Marcadores

woensdag 27 juni 2012

27 juni, Saul


Een roep om vrede is een zeer recent concept voor de mensheid

Het komende grote evenement windt iedereen op terwijl zijn moment onverbiddelijk nadert, ook al hebben zo weinigen van jullie die op dit moment in een lichaam zijn een volledig beeld van wat het met zich meebrengt. Weet gewoon dat er geen teleurstellingen zullen zijn – die maken ook deel uit van de illusie.
Ik kan niet krachtig genoeg benadrukken hoe extreem belangrijk jullie dagelijkse perioden van gebed, meditatie, of gewoon ontspanning zijn, terwijl het moment voor jullie ontwaken steeds dichterbij komt. Ja, het is moeilijk voor jullie om je Licht hoog te houden en vrolijk en enthousiast te blijven, terwijl het erop lijkt dat de wereld snel in de richting van een economische, politieke, religieuze en ecologische catastrofe gaat. Maar dat is een perceptie vanuit de illusie waar jullie visie en het vermogen om Gods oneindige Liefde voor jou te begrijpen ernstig beperkt zijn.


Jullie zijn allemaal eeuwig aanwezig in God want Hij is de hele schepping, alles wat bestaat. Er is geen ergens anders waar je zou kunnen zijn; het is gewoon dat je uitstekend werk hebt geleverd in het jezelf ervan overtuigen dat de illusie echt is en er vervolgens al je aandacht op te richten. Zelfs jouw visie van God is een illusie! Hij is zo veel meer dan je je ooit zou kunnen voorstellen, en nog oneindig veel meer dan dat ook!
De mensheid heeft eonenlang geprobeerd om beelden van God te schilderen in woorden, muziek, poëzie, beeldhouwkunst, tekeningen, en schilderijen; en van elke leeftijd, ras, cultuur, religie, natie, etc. De resultaten van enkele van deze pogingen waren vrij opmerkelijk - maar niets van wat jullie ooit hebben gemaakt geeft zelfs maar het minste idee van wat God waarlijk is.

Dat konden ze nooit omdat de illusie jullie volledig heeft afgescheiden van je herinneringen van de Realiteit. Een aantal van jullie grote spiritueel ontwikkelde zielen besefte dat God en Liefde een waren en hebben geprobeerd dat concept op jullie over te dragen, en sommigen van jullie hebben het begrepen, maar voor het grootste deel is het een concept dat ver buiten jullie vermogen ligt om te begrijpen, vanwege het constante en overtuigend echte conflict, de pijn, en het lijden waarmee de illusie zich aan jullie toont. Vaak hebben jullie vrede gezocht, maar meestal alleen om je krachten te verzamelen en opnieuw het conflict aan te gaan.

Een oproep tot vrede - enkel omwille van de vrede en de harmonie, overvloed, gebrek aan armoede, en geluk dat het zou geven - is een zeer recent concept voor de mensheid. Het is vanwege de recente oproep tot vrede dat God zo overvloedig heeft gereageerd, door het omhullen van de wereld met een zeer intensief gebied van goddelijke Liefde, zodat je gemakkelijk naar binnen kunt en contact leggen met degenen in de spirituele Rijken die op een geschikte manier kunnen reageren op ieder individueel verzoek om hulp en begeleiding. Hulp en begeleiding van de spirituele rijken is altijd beschikbaar geweest om jullie te helpen in jullie zoektocht naar de betekenis van het leven, maar nooit op zo'n grote en intensieve schaal als nu.
Dit moment in jullie evolutie is altijd al onvermijdelijk geweest, maar de timing ervan is, tot voor zeer kort, flexibel gebleven. God houdt van jullie en wil alleen jullie eeuwig geluk, en natuurlijk zijn jullie allemaal een met elkaar, met alles van Zijn goddelijke schepping, en met Hem, maar jullie ontwaken in eeuwig geluk is alleen mogelijk als je alle onliefdevolheid hebt losgelaten. Jullie hebben vrije wil, en zijn dus vrij om ongelimiteerd met de illusie samen te gaan. Het heeft jullie altijd veel meer pijn en lijden opgeleverd dan vreugde, en dus zijn er tussen jullie altijd een aantal geweest die hebben gezocht naar iets veel, veel beters.

Nu de aantallen van jullie die deze betere manier zoeken exponentieel toegenomen zijn, en dus is het kantel-punt (tipping-point) bereikt waar de aantallen groot genoeg zijn om te zorgen voor het zachte barsten en de fragmentatie van het scherm dat de Realiteit zo lang voor jullie verborgen heeft gehouden. Het gevolg van deze fragmentatie is dat als het Licht steeds schitterender naar binnen schijnt door de barsten en spleten, meer van jullie zoeken naar een steeds grotere betekenis in jullie levens, en het barsten en de fragmentatie versnelt. Het scherm houdt het niet veel langer terwijl de Liefde die jullie omhult aanvaarding, mededogen, en ondersteuning voor elkaar aanmoedigt, onderwijl de angst absorberend die jullie zo lang van elkaar gescheiden heeft.

Een tijdlang kunnen een aantal grote fragmenten van de illusie blijven bestaan​​, het de weinigen in staat stellend ervoor te kiezen liefdeloos zichzelf te blijven verbergen voor de Realiteit, en spelletjes te spelen van pijn, lijden, manipulatie, en verwarring. Maar hun keuze heeft geen invloed op de overgrote meerderheid wiens enige wens is om terug te keren naar Huis door te ontwaken. Zoals jullie weten, absoluut ieder bewust wezen is deel van God, dus zal niemand worden veroordeeld of verlaten. Het is alleen dat degenen die nog niet klaar zijn om terug te keren naar Huis en die andere keuzes gemaakt hebben, worden voorzien van de omgeving die ze nodig hebben om in te evolueren naar de staat van gereedheid waarvan ze uiteindelijk kunnen kiezen om te ontwaken. In de tussentijd zullen hun keuzes niet het ontwaken van de overgrote meerderheid vertragen, die met begerige en ongeduldige opwinding en enthousiasme op hun ontwaken wachten.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/


Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands