclus van negativiteit en hulpeloosheid, waarin je je eigen sombere energieveld brengt waarop de duisteren zich voeden.  Hou je Licht hoog, zelfs als je jezelf er niet naar voelt, want het werkt die negativiteit echt tegen’. 

Jullie zijn allemaal zeer krachtige wezens die, als je ervoor kiest om gebruik te maken van deze dienst, op ieder moment door God geleid worden.  Er is nooit een moment dat de leiding niet beschikbaar is, maar het feit dat je verkiest ernaar te luisteren en het te accepteren, of om het resoluut te negeren, is een vrije wil keuze die je op ieder moment maakt.  Ja jullie maken continu keuzes want het leven gaat over het maken van keuzes.  Ze kunnen creatief, geïnspireerd, en verheffend zijn, of je kunt je praktisch onbewust zijn dat je ze überhaupt maakt.  Als mensen kan het zijn dat je dat niet ervaart, en dat is omdat jullie gekozen hebben om jezelf te begraven in de afleidingen en beperkingen van jullie illusoire wereld, onderwijl onbewust blijvend van je eeuwige spirituele aard. 

Jullie hebben een grote kracht, aan jullie geschonken door je Vader toen Hij jullie schiep, en jullie gebruikten het om een zeer overtuigende illusie te bouwen, een droom, en er vervolgens in te verdwalen.  Maar dromen blijven niet duren, ze zijn tijdelijk, en jullie zullen eruit ontwaken. 

Het leven draait om keuzes, en toch weigeren velen van jullie om dit te erkennen, geloven dat jullie hulpeloze onbeduidende wezens zijn op drift in een universum dat te groot en onpersoonlijk is om zich in de geringste manier bewust te zijn van jullie bestaan.  En natuurlijk is het onbewust van jullie, want het is onwerkelijk, een droom die jullie collectief dromen, dat absoluut geen substantie heeft.  En dat is heel moeilijk voor jullie om je in te denken want, voor jullie, lijkt het buitengewoon echt, natuurlijk, want dat was jullie intentie toen jullie het bouwden.  

Alleen God, de Liefde, de opperste Bron is Echt.  En ieder van jullie is een essentieel en onlosmakelijk eeuwig aspect van de Ene.  Jullie zijn allemaal Echt, de illusie is dat niet, dus maak de keuze en de beslissing om het los te laten, op te laten lossen, laat het afdrijven en verdampen als ochtendmist wanneer de zon opkomt en alles in zijn Licht opwarmt.  

Ontwaken is je lot, en om je lot te bereiken moet je kiezen om te ontwaken.  Je kunt niet ontsnappen aan die keuze!  Vergeet niet dat het niet maken van een keuze ook een keuze is, en een dergelijke soort van keuze kan zeer pijnlijk zijn, omdat het je kan doen geloven dat jullie inderdaad niets anders dan machteloze en onbetekenende conglomeraten van chemische reacties zijn, willekeurig en zonder enig intelligent doel plaats vindend in een lukraak en zinloos universum. 

Als jullie het dat toestaan, kan je lichaam alles lijken wat je bent, of in ieder geval het belangrijkste deel van jou.  Maar dat is het absoluut niet.  Het zijn voertuigen die je tijdelijk als woning nodig hebt, om het lijden en de beperkingen van de illusie te ervaren, en dat is alles.  Jij, het spirituele en eeuwig bewust levende wezen dat God geschapen heeft, is GROOT, maar Het is onvoorstelbaar voor jullie als beperkte belichaamde wezens.  Alle spirituele gidsen, mystici, en channelers benadrukken deze enorme kloof tussen wat jullie, als belichaamde en beperkte wezens, lijken te zijn en wat jullie werkelijk zijn – goddelijke wezens Een met God.

Wanneer je leert om deze waarheid te accepteren – jullie zijn hierover vele, vele malen in kennis gesteld – en het wordt een ervaringsgerichte staat van bestaan die je accepteert en waarmee je je verbindt, zullen jullie overspoeld worden met vreugde, en al jullie angsten en zorgen zullen gewoon wegvallen.  Velen die Bijna Dood Ervaringen (BDE) hebben gehad, hebben daarover geschreven en gesproken, want hun levens zijn heel drastisch ten goede veranderd als een direct gevolg daarvan.  Als je twijfels hebt over wie je werkelijk bent, lees dan sommige van de boeken over dit onderwerp, of luister naar een aantal van de gesprekken of interviews met mensen die een BDE hebben gehad.  Ze zullen je echt inspireren, en op dit moment in de groei van de mensheid in spiritueel bewustzijn, hebben jullie zoveel inspiratie nodig als je kunt krijgen, om je te helpen je Licht hoog te houden.  

Jullie zijn degenen die de mensheid doen ontwaken.  Ja, de mensheid heeft een collectieve beslissing genomen om te ontwaken, maar jullie zijn de ‘wekkers’ en jullie moeten het alarm laten afgaan.  De mensheid is klaar, het heeft goed en diep geslapen, en nu is het tijd om te ontwaken in het voortdurende bewustzijn van jullie ware en goddelijke natuur. 

Stel je voor als je naar binnen gaat, naar je innerlijke heiligdom, dat de plaats is van een continue en aanlokkelijke vrede, dat iedereen die zich ontspant in zijn eigen heiligdom op hetzelfde moment – en er is slechts één eeuwig moment – de wekker zet die de mensheid zal doen ontwaken.  Heb met een grote intensiteit van het doel dat je voor ogen hebt de intentie, dat alle wekkers perfect en onomkeerbaar zijn ingesteld en dat ze op het punt staan luid af te gaan, het bewustzijn van ieder bewust levend wezen penetrerend.  

En het geluid dat voort zal barsten, iedereen ontwakend, zal de meest glorieuze hemelse muziek zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor het doel van het wekken van allen in uitbundige vreugde, wanneer het besef begint te dagen dat het leven een prachtige en eindeloze staat is waarin allen delen in het wonder van het Een zijn, in de diepste en meest sensationele intimiteit met elkaar en met God.

Met heel veel liefde, Saul.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands