Marcadores

donderdag 4 april 2013

03.04.2013 Jezus


De mensheid staat op een kruispunt

John Smallman met Jezus op 3 april 2013
De mensheid staat op een kruispunt. Velen zijn niet bereid zich over te geven aan de Liefde, aan hun goddelijke natuur, hoewel op het diepste niveau van hun wezen ze altijd de intentie hebben gehad dat te doen. Een intense inspanning van jullie kant, de wegbereiders en Lichtdragers, is nu van essentieel belang om ze te assisteren hun Godgegeven intentie te herinneren om hun ware natuur te accepteren en te omarmen. Jullie ontvangen enorme hoeveelheden energie van allen in de spirituele rijken, om jullie voorwaarts te doen gaan op je pad naar ontwaken en thuiskomen, maar velen van jullie waren teleurgesteld door het gebrek aan bewijs in de wereld om je heen, bij jullie binnenkomst in de Nieuwe Tijd in december vorig jaar. Bijgevolg hebben velen van jullie je intentie en vastbeslotenheid om te ontwaken laten verslappen, nu jullie opnieuw verstrikt geraakt zijn in de afleidingen van de illusie. 

Vergeet niet dat jij het bent die moet ontwaken; we kunnen jullie alleen richting die staat aanstoten, en om te ontwaken moet je je daarop focussen. En als Lichtdragers en wegbereiders is je intentie om dit te doen immens krachtig waanneer je ervoor kiest je daarmee te verbinden. En ook heeft die intentie een sterke invloed op hen die, momenteel, niet in staat of niet bereid blijven om te reageren op de roerselen in hun hart, die de nieuwe energieën opwekken. Je intentie wekt en versterkt die van hen. 

Jullie taak is om wakker te worden, om briljant bewuste wezens te worden, volledig bewust van je ware natuur en die omarmend, en wanneer je dat doet, te helpen je diep slapende broeders en zusters hetzelfde te laten doen. Vanwege het persoonlijke gebrek aan interesse of verzwakking van de intentie die velen hebben toegestaan te laten plaatsvinden sinds eind december vorig jaar, is de kracht van jullie collectieve intentie ook verzwakt en moet die worden gerevitaliseerd. Jullie zijn stevig gegrond op jullie pad naar huis, maar jullie hebben een pauze genomen om uit te rusten, en nu moet je weer verder gaan. Dit is wat ik bedoel met een kruispunt. 

De beste manier om jezelf weer in beweging te krijgen is door tijd door te brengen in jullie individuele plekken van innerlijke rust en het jezelf toe te staan te luisteren naar je intuïtie, je leiding, van hen in de spirituele rijken, die je kunnen en zullen verzekeren en laten zien dat jullie niet alleen zijn, dat jullie niet in de steek gelaten zijn. Velen van jullie hebben zich verloren gevoeld, uit het veld geslagen, nu de nieuwe energieën jullie hebben omarmd omdat ze fysiek meer van jullie vroegen, en je merkte dat je je heel moe, geïrriteerd, en ongemotiveerd voelde. Dit is een tijdelijke toestand terwijl je je aanpast aan deze nieuwe energieën. Het is analoog aan het leren van een nieuwe activiteit zoals fietsen, skiën, yoga, of zwemmen: eerst is er de techniek die moet worden geleerd; dan moet je oefenen, en terwijl je dit doet, moeten de spieren die er niet aan gewend zijn op deze manier te worden gebruikt, sterker worden en flexibeler. En dat is vermoeiend. 

De nieuwe energieën zijn krachtig en intens, en het is zeer veeleisend en vermoeiend voor jullie lichaam terwijl ze geleerd hebben zich aan te passen aan en te werken met hen. Wij begrijpen dat, en we zien hoe jullie hebben geworsteld met vermoeidheid. Desalniettemin worden jullie ieder moment prachtig ondersteund, dus sta jullie twijfels en zorgen, jullie enthousiast aangeboden door jullie ego's, niet toe je af te leiden van de taak die je hebt waarvoor je uiterst gekwalificeerd bent. 

Jullie zijn geïncarneerd om je slapende zusters en broeders te helpen om wakker te worden en hun ware natuur te herkennen als perfecte goddelijke wezens van immense kracht en schoonheid, met onbegrensde creatieve vermogens, erop wachtend om te worden herontdekt en ingezet voor hun eigen plezier en voor de vreugde van God en Zijn gehele schepping. Dat is echt een zeer mooie reden voor het ervaren van het leven in de illusie, ondanks alle ongemakken en moeilijkheden die het jullie in de illusie voorschotelt. Ja, je hebt ook lessen te leren, en jullie leren ze zeer effectief en efficiënt, en de eer die jullie hebben verdiend zal jullie verbazen wanneer je thuis aankomt in de Realiteit. 

De boodschap van vandaag is om jullie aan te moedigen en te bekrachtigen, en jullie te bevestigen dat jullie te allen tijde volledig worden ondersteund door hen in de spirituele rijken. Wanneer je je ook maar bedrukt, onzeker, depressief, bezorgd, of overweldigd door twijfels voelt, wend je dan alsjeblieft tot ons en vraag om hulp – je zult het direct ontvangen. Open gewoon je hart volledig en ontvang en ervaar de warmte van onze liefdevolle omarming, en weet dat je thuiskomst onvermijdelijk is. 


Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands