Marcadores

zondag 27 mei 2012

27 mei, Saul


Onwetendheid is de grootste bron van angst op Planeet Aarde

Het goddelijke plan voor het ontwaken wordt bereikt – precies op dit moment – terwijl jullie allemaal doorgaan onliefdevolle houdingen en gedragingen los te laten. Genoeg van jullie doen dit om de mensheid vooruit te bewegen de nieuwe tijd in, want jullie krijgen ook enorm veel hulp van vele andere liefhebbende entiteiten die hun eigen worstelingen hebben gehad, begrijpen waar jullie doorheen gaan, en jullie alleen maar willen helpen je eigen goddelijke bestemming te bereiken zoals ze zelf hebben gedaan. En zo zul je het ook doen, waaraan velen van ons in de spirituele rijken jullie blijven herinneren, want het is onvermijdelijk en onontkoombaar.


Jullie zijn, zoals jullie diep van binnen natuurlijk wel weten, hoog ontwikkelde wezens van Licht, precies zoals jullie door God geschapen zijn, en niets zal dat ooit kunnen veranderen want wat God schept is eeuwig en perfect. Je ontwaken zal deze kennis ervaringsmatig in je bewustzijn brengen, en je zult dat nooit meer kwijt raken – want je zult alles hebben weggegooid wat deze kennis heeft geblokkeerd.

Als goddelijke wezens is je plaats met God, er is geen ergens anders. De plaatsen die je zolang lijkt te hebben ervaren, en met zulk lijden en verwarring, zijn onwerkelijk, ongeacht het feit dat ze voor jou zo vaak de enige werkelijkheid lijken die er is. Dit is te wijten aan je voortdurende keuze om onbewust te blijven van alles dat je niet kunt waarnemen met je lichamelijke zintuigen. Nu geeft jullie wetenschap te laat toe dat alleen maar omdat je je van iets onbewust bent dat niet wil zeggen dat het niet bestaat. Deze erkenning laat vele nieuwe gebieden van uit te voeren onderzoek toe, die vereisen dat je je bewustzijn uitbreidt en je intuïtie volgt, wat dan een steeds sterker gereedschap wordt hoe meer je het gebruikt.

Velen van jullie hebben veranderde staten van bewustzijn ervaren die echter voor je waren dan je 'normale' minder-dan-volledige bewustzijnsstaat, maar je hebt je ervan laten overtuigen dat ze onwerkelijk waren, denkbeeldig, leidend tot psychoses, en bent er daarom mee gestopt met proberen ze opnieuw in te voeren. En natuurlijk de war on drugs heeft mensen verder beangstigd en doen geloven dat veranderde staten beschadigend en psychotisch makend zijn. Ja, sommigen hebben zichzelf inderdaad ernstige schade toegebracht door het gebruik van verschillende bedwelmende stoffen – vooral in wanhopige pogingen het lijden en de pijn van hun 'normale' staten te verlichten.

Maar wat je aanneemt als je 'normale' bewustzijnsstaat is verre van normaal. Het is de staat waarbij je leeft in angst en zorgen, voortdurend de behoefte voelend om allerlei maatregelen te nemen die je veiligheid waarborgen. Dat moedigt wantrouwen, onenigheid, en conflict aan, aldus verzekerend dat dat waarvoor je bang bent gaat gebeuren. Echter, verstandig en intelligent onderzoek naar veranderde staten van bewustzijn leggen bloot dat deze veranderde staten kunnen zorgen voor genezing van veel van de kwalen die de mensheid teisteren. Hoe meer je bewustzijnsstaat zich uitbreidt, hoe meer je kennis groeit, en hoe meer je angst afneemt – want onwetendheid is de grootste bron van angst op Planeet Aarde.

Gods plan voor je is om volledig bewust te worden. In die staat is er niets voor je verborgen en dus is er niets om bang voor te zijn. En dat is wat ontwaken betekent. Wanneer je fysieke lichaam slaapt, onbewust, onwetend is, weet het niets, en soms wordt het in de meest verschrikkelijke nachtmerries getrokken die overtuigend echt zijn en die vaak leiden tot het in paniek wakker worden van het lichaam. Het kan voor de slaper enkele seconden duren om te beseffen dat hij wakker is geworden en in feite heel veilig is. Maar de herinnering blijft vaak hangen, en de slaper is onwillig om weer te gaan slapen. Angst slaat om het hart van onwetendheid, en kennis is de enige remedie.

Wanneer je ontwaakt zul je oneindige kennis hebben, jou oneindige vrede en oneindige vreugde brengend, want je zult dan bewust zijn van de oneindige mogelijkheden die er voor je beschikbaar zijn, en die je zullen aanmoedigen om jouw unieke individuele creatieve talenten voor je onafgebroken plezier te oefenen. En omdat allen een zijn, zal ieder van jullie de verrukking ervaren en volledig genieten van de creaties van ieder ander. Geweldige en eindeloze creatieve mogelijkheden liggen er op jullie allemaal te wachten in de harmonieuze omgeving waarin je op het punt staat te ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands