Marcadores

dinsdag 25 juni 2013

23.06.2013 Jezus


De kinderen van God hebben recht op en verdienen alleen het beste

John Smallman met Jezus op 23 juni 2013De reis van de mensheid huiswaarts naar God is lang en vol verwarring geweest, terwijl jullie wijselijk probeerden te onderscheiden tussen tegenstrijdige meningen over de beste te volgen strategie om te zorgen voor jullie aankomst op jullie geplande bestemming.  Maar jullie hadden echt zeer weinig begrip van wat de reis met zich meebrengt of wat de werkelijke bestemming was, vanwege de ernstige beperkingen die jullie jezelf hadden opgelegd toen jullie ervoor kozen je van je Vader af te scheiden en de illusie binnen te gaan die jullie hadden gebouwd.  Helder denken, wijsheid en kennis zijn niet beschikbaar voor jullie binnen de illusie, want het is een onechte, droomachtige wereld, een plek waar jullie je hebben verborgen voor de Realteit en de oneindige overvloed aan wijsheid en kennis die jullie dat biedt.  En natuurlijk is jullie terugkeer naar de Realteit door God gegarandeerd.  Jullie hoeven alleen maar de collectieve intentie te hebben, en dan zullen jullie dat doen.     

Velen van jullie houden die intentie vast en als gevolg daarvan omarmt het goddelijke Liefdesveld jullie en trekt je voorwaarts, terwijl de rem op jullie vooruitgang van degenen die ervoor kiezen niet deel te nemen aan de reis, net zo snel afneemt als hun aantal.  Liefde is jullie natuurlijke staat – alle kenmerken die de Liefde continu gebruikt of uitoefent definiëren of demonstreren is niet echt mogelijk – en de keuze om de illusie binnen te gaan, en onderwijl proberen de Liefde achter te laten, is onnatuurlijk.  Desalniettemin koos je ervoor een spel van afscheiding, machteloosheid, en onwetendheid te spelen, denkend dat het creatieve mogelijkheden zou demonstreren en verschaffen, die niet beschikbaar waren in de Realiteit.  En je had gelijk... en ongelijk!  Gelijk want het lijkt jullie te hebben voorzien in een onvoorstelbaar grote en gevarieerde omgeving waarin je kon spelen en die je kon onderzoeken, verkeerd want het is onecht en bestaat niet, ook al is zijn schijnbare realiteit erg overtuigend voor jullie.  En terwijl jullie daarin geloven, ondersteunen en onderhouden jullie collectieve energievelden het, jezelf bevestigend dat jullie iets missen, dat julie afgescheiden zijn van God, en dat jullie moeten terugkeren naar Zijn Aanwezigheid om eeuwig geluk te bereiken.
  
Echter, zoals jullie weten, jullie zijn nooit weggegaan bij de Aanwezigheid van God – er is niets dan Zijn Aanwezigheid – maar de imaginaire omgeving die jullie tevoorschijn hebben geroepen om daarin te spelen en afscheiding van Hem te ervaren, lijkt zeer reëel en heeft jullie veel pijn en lijden gebracht.  Langzaam, gedurende de eonen (hoewel er in Realiteit minder dan een moment voorbij is gegaan!), zijn jullie de strijd om te overleven en het bijbehorende leed dat daarmee onlosmakelijk verbonden is, moe geworden.  Jullie hebben smekend gebeden en gebeden en gebeden tot God, en eindelijk luisteren jullie naar Zijn antwoord!  En dat is het keerpunt.  Naar hem luisteren – Hij spreekt via jullie gidsen, jullie engelen, en jullie menselijke metgezellen – in plaats van Hem te bidden en smeken, is de meest effectieve manier om de weg naar Huis te ontdekken.  En dat is wat jullie eindelijk aan het doen zijn.   

Door te luisteren naar Hem, in welke vorm Hij zichzelf dan ook aan jullie toont, openen jullie je hart voor de Liefde waarmee hij jullie heeft omringd, en worden jullie kanalen waardoor Het stroomt naar wie Hij ook maar kiest om Het naartoe te sturen.  En wanneer jullie Hem toestaan Zijn Liefde door je heen te sturen, doen zich de meest prachtige resultaten voor.  Gedurende de afgelopen decennia van illusoire tijd, hebben meer en meer van jullie ervoor gekozen naar Hem te luisteren, en over de gehele wereld groeit het bewijs hiervan exponentieel.  

Jullie, de gehele mensheid, zijn de geliefde kinderen van God, en jullie keuze om naar Hem te luisteren heeft Hem met vreugde vervuld.  Hij houdt van jullie, en Hij wil slechts jullie eeuwige geluk, en jullie hebben dat geweigerd, het geblokkeerd, zoals tieners die alles weten – totdat ze ontdekken dat ze het niet weten!  Jullie zijn tot het besef gekomen dat de Liefde werkt, dat Het het enige is dat werkt, want Het is het enige.  Het enige wat je hoeft te doen is Het toelaten, en wanneer je dat doet intensiveert de intentie van de mensheid om te ontwaken.  Die intentie is nu zeer intens!  Het zal niet worden overheerst door enige tegenstrijdige intentie die sommigen – proberend zich vast te houden aan de illusie en de schijnbare macht die hen dat geeft – nog steeds vasthouden. 

Jullie kunnen ontwaken in de Aanwezigheid van jullie Vader niet voorkomen, want ontwaakt zijn is in Zijn Aanwezigheid zijn.  En zelfs binnen de illusie zijn jullie je ervan bewust dat jullie niet oneindig in slaap kunnen blijven!  Uiteindelijk zul je moeten ontwaken en het leven ervaren.  Als je eenmaal echt de illusie begint te ervaren die jullie gebouwd hebben, zoals jullie zijn begonnen te doen, is het onmogelijk voor jullie om haar volslagen ontoereikend als huis voor de kinderen van God te negeren, veronachtzamen, of ontkennen. 

Het enige Thuis voor de kinderen van God is om in Zijn liefdevolle Aanwezigheid te zijn.  Ten eerste is er geen ergens anders, en ten tweede, zelfs als het mogelijk was dat er enig soort alternatief thuis zou zijn, kon het op geen enkele manier in de buurt van goed genoeg komen voor de kinderen van God, die recht hebben op en alleen het beste verdienen.  En alleen God kan het beste van alles bieden!  Hij biedt jullie het beste van alles op ieder moment – je weet dat echt wel – en dus is het onvermijdelijk dat jullie in de eeuwige vreugde van Zijn liefdevolle Aanwezigheid ontwaken.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands