Marcadores

woensdag 6 juni 2012

6 juni, Saul


Velen van jullie hebben de laatste paar weken problemen ervaren met in beweging komende zaken

De enorm krachtige energieën die op dit moment Planeet Aarde omhullen en omgeven brengen een grote hoeveelheid zaken in beweging die duizenden jaren lang hebben liggen sluimeren in de menselijke psyche, en die moeten worden aangepakt en losgelaten zodat jullie allemaal kunnen ontwaken. Velen van jullie hebben de effecten hiervan de laatste paar weken ervaren en vragen zich af wat er gaande is, want ze hebben de schema's van je 'normale' leven onderbroken en problemen veroorzaakt in je dagelijkse leven. Misschien heb je belangrijke afspraken gemist, vergeten dingen te doen die je moest doen, of was je gewoon niet in staat alles zo efficiënt te doen als je gewoon bent.

Met al dit wat er gebeurt voel je je waarschijnlijk meer gestrest, en als gevolg daarvan probeer je 'harder te rennen' om de dingen bij te kunnen houden. Daardoor heb je het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt om te mediteren of een rustpauze te nemen. Echter, als je op deze wijze gestrest bent, zijn je meditaties en rustpauzes nog belangrijker. Het is echt veel beter een afspraak te annuleren dan je meditaties of rustpauzes.


Doe jullie horloges af, zet je telefoons uit, en maak ruimte voor jezelf alleen, ontspannen, en rustig. Dat zijn jullie verschuldigd aan je overstreste zelven, en jullie verdienen het zonder twijfel tijd vrij te maken voor jullie zelf. Als er geen andere mogelijkheden zijn, neem dan een lange badkamer-pauze. Jullie proberen allemaal anderen te helpen en behagen, maar je kunt niet echt effectief zijn wanneer je zelf leeg bent – in feite heb je in die staat veel meer kans dat je uit je doen raakt, ertoe leidend dat je iets zegt of doet waarvan je later heel veel spijt hebt. Eer en respecteer jezelf als je anderen wilt eren en respecteren, en weet dat anderen hetzelfde voor jou willen doen.

Als je anderen een korte wenk geeft van waar je doorheen gaat – stress, overweldigd worden, emotionele kwesties – zodat ze jouw behoefte aan rust kunnen begrijpen, zul je merken dat de meesten van hen dat zullen accepteren en respecteren. Atleten die voor goud gaan op de Olympische Spelen, tennissers die hopen te winnen op Wimbledon, trainen allemaal extreem hard, maar ze nemen ook time outs om te ontstressen en tot rust te komen, anders zouden ze niet tot topprestaties in staat zijn. En jij zou hetzelfde moeten doen – je bent in training voor je ontwaken!

De energieën zijn toegenomen want het moment van je ontwaken komt steeds dichterbij, en ze helpen je je open te stellen, en volledig te richten, op de persoonlijke problemen die jullie allemaal diep binnenin je hebben begraven, wanneer ze in je bewustzijn doorbreken en je aandacht vragen. Jullie kunnen met deze zaken omgaan. Wat de oorzaak daarvan is hoeft je helemaal niet duidelijk te zijn, maar de oorzaak is niet het probleem! Sta wat er ook bovenkomt gewoon toe er te zijn; je hoeft er niets mee te doen. Erken het, dank het voor de les die het je heeft gebracht – want dat was het doel ervan – en sta het toe door je heen te stromen en zich op te lossen in het niets waaruit het gekomen is, en het zal gebeuren.

Het kan zijn dat er bepaalde gedachten, woorden of daden in je herinnering komen waar je niet erg trots op bent – je zou zelfs enige schaamte of schuld kunnen voelen als ze in je geest komen – maar het enige wat je hoeft te doen is jezelf daarvoor te vergeven en liefdevolle gedachten te sturen, wat krachtige stromen van energie zijn, naar hen die het beïnvloed heeft.

Alles wat je je herinnert is nooit gebeurd want al je ervaringen maken deel uit van de illusie, en je zelf-vergeving is een loslaten van onwerkelijke gebeurtenissen die voor jou heel echt leken, en het stelt je in staat toegang te krijgen tot de goddelijke Vlam van Liefde die eeuwig binnenin je brandt. Wanneer je dat doet, zal vrede in je denkgeest stromen, je stress zal verminderen, en je zult in staat zijn om je prioriteiten opnieuw vast te stellen en elk gevoel van overweldiging zal beginnen te verminderen.

Jullie zijn goddelijke wezens die een illusoire menselijke ervaring ondergaan die aan het eindigen is. Jullie gaan ontwaken binnen de Realiteit en genieten van de extase van het een zijn met God. Enkelen van jullie hebben extreem korte ervaringen gehad van een zijn met de natuur, mensheid, het universum gedurende de tijd in de illusie.

Je bent helemaal ondersteboven geraakt door het wonder daarvan en bent ze nooit vergeten, ofschoon de intensiteit van het moment vervaagd is. Wanneer je ontwaakt, zal je ervaring oneindig veel schitterender zijn, en dat weet je. Dus ontspan, en sta het ontwaken van de mensheid toe te gebeuren, door overgave aan het goddelijke Liefdesveld dat je continu in haar liefdevolle omhelzing houdt.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands