Marcadores

zondag 27 mei 2012

27 mei, Jesus


Een omgeving vol met gelukkige ontmoetingen en opwinding wacht op jouw ontwaken

Alles is op schema voor jullie grote ontwaken, en steeds grotere aantallen van jullie beginnen een gevoel te krijgen van de grote veranderingen die spoedig van kracht zullen worden. De hulp die jullie ontvangen uit de spirituele gebieden blijft intensiveren om overeen te komen met jullie versterkende intentie tot ontwaken. En ontwaken is volkomen onvermijdelijk geworden, en is goddelijk beloofd en gegarandeerd.

De energieën die op dit moment over de hele planeet stromen om je te helpen op je reis, zijn als de sterke, constante winden die het zeilschepen mogelijk maken de volle zee over te steken, en ze zullen gestaag blijven waaien totdat je je hemelse bestemming bereikt. Alles is voorbereid om ervoor te zorgen dat het schip doorgaat je soepel, snel en zonder omwegen naar huis te brengen. En bij aankomst in de haven word je begroet door een grote welkomstceremonie van wapperende vlaggen, en er zullen juichende massa's zijn van mensen die je altijd hebt gekend en bemind.


Wakker worden is iets waarnaar je hebt verlangd om te doen, alhoewel je meestal niet in staat bent geweest te bepalen dat dat het was waarnaar je verlangt. Wat er gebeurde is dat je hunkerde naar iets in de fysieke wereld, en als je het had gevonden, had ontvangen, en ervan genoten, ontdekte je dat je nog steeds ontevreden en verward was, want wat je verlangde stelde je maar voor een ogenblik tevreden. Het was natuurlijk maar een vervanging voor wat je werkelijk verlangde, en dat is ontwaken, en daarvoor bestaat er geen vervanging.

Je bent niet opgehouden met verlangen... en hebt gezocht naar verschillende dingen op verschillende tijden om jullie levens een echte betekenis te geven, maar blijvende tevredenheid is je altijd ontsnapt, want binnen de illusie is er niets dat een kind van God waarlijk voldoening kan geven. Je werd geschapen om de goddelijke en spirituele gebieden waar je potentieel onbeperkt is, te bewonen en genieten, terwijl je in de illusie sterk beperkt bent, niet alleen door de illusie zelf, maar ook door de vorm die je hebt gekozen als een vehikel om het in te ervaren.

Wanneer je ontwaakt, zullen de beperkingen jullie opgelegd door de keuze lichamen te bewonen oplossen, en je zult nog een keer beginnen deel te nemen aan een verdere creatieve ontwikkeling van je Godgegeven potentieel voor de vreugde en het voordeel van alle goddelijke nakomelingen van God. De mogelijkheden die geboden worden en die voor je verschijnen, en waarin je je gesteund voelt om te verkennen, zal je vervullen met een intens gevoel van tevredenheid, niet te vergelijken met wat je ooit eerder binnen de illusie hebt ervaren. En je zult weten dat deze gelegenheden je zullen blijven voorzien van een oneindige caleidoscoop van betoverende mogelijkheden.

Inderdaad, zoals je zult zien zijn de mogelijkheden voor oneindige betovering een essentieel onderdeel van Gods Werkelijkheid, je altijd verleidend en je creatieve talenten en capaciteiten stimulerend. Ze zullen je van extase naar extase leiden in een eindeloze successie van coöperatieve inspanningen met je geliefden, die schouwspelen van betoverende schoonheid zullen produceren, ver voorbij aan alles wat je hebt gezien of je voorgesteld met je menselijke ogen.

Een omgeving gevuld met perfecte en gelukkige ontmoetingen en de opwinding wacht op jouw ontwaken, met de frisheid en helderheid van een prachtige lentedag. Niets dat je je zou kunnen wensen zal ontbreken - want God wist al je wensen van tevoren en heeft er overvloedig in voorzien.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands