Marcadores

dinsdag 2 juli 2013

30.06.2013 Saul


De schaduwzijde is slechts het aspect dat je als onaanvaardbaar geoordeeld hebt   


John Smallman met Saul op 30 juni 2013Jullie zijn allemaal een.  En dat wordt steeds meer van de mensheid in ieder moment steeds duidelijker.  De snelheid van de groei van dit bewustzijn is fenomenaal!  Nooit eerder op Aarde is er zo'n geweldig en doeltreffend ontwakingsproces geweest.  Het is aan de gang, onstopbaar, en natuurlijk, en omdat het goddelijk gewild is, is de ultieme voltooiing ervan gewaarborgd.   Er zijn er een paar die koppig ontwaken zullen weerstaan, en hun keuze te blijven slapen zal absoluut geëerd worden tot ze van gedachten veranderen, wat ze uiteindelijk zullen.  Uiteindelijk zal niemand worden achtergelaten of verlaten want Gods Wil, met wie jullie wil steeds meer wordt afgestemd, wordt altijd perfect volbracht.

Jullie taak als mensen is je wil afstemmen met die van God, maar jullie werden een met Hem geschapen dus is jullie wil al met Zijn wil afgestemd; jullie zijn alleen je bewustzijn hiervan kwijtgeraakt.  In jullie midden, op de diepste niveaus van jezelf, weten jullie dit allemaal, maar jullie zijn je ook intens bewust van jullie onliefdevolle houdingen, gedachten, woorden en daden – de illusoire houdingen en gedragingen waarmee de mensheid zich altijd lijkt bezig te houden – en jullie weten, weten waarlijk en diep, zonder een spoortje van twijfel, dat ze nooit in afstemming zijn met de Wil van God en dat ook nooit kunnen zijn. Dat is beangstigend, en dus weiger je ze te erkennen, ze in plaats daarvan onder het niveau van bewustzijn begravend welke jullie handhaven terwijl jullie in de illusie te werk gaan.  Het is een enorme staat van ontkenning die enorme hoeveelheden van jullie energie vereist om zich te handhaven en te onderhouden.  Wanneer er iets ontstaat dat waarschijnlijk die staat van ontkenning oplost of het ondermijnt, gaan jullie in een massieve verdedigingsmodus om jezelf te beschermen voor de schijnbare gruwel van het blootleggen van die verborgen kennis.

Maar de vlam van goddelijke Liefde die continu binnenin ieder van jullie brandt, intensiveert terwijl het wordt gevoed door het goddelijke Liefdesveld dat de planeet en al het leven dat zij ondersteunt omhult.  De fundamenten van die enorme staat van ontkenning zijn daarom onverbiddelijk aan het afbrokkelen, en wat jullie hebben getracht voor jezelf te verbergen zal worden erkend.  Erkenning laat het los... en dan zullen jullie een zucht van verlichting slaken als je je realiseert dat wat jullie zo beangstigde, onwerkelijk was.  Jullie zijn Liefde – want het is uit Liefde dat jullie geschapen zijn, en alles wat niet in afstemming is met Liefde, met Gods heilige Wil, bestaat niet.  Al jullie angsten zijn, en waren dat altijd, ongegrond. 

Wees niet bang voor je ‘schaduw’zijde.  De schaduwzijde van jullie natuur is slechts het aspect dat gedachten, ideeën, wensen of impulsen vasthoudt die je als onacceptabel, kwaad, zondig hebt geoordeeld, en daarna uit het zicht in je onderbewuste begraven hebt, uit angst dat je daaruit zou kunnen gaan handelen.  Ze hebben geen macht over je en zijn heel normale gedachtevormen die zich bij mensen voordoen als een aspect van de afgescheiden staat die de illusie is.  Het kan zeer wel af te raden zijn om vanuit sommigen te handelen, maar er is geen gevaar dat je dat per ongeluk zou doen zolang je ze erkent en je je van ze bewust bent.  Echter wanneer je ze begraven en verborgen houdt, ontwikkelen ze de behoefte te worden gezien, blootgesteld, die je zou kunnen voelen en zou willen aanpakken en je voorbereiden op problemen, door ze dieper in je onderbewuste te begraven.  Uiteindelijk zullen ze in je bewustzijn openspringen, en wanneer ze dat doen kan het zijn dat je niet in staat bent jezelf ervan te weerhouden je te gedragen zoals ze suggereren, of bang zijn dat je jezelf niet zult kunnen inhouden.  

Pak, in plaats van te wachten tot ze onverwacht in je bewustzijn exploderen, al die ongemakkelijke kwesties aan die je aan het vermijden was – gedachten waarvan je meent dat ze zondig zijn, beledigend voor God, die je ertoe zouden kunnen brengen iets slechts te doen, of wat er verder ook maar naar boven komt – en door naar ze te kijken en ze te erkennen, zul je bemerken dat ze helemaal geen macht over je hebben.  Dan kun je ze gemakkelijk loslaten en genieten van het gevoel van vrede dat het je brengt.

Gedachten treden op.  Ze maken deel uit van de collectieve illusie, en ze zweven heel vrij rond.  Observeer ze gewoon en laat ze passeren.  Dat doe je de hele tijd in je dagelijkse leven: ‘Ik moet brood halen... nee, eigenlijk hoeft dat niet, we hebben nog.’ of ‘Hoe durft die auto me te snijden! Ik geef het de vinger! Nee! Hij is gewoon een beetje gestrest... Ik ga er niet op reageren.’.  Je hebt altijd een keuze om je ermee te verbinden of niet, dus wees niet bang voor je verborgen impulsen; observeer ze slechts zoals je met normale denkprocessen doet en beslis dan vrijelijk of je je ermee wilt of moet bezig houden.  Je schaduwzijde voor jezelf verbergen geeft het macht, maar zodra je het aan jezelf openbaart, verdampt haar schijnbare macht over jou. 

Wanneer jullie je dagelijkse stille tijd hebben, vraag je gidsen dan om je hiermee te helpen, om je te laten zien wat je nodig hebt om eraan te doen.  Wees dan weer stil, en wacht op een intuïtief duwtje om je de weg voorwaarts te laten zien om alles wat je dwars zit te erkennnen en los te laten.  Dat is waarom wij bij jullie zijn, jullie vergezellend op jullie reis naar huis, zodat we kunnen helpen bij het vinden van je goddelijke midden, erkennen dat jullie geliefd zijn, en jullie te helpen met problemen die onoplosbaar kunnen schijnen.  Vraag het ons, wij zijn hier om jullie te helpen, en we vinden het fijn om dit te doen.

Met heel veel liefde, Saul.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands