Marcadores

maandag 4 november 2013

03.11.2013 Jezus


Jullie ware aard is Liefde, dus maak er een punt van op elk moment Liefde te zijn

John Smallman met Jezus op 3 november 2013Het enthousiasme om te ontwaken en om God te kennen intensiveert dagelijks, terwijl meer en meer van jullie je intentie aan de intentie van het menselijk collectief toevoegen dat God over de gehele planeet worde gekend en geëerd.  Jullie gaan dit bereiken door liefdevol en compassievol te leven en door vreedzaam en harmonieus samen te werken om jezelf te veranderen, aldus enige egoïstische zelf-dienende agenda’s waaraan je gehecht zou kunnen zijn, loslatend, en door dat te doen de wereld te veranderen in een plaats van heilige vreugde.  Dat is geen utopie, dit is een omgeving die jullie voortdurend en zeer effectief tot stand aan het brengen zijn, en succes in jullie goddelijke onderneming is onvermijdelijk, want het is de goddelijke Wil.

Wat er op jullie prachtige planeet gebeurt is bepaald verbazingwekkend, dus sta klaar om versteld te staan wanneer jullie ontwaken en ontdekken wat jullie tot stand hebben gebracht.  Jullie zijn allemaal deel van Gods goddelijke schepping, en jullie zijn, derhalve, samen met Hem een staat van ongelooflijke schoonheid en goedheid aan het creëren, van het soort dat nooit eerder is gezien op Aarde.  Het is al een lange tijd in de planning geweest en veel langer ter uitvoering, wanneer jullie de stadia van ontwikkeling ervaren vanaf het eerste ontwerp-concept tot de voltooiing in lineaire tijd.  In werkelijkheid echter, heeft het gehele creatieve proces van geïnspireerd idee tot de vervulling en voltooiing slechts een moment gekost, net zo lang als het duurde om voor te stellen en de intentie te hebben dat het zo zij.  

Als goddelijke wezens worden jullie ideeën of gedachten, wanneer zo bedoeld, instant gecreëerd, in het nu-moment.  Dat is hoe de schepping is ontworpen en het wordt voortdurend vervuld door jullie oneindig wijze en liefdevolle Vader.  Echter, zodra jullie jullie illusoire wereld van extreme beperking binnen gingen, was dit niet langer mogelijk, en omdat het jullie zo echt toelijkt, geloven jullie dat het iets van waarde, in feite wat dan ook, creëren, heel veel tijd kost.  En vanwege de beperkingen waarmee jullie je vrijelijk hebben verbonden, is dit wat jullie ervaren.  Dit hoeft niet zo te zijn!  Wanneer jullie ontwaken zullen deze zelfopgelegde beperkingen gewoon wegvallen, jullie de vrijheid gevend instant te creëren wat je maar verlangt.

Binnen de illusie hebben de beperkingen die jullie elkaar hebben opgelegd, door jullie collectieve keuze en intentie, op massale schaal pijn en lijden mogelijk gemaakt, om jullie te omhullen met schijnbaar geen adequate manier om het te verlichten.  Het lijkt een endemische en continue metgezel in jullie dagelijkse leven, of jullie nu lid zijn van de rijkste zelf-dienende 1% of een van de rest van de mensheid zijn.  Jullie zijn allemaal, door jullie vrijwillige keuzes, subject van de beperkingen van de illusie in de vorm van ziekte, geweld, pijn, lijden, en uiteindelijk de dood.  Niemand ontsnapt, de rijken krijgen hun lijden alleen te ervaren in relatief comfort.  En dat biedt hen zeer weinig daadwerkelijk comfort.

Maar dat staat allemaal op het punt te eindigen, want de tijd ervan is voorbij, en de Nieuwe Tijd, die zeer recent werd gevestigd, is er een van vreugde, vrede en overvloed voor allen, ook al hebben jullie nog met de lineaire tijd te kampen, en dus zijn haar vruchten nog niet volledig zichtbaar.  Een beetje meer geduld van jullie kant is nog steeds vereist, en dat blijkt voor velen van jullie bijzonder moeilijk, want jullie verwachtingen werden verhoogd en vervolgens in de grond geboord, aangezien er schijnbaar niets belangrijks gebeurde toen de Nieuwe Tijd eind vorig jaar geboren werd.  Natuurlijk is er een enorme energieverschuiving geweest over de gehele planeet, zoals blijkt uit de publieke en de voortdurende openbaarmaking van zoveel van de endemische corruptie die jullie zo lang in de ban heeft gehouden.  Er is veel veranderd, het is alleen dat jullie verandering van een andere aard hadden verwacht – een magische stofregen uit de toverstaf van een fee, misschien? – om de corruptie en al haar bondgenoten verslagen en beschaamd te zien.

Desalniettemin heeft het intense en krachtige goddelijke Liefdesveld dat de planeet en alle bewust voelende leven daarop omhult, een werkelijk opmerkelijk effect op jullie allen en jullie hoop is een zeer sterke intentie geworden, die de veranderingen brengt waarop jullie gehoopt en waarvoor jullie gebeden hebben.  De oude orde is aan het instorten, hun macht is aan het oplossen, en hun zelf-dienende en egoïstische agenda's kunnen niet langer zichtbaar worden gemaakt.  Politieke organisaties zijn overal in ernstige wanorde, en het economische beleid dat wereldwijd in de afgelopen tientallen jaren zoveel schade heeft veroorzaakt, kan niet langer dienen als prachtige modellen die hebben bewezen effectief te zijn in het brengen van welvaart aan velen – de veel aangeprezen theorie van de ‘neerdruppelende economie’ (trickle-down economics)* is terecht volkomen in diskrediet gebracht.  De waarheid daarvan is, zoals allen nu zien, dat dit beleid nooit gewerkt heeft als beweerd, dat ze altijd gebruikt is om de rijken nog rijker, en alle anderen rechteloos te maken, en dat kan niet langer worden toegestaan.

De dagen van ‘ieder voor zich’ zijn allang voorbij, maar het opruimen van het wantrouwen en de schade die dat beleid heeft veroorzaakt, vergt tijd, dat is waarom al waarop jullie zo enthousiast hoopten, wat meer tijd kost dan jullie dachten dat het vruchten af zou werpen.  De vruchten zijn er en het groeit prachtig, dus wanhoop niet – dat helpt nooit iemand – zie het groeien en opzwellen zoals het dat dient te doen voorafgaand aan het rijp en overvloedig worden wanneer de oogst nadert.  Niemand zal worden vergeten, oneerlijk behandeld, of hun deel worden ontzegd, want ieder zal deelnemen in deze fantastische overvloed, en de vreugde zal niet aflatend zijn tijdens de daaropvolgende feesten.  

Blijf minimaal dagelijks terugkeren naar jullie plaats van innerlijke rust en heilige stilte.  Wanneer jullie daar tot rust gekomen zijn, herbevestig dan jullie intentie om kanalen van goddelijke Liefde te zijn, iedereen assisterend om te ontwaken, door Liefde in actie te leven, te onderwijzen en te demonstreren.  Allen in de spirituele rijken zijn met je, jullie aanmoedigend en inspirerend om je hand te reiken en iedereen liefdevol te omarmen met wie je op welke manier dan ook interacteert.  Een fysieke omhelzing kan vaak verkeerd begrepen of geïnterpreteerd worden, maar de intentie vasthouden om iedereen met Liefde te omarmen, zonder je te verbinden met het fysieke aspect, is bijzonder effectief, en zal zeker worden gevoeld door degenen tot wie het gericht is.

Maar laat dat je niet ontmoedigen tot het fysiek omarmen van degenen waarvan je intuïtief voelt dat ze daarvoor open staan, bedenk dat het zien uitwisselen van liefdevolle knuffels, de toeschouwers opbeurt.  Ten slotte gaan mensen naar de bioscoop om te genieten van het kijken naar demonstraties van liefde in actie, en meestal voelen ze zich onvoldoende geliefd in hun normale dagelijkse leven.  Jullie ware aard is Liefde, en binnen de illusie krijgt niemand Daarvan genoeg, dus maak er een punt van op elk moment Liefde te zijn, Het delend, en daarmee allen naar hun ontwaken brengend.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

* Waarschijnlijk wordt hiermee bedoeld dat de rijkdom langzamerhand ook in de minder bedeelde bevolkingsgroepen zal doordringen. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands