Marcadores

donderdag 6 juni 2013

05.06.2013 SaulDe resterende strengen van de illusie vervallen tot stof 

John Smallman met Saul op 5 juni 2013Hier in de spirituele rijken blijft onze vreugde over jullie vooruitgang op de weg naar vol bewustzijn zich intensiveren, terwijl we de stijgende aantallen observeren die zich dagelijks tot de Liefde wenden.  Het is een geweldig gezicht!  Iedere dag wijzen grote aantallen van jullie ieder aspect van jezelf af dat op enige manier onliefdevol is, en beginnen hun ware aard zelfverzekerd en enthousiast te omarmen, en door dit te doen zijn jullie zeer effectief de wereld, samen met jezelf, aan het veranderen.  Er is geen mogelijkheid tot terugtrekken van deze heilige weg die jullie collectief hebben gekozen om te volgen, en waarop we samen met jullie reizen om jullie last te delen en te verlichten.  Jullie gaan door een heleboel zaken, zaken die jullie moeten loslaten, en jullie zijn enorm succesvol, wat we wisten dat jullie zouden zijn, simpelweg omdat het de goddelijke Wil voor jullie is.

En jullie, terwijl jullie deze lasten van het oude loslaten, beginnen je inderdaad vrijer te voelen en ervaren minder ontevredenheid met je lot, want het bewustzijn groeit binnenin je dat ja, je hebt dit leven, deze menselijke incarnatie gekozen, om definitief en volledig jezelf van deze zware last te ontdoen, dat onliefdevol en veroordelend zijn gedurende vele levens op jullie kreunende schouders heeft geplaatst.  Wat een vreugdevol en verlicht pad hebben jullie nu gekozen!  En het past zo goed bij jullie.  Open in de acceptatie van de liefdevolle omhelzingen die op jullie worden gedoucht vanuit de hemelse rijken, als slingers van de meest exotische, levendig gekleurde, en zalig geurende bloesems.

Jullie zijn goddelijk gezegend en jullie ontwaken is verzekerd, want jullie keuze om afscheiding te ervaren van jullie Bron was slechts een kortstondige aberratie (afdwaling), aangezien jullie speelden met denkbeeldige concepten die nooit gerealiseerd konden worden.  Ze moesten worden gemaakt uit iets dat niet bestond, iets anders dan het oneindige energieveld van Liefde.  Liefde is allesomvattend, oneindig in Haar uitgestrektheid, alles bevattend wat ooit zou kunnen bestaan.  Er is niets, boven Het, onder Het, naast Het, of buiten het.  Jullie tegengestelde ervaring is slechts een lege droom, maar toen jullie het bedachten gebruikten jullie je enorme kracht om het overtuigend echt te laten lijken voor allen die erin toestemden er deel van uit te maken.  De tijd is gekomen om die overeenkomst te annuleren en de droom te beëindigen.  Zijn enige overgebleven doel is dat jullie eruit ontwaken.

Liefde heeft jullie allemaal in Haar innige omhelzing, en de resterende strengen van de illusie, net als de dode herfstranken van een wijnstok of klimplant, brokkelen af en vervallen tot stof.  De Liefde houdt jullie stevig omhoog terwijl de illusie wegvalt, desintegreert, en niet meer is.  Jullie hebben er geen behoefte meer aan; jullie stoppen om het de steun te bieden die het nodig heeft — en dus moet het sterven, terwijl jullie naar de Realiteit terugkeren, het prachtige Thuis dat jullie je op dit moment nauwelijks herinneren.  Echter, wanneer jullie ontwaken, zal alles volkomen duidelijk worden, want jullie ware herinneringen, het eeuwige nu-moment, zal in glorie terugkeren terwijl jullie worden gevuld met het goddelijke licht van Gods oneindige Liefde voor jullie.  Het zal zijn alsof jullie nooit in slaap waren gevallen!

Focus op het opnieuw binnengaan van de Realiteit.  Jullie zijn Er echt nooit uit weggegaan, alhoewel het zeer zeker lijkt dat jullie Er ver van verwijderd zijn.  En dus wanneer je iedere dag alleen rustig de tijd vrij neemt, herinner jezelf er dan aan: 'Ik ben Liefde.  Dat is hoe ik werd geschapen, en dat is hoe ik blijf.  Want wat God schept verandert nooit.'  Accepteer de waarheid van deze verklaring die je net hebt gemaakt en open jezelf om de Liefde te voelen die je voortdurend omhult.  Dit doen zal je verheffen, je twijfels en angsten loslaten, en je laten zien — vanwege de feitelijke ervaring van het voelen van Gods Liefde dat je zult ondergaan — dat al jullie angsten en zorgen inderdaad ongegrond zijn. 

Zelfs als je zelf niet lijdt, zie je wel tekenen van lijden om je heen, en het lijkt, misschien, dat je veel meer zou kunnen en moeten doen om het te verlichten.  Misschien vergelijk je je schijnbare onvolkomenheden in dit opzicht met de prestaties van anderen van wie je hebt gelezen of gehoord, en voel je je op zijn minst zeer ongemakkelijk, en misschien zelfs alsof je je leven verknoeit.  Laat alsjeblieft dit negatieve zelf-oordeel los.  Er is niemand op Aarde die niet precies is waar die zouden moeten zijn, perfect gepositioneerd om zichzelf te zijn, doend wat ze van plan waren te doen voordat ze incarneerden.  Als je hierover twijfels hebt, zoals velen van jullie doen, vraag dan om leiding wanneer je bidt of mediteert, en zelfs als het lijkt of je geen antwoorden krijgt, weet dat je je aanwezigheid op Aarde zeer effectief maakt gewoon door er te zijn en je liefdevolle intentie vast te houden.

God houdt van al zijn kinderen, en jullie, allemaal zonder uitzondering, zijn Zijn kinderen.  Hij maakt geen onderscheid tussen jullie, want jullie zijn allemaal eeuwig gelijk in Zijn ogen.  Het enige dat jullie hoeven te doen is de Liefde die Hij jullie ieder moment aanbiedt te accepteren (ook al voel je Het niet), en de intentie te hebben het zonder onderscheid te delen.  Dat is je belangrijkste taak, dat is de reden waarom je geschapen bent; en in het dat doen zul je eeuwige extase vinden wanneer je ontwaakt.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands