Marcadores

dinsdag 16 juli 2013

14.07.2013 Jezus


Welk doel zou belangrijker kunnen zijn dan het opnieuw de volslagen vreugde van het je ware zelf zijn te ervaren

John Smallman met Jezus op 14 juli 2013



De mensheid is naar het moment van ontwaken aan het racen en jullie momentum is niet te stoppen.  Velen van jullie hebben het gevoel dat er niets van belang gaande is, terwijl jullie kijken of luisteren naar het dagelijkse nieuws van de massamedia en meer horen van hetzelfde soort verhalen die jullie al jaren gehoord hebben.  Maar onder het niveau van jullie bewustzijn gebeurt er veel, en jullie zijn je er op een diep innerlijk niveau bewust van.  Het is duidelijk in jullie dagelijkse leven, hetzij als dingen die naar boven komen ter aandacht en om los te laten, of als een gevoel dat er iets van betekenis, van groot belang is, maar je weet niet wat, dat in het verschiet ligt.  Het is verontrustend, omdat jullie op zoek zijn naar aanduidingen of tekens van de media die jullie innerlijke gevoel van verwachting zouden kunnen bevestigen, maar dat kan niet gebeuren.  Wat er zal gebeuren is dat veranderingen, die schokkend voor velen zullen zijn, zullen plaatsvinden en gerapporteerd worden, en dan zullen jullie je 'aha'-moment hebben wanneer de fysieke gebeurtenissen die worden gemeld zich afstemmen en resoneren met jullie gevoelens van verwachting.  
Maar, zoals jullie wel weten, de tijd is een essentieel onderdeel van de illusie, en alles wat jullie te wachten staat is al gebeurd: het gebeurde op bijna hetzelfde moment dat jullie ervoor kozen te proberen jezelf af te scheiden van de Realiteit.  Uiteindelijk hebben jullie gezamenlijk de beslissing genomen om te stoppen met spelletjes spelen in de illusie – spelletjes van een heel gruwelijke aard – en te ontwaken.  En het is een gevoel van die collectieve beslissing die jullie voelen terwijl jullie vol verwachting wachten op jullie zegevierende en lang gezochte terugkeer naar de Realiteit.
Temper terwijl jullie wachten, je geduld, je twijfels, je angsten door jezelf eraan te herinneren dat jullie de geliefde kinderen van God zijn die eeuwig in Zijn Tegenwoordigheid zijn, omarmd door Zijn Liefde, en dat jullie ontwaken onvermijdelijk is, want, afgezien van het feit dat het onmogelijk is voor alle eeuwigheid te blijven slapen, dat het goddelijk gesanctioneerd en dus verzekerd is.  De kracht en de vastberadenheid van jullie intentie om het Licht vast te houden, en daarmee de mensheid te brengen naar het punt van ontwaken uit de nachtmerrie, is veel krachtiger dan jullie je bewust van zijn, dus blijf deze gedurende de dag vernieuwen, wanneer je maar een moment neemt om je stille ruimte binnen te gaan en te focussen op je levensdoel dat, zoals jullie weten, is om te assisteren bij het al jullie zusters en broeders thuis brengen naar de Realiteit, door ze aan te duwen richting wakkerheid (wakefulness).
Het is echt gewoon een kwestie van stimuleren en intensiveren van je bewustzijn van je levensdoel.  Iedereen nu geïncarneerd op Aarde heeft ervoor gekozen om een essentieel en onvervangbaar aspect van dit zeer glorieuze doel te zijn.  En welk doel zou hoe dan ook belangrijker kunnen zijn dan om de mensheid te helpen te ontwaken uit deze nachtmerrie van wantrouwen, verraad, bedrog, corruptie, en lijden, en het opnieuw de volslagen vreugde van het je ware zelf zijn te ervaren, en deze glorieuze zelven te herkennen in de eeuwige en briljante Tegenwoordigheid van God, de goddelijke Bron van al wat is?   
Je bewust te zijn van jezelf als eeuwig aanwezig in God is jullie goddelijke bestemming, en niets kan voorkomen dat dat bewustzijn binnen in ieder van jullie openbarst.  Het is jullie natuurlijke staat, die jullie tijdelijk kozen om jezelf voor te verbergen, door het te negeren, en door te doen alsof je afgescheiden was van Dat waarvan niets afgescheiden kan zijn: de Bron van alle bestaan.  Jullie weten dit... maar terwijl jullie je verbinden met de illusie, zijn jullie in staat dit weten voor jezelf te verbergen, en daarzonder voelen jullie je beroofd, verloren, verlaten; jullie kunnen je zelfs afvragen of jullie wel echt bestaan, afgezien van een kort, onovertuigend, en angst-gevuld menselijk leven, waarin lijden en angst jullie naar het onmogelijke doen streven – d.w.z. permanente liefde, veiligheid en beveiliging – in een voorbijgaande droomtoestand.  Het is deze volstrekt onbevredigende gang van zaken die jullie meesterlijk en onverbiddelijk naar jullie grootse ontwaken duwt.

Het continu vasthouden van de intentie tot ontwaken is jullie pad voorwaarts, en jullie hebben onbeperkte hulp van jullie spirituele gidsen en mentoren terwijl jullie je weg naar huis gaan door gewoon die intentie vast te houden.  Vergeet niet, alles wat er gebeurt tijdens jullie mensenlevens is een kans om je spirituele evolutie te stimuleren en je dichter naar het moment van ontwaken te brengen.  Iedereen met wie je interacteert – maakt niet uit hoe cruciaal of, omgekeerd, hoe onbelangrijk de interactie lijkt te zijn – biedt je een les aan, een spirituele les die je hebt verkozen te leren.  Jullie spirituele gidsen zijn ook met jullie aan het communiceren via andere mensen, dus wijs nooit iets van de hand dat zich als betekenisloos voordoet.  Het leven in de illusie, wat het verder ook mag zijn, is nooit betekenisloos.  En je kunt de doorgaande betekenis, van moment tot moment, blootleggen door zonder oordeel te accepteren wat er omhoog komt, en vervolgens te reageren met liefde. 

Jullie zijn allemaal Liefde, ook al hebben jullie moeite met het herkennen hiervan.  Derhalve, door liefdevol in iedere situatie te reageren, zullen de lessen die je worden voorgeschoteld veel gemakkelijker geleerd worden.  Je weet dat je spiritueel aan het leren en je aan het ontwikkelen bent, als je met gelijkmoedigheid kunt omgaan met de meerderheid van de gebeurtenissen en situaties die je voorgeschoteld krijgt.  Vredige acceptatie, in plaats van boze wrok over ongunstige of onplezierige gebeurtenissen waarbij je betrokken bent, laat je duidelijk zien dat je op je heilige pad naar ontwaken bent.  Wanneer je in rustige acceptatie bent van wat er ook op je pad komt, heb je de macht en het verlangen om alleen liefde te bieden, en door dit te doen, stimuleer je je spirituele evolutie en ook die van alle andere betrokkenen.  Dat is wat je geïncarneerd bent te doen, dus wees blij dat de mogelijkheden die je nodig hebt voor groei zich blijven voordoen, je toestaand je te ontwikkelen en derhalve je te herinneren wie je werkelijk bent.  En dat is iets wat ik niet opnieuw voor jullie hoef uit te tekenen, want jullie weten dit zonder twijfel.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands