Marcadores

dinsdag 25 juni 2013

23.06.2013 SaulJullie schuld-geobsedeerde overtuigingen hebben nooit enige zin gemaakt, maar jullie verkozen er hoe dan ook in te geloven   

John Smallman met Saul op 23 juni 2013Het aanstaande ontwaken van de mensheid kan worden vergeleken met een enorme golf die op zijn hoogste punt gebroken wordt – een enorme kracht (de oceaan van Liefde), piekend en zich dan in alle richtingen verspreidend, iedereen omvattend, en niemand ongeliefd, onaangetast, of onveranderd achterlatend.  Het zal een moment van onvoorstelbare vreugde zijn als het bewustzijn daagt, ten gevolge van de direct gevoelde ervaring, van oneindig en eeuwig geliefd te zijn door God, onze Vader, en van de onmogelijkheid iets minder dan een perfect kind van God te zijn, een essentieel en onlosmakelijk onderdeel of aspect van God in wie de gehele schepping zijn eeuwig bestaan heeft.  Alle gevoel van een afzonderlijke vorm van individualiteit die niet een met God is zal verdwenen zijn, en al de angst, de bezorgdheid, en ieder gevoel van niet goed genoeg te zijn of genoeg te verdienen, zal ook verdwenen zijn wanneer jullie, schijnbaar voor de allereerste keer, volledig het wonder en de pracht begrijpen en zien, van het wezen dat God geschapen heeft als jij! 

Laat je angsten los en sta de Liefde toe je te vullen en overspoelen.  Het omringt jullie in ieder moment, slechts op je wachtend Het te accepteren en Het uit te nodigen binnen te komen.  Je bent niet, en kunt nooit, alleen zijn, verloren of verlaten omdat jullie permanent binnen het veld van Gods onuitputtelijke en eeuwige Liefde bestaan.  Binnen de illusie is het buitengewoon moeilijk voor jullie om je geloof in die onveranderlijke waarheid voor meer dan een moment of twee per keer vast te houden, voor al jullie twijfels en angsten binnen komen rollen, gehuld in een mantel van scepticisme, terwijl je opnieuw het bestaan van God in twijfel begint te trekken.  Jullie hebben knap werk gedaan in het verbergen van de Realiteit voor jullie gezichtspunt, en jullie hebben grote moeite te erkennen en te geloven in wat je niet kunt zien.  Dat zal allemaal veranderen aangezien de kracht van Gods Liefde voor jullie er op staat dat jullie je ogen openen voor het schitterende Licht waarin Het jullie baadt, en dus doet ontwaken.  Jullie zullen niet in staat zijn Haar liefdevolle verzoeken aan jullie nog veel langer te weerstaan, want Het is alles wat je hart verlangt. 

Bewust leven in de Aanwezigheid van God is alles wat een hart verlangt, maar de illusie die jullie bouwden, vanwege haar minder-dan-volkomen vriendelijke aard, heeft jullie aangemoedigd jezelf te zien als kleine, onbelangrijke wezens met een zeer beperkte levensduur, op drift in een uitgestrekt en gevaarlijk universum – een universum dat op elk moment catastrofale rampen over jullie kon brengen, jullie levens voorgoed uitdovend.  Bijgevolg zorgen bekommernis en angst voor een achtergrond gevoel van onveiligheid dat jullie in voorbije era’s probeerden te verlichten door krachtige goden (type bovenmenselijke helden) uit te vinden aan wie jullie respect boden en offers brachten.  In recente tijden hebben jullie wetenschap beoefend en geprobeerd je te verzoenen met en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen iedere fysieke schade welke de Aarde-omgeving zou kunnen opleveren.  Wanneer jullie wetenschappelijke kennis maar een middel ter bestrijding van de ene bedreiging biedt, lijkt een nieuwe deze onmiddellijk te vervangen.  En jullie hebben aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, orkanen, bosbranden en een veelheid aan ziektes en ongevallen die dat achtergrond gevoel van onveiligheid met recht levend en wel houden.

De Goddelijke Vlam van Liefde die binnen ieder van jullie eeuwig brandt, heeft jullie weerhouden van het accepteren en handhaven van een gevoel van uiterste wanhoop, terwijl je de schijnbaar onmogelijke kans op de voortgaande overleving van de mensheid op Aarde observeert.  Het is een onblusbare vonk van hoop binnenin jullie voor jullie veiligheid en bescherming geplaatst, zodat jullie niet in een slaap van wanhoop kunnen vallen waaruit jullie zouden kunnen weigeren te ontwaken.  Zolang jullie hoop hebben, blijven jullie zoeken naar oplossingen voor de problemen van de mensheid, en daarom blijven jullie ruimdenkend genoeg om het goddelijke Liefdesveld door je heen te laten stromen, je eigen persoonlijke vlam continu brandend houdend.  Verliefd worden, zelfs voor een heel korte tijd, stimuleert Het, je eraan herinnerend dat het leven veel meer moet zijn dan de continue en eindeloze strijd om alleen maar te overleven.  Jullie zoeken naar de zin van een spirituele aard, en Het brandt helderder.  Jullie hebben ontdekt dat er een zinvolle weg voorwaarts is, maar vinden het kiezen van een zinvolle weg moeilijk.  Er lijken er zo veel te zijn, en velen verlangen geloof in een soort van dogma of groep van regels – religieus, politiek, cultureel – of gewoon totale loyaliteit aan iemand die zichzelf opgeworpen heeft als tussenpersoon tussen zijn volgelingen en God.     

De tijd voor dit soort van schuld-geobsedeerde overtuigingen en de daaruit resulterende paden van lijden en offer, zijn nu echt en definitief voorbij.  Ze maakten nooit enige zin, maar jullie verkozen er hoe dan ook in te geloven.  Nu is de kracht van de Liefde die jullie en de planeet omhullen het geloof aan het oplossen dat jullie een meer heilige, spirituele of geavanceerde mens nodig hebben om voor jullie voor te spreken en te bemiddelen tussen jullie en jullie Vader, God.  Jullie hebben je collectief gerealiseerd dat jullie Vader wil dat ieder van jullie direct met Hem spreekt en de Liefde ervaart waarin Hij jullie te allen tijde vasthoudt.  Hier in de spirituele rijken bieden we jullie altijd onze steun aan, en proberen jullie eraan te herinneren hoe innig je Vader van ieder van jullie houdt.  De Liefde die jullie omhult is onweerstaanbaar en jullie zijn je daarvan in steeds grotere getale bewust aan het worden en jezelf Ernaar toe aan het wenden.  Weet, zoals wij weten, en zoals jullie diep in je hart doen, dat Gods Liefde voor jullie oneindig is, net zoals Zijn geduld terwijl Hij op jullie ontwaken wacht, dat jullie niet veel langer kunnen vermijden. 

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands