Marcadores

dinsdag 12 februari 2013

10.02.2013 SaulVoor het grootste gedeelte van de mensheid zijn lichamelijke behoeftes uitgegroeid tot de belangrijkste focus van aandacht 

John Smallman met Saul op 10 feb. 2013De mensheid staat op het punt van een grote doorbraak die zal leiden tot haar ontwaken. De krachtig vastgehouden intenties van de Licht-dragers en wegwijzers gedurende de laatste paar decennia hebben het goddelijke energieveld dichter en dichter naar de Aarde toe getrokken, tot het deze nu volkomen omgeeft en omhult, alle bewust voelende levensvormen beïnvloedend in de meest positieve manieren. Deze invloed komt op vele plaatsen opdagen als nieuwe creatieve ideeën voor de aanpak van sociale, economische, religieuze, filosofische en politieke kwesties, die lange tijd aanleiding tot bezorgdheid zijn geweest. Het World Wide Web heeft een verbazingwekkend aantal en verscheidenheid van sites die publiek informatie bieden waarvan het voorheen bijna onmogelijk was er toegang toe te krijgen. Dit alleen toont de effectiviteit van de nieuwe energieën die jullie allen omhullen, aangeduid door de vloed van nieuwe informatie die mensen nu bereid zijn om openlijk met elkaar te delen. En deze energieën verhogen continu hun effectiviteit nu meer en meer van jullie zich naar binnen keren voor leiding en het ontvangen. 

Jullie weten allemaal dat je hier bent met een goddelijk, spiritueel doel, hoewel wat dat is moeilijk voor jullie is om met enige helderheid te zien. Dat is te wijten aan de mistigheid van jullie omgeving, waarin met zo veel onvoorziene variabelen rekening moet worden gehouden bij het overwegen van zelfs een simpele actie als het oversteken van de straat: Zal ik het hier doen of wat verderop? Hoe snel is het naderende verkeer? Kan ik ver genoeg de straat in kijken? Die motor gaat te snel. Als ik niet opschiet ben ik te laat. 

Veel van je energie wordt gestoken in het oplossen van deze kleine problemen die altijd je onmiddellijke aandacht lijken te vragen, waardoor er verduiveld weinig tijd is voor het onderzoeken en tot een goed begrip komen van het doel van je leven, als dat er is, want het proces van gewoon leven als mens slokt zo veel van je aandacht op. 

Deze intensiverende hemelse energieën kunnen niet langer worden genegeerd want ze brengen gedachten en ideeën in je bewustzijn die al sinds lange tijd verborgen of vergeten zijn aangezien de stress van het dagelijkse leven je denkgeest heel erg in beslag namen. Velen zijn verward en verbaasd nu deze ideeën - ideeën waarvan zij geloofden dat alleen de onaardsen en de misleiden er aandacht aan schonken – beginnen hun aandacht te vragen: Ben ik gek? Deze ideeën zijn fascinerend, maar er is niemand met wie ik ze zou kunnen bespreken, tenzij ik voor gek versleten zou willen worden? Ik moet me focussen op het werk dat er nu is, maar deze ideeën blijven binnendringen – en toch zijn ze vreemd geruststellend. En ga zo maar door. 

Nou, natuurlijk zijn ze geruststellend! Ze trekken jullie aandacht naar het feit dat jullie niet alleen maar kleine automaten in dienst van het systeem zijn, maar iets veel groters en interessanters. Je hogere zelf, je ware Zelf spoort je aan te ontwaken, door verleidelijke ideeën en gedachten in je denkgeest te laten glijden – gedachten waarvan je vindt dat je ze niet langer kunt afdoen als de kinderlijke bedenksels van een onontwikkelde geest. En je aandacht wordt ook gevestigd op nieuwsberichten, of studies door wetenschappers, psychologen en filosofen die die ideeën behandelen die onuitgenodigd in je denkgeest blijven glijden. 

De mensheid wordt erop voorbereid om te ontwaken terwijl deze goddelijke energieën de creatieve aspecten van je denkgeest aanwakkeren, die, tot voor kort, bijna uitsluitend gefocust waren op je egoïstische behoeftes en wensen, die echt de energie en aandacht die je ze hebt gegeven niet nodig hebben. Je hebt wel egoïstische behoeften; dit zijn vereisten die je lichaam gezond houden door ze onder je aandacht te brengen zodat je ze kunt eerbiedigen – honger, dorst, vermoeidheid, pijn, enz. Maar wat er is gebeurd, is dat voor het grootste gedeelte van de mensheid hun lichamelijke behoeftes zijn uitgegroeid tot de belangrijkste focus van hun aandacht, en dat degenen die geen echte lichamelijke behoeftes hebben, omdat voor alles nu al adequaat wordt gezorgd, hun creatieve energieën gebruiken om nieuwe manieren te vinden om hun lichaam te plezieren en stimuleren. 

Jullie lichamen zijn gewoon voertuigen die je denkgeest in staat stellen een fysieke ervaring te hebben. Ze moeten worden verzorgd, maar niet over worden geobsedeerd. Maar over de gehele wereld zijn, steeds wanneer er in basisbehoeften is voorzien, mensen bezig met steeds meer manieren om hun lichamelijke zintuigen te vermaken en er interesse voor te hebben, want ze zijn vergeten dat ze spirituele wezens zijn. De nieuwe energieën wakkeren opnieuw bewustwording hiervan aan – het grote ontbrekende aspect van het leven. En voor velen is het zeer verontrustend. Maar zodra dat bewustzijn zich roert, zoals het doet, zal het niet tot zwijgen worden gebracht, want zijn eigenlijke doel is je naar binnen te laten kijken, om naar een veel diepere betekenis van je leven te zoeken, en die betekenis is de herontdekking van je spirituele essentie, jullie onafscheidelijke eenheid met elkaar, met de gehele Schepping, met God, jullie goddelijke en oneindig liefhebbende Vader. Hij wil alleen jullie eeuwige geluk, en Hij weet dat je dat alleen kunt vinden door het oplossen van de illusie en terug te keren naar je goddelijke Thuis. Je hebt het nooit echt verlaten, maar je bent wel in slaap gevallen een ogenblik geleden, en je staat op het punt te ontwaken. 

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands