Marcadores

vrijdag 26 april 2013

24.04.2013 Jezus


Angst is een ziekte, en wordt geheald door Liefde, compassie, vergeving en acceptatie


John Smallman met Jezus op 24 april 2013
Het doel van een illusie is om je volledige aandacht te vangen om je af te leiden, zodat je niet iets ziet dat de illusionist verborgen wil houden, ongezien, onherkend door jou.  En jij bent de illusionist!  Je wilde God verborgen houden, ongezien, onherkend.  En de illusie die jullie gebouwd hebben heeft zeer goed gewerkt.  Echter, de overgrote meerderheid van de mensheid heeft er genoeg van – het nieuwe is eraf – en wil en heeft de intentie te zien en herkennen wat er verborgen is.  Die intentie is volledig in afstemming met de Wil van God, en kan daarom niet falen om bereikt te worden; bijgevolg zal de mensheid ontwaken, en in eeuwige vreugde.  

Jullie goddelijke bestemming is onvermijdelijk, maar je hebt een vrije wil en kunt daardoor je aankomst, je ontwaken voor onbepaalde tijd vertragen, als je daarvoor kiest – vergeet niet dat de tijd ook een illusie is!  Het niet loslaten van je bagage – alle emotionele ‘zaken’ die zich gedurende de eonen hebben opgestapeld, en jullie vele levens – vertragen je.  Met de nieuwe energieën die de Aarde omhullen, en derhalve iedereen op de planeet omgeven en beïnvloeden, barsten al die zaken in je bewustzijn vanuit je innerlijke dieptes waar het verborgen is geweest, verontrustende emotionele stoornissen of innerlijke onrust veroorzakend.  Alles wat je hoeft te doen is dat erkennen zonder er bij stil te blijven staan, zoals zal gebeuren.  Je hebt er niet langer behoefte aan (dat heb je nooit echt gehad!), en je ermee verbinden en er proberen wijs uit te worden is een grote afleiding voor jullie.  Laat het gewoon toe om door je heen te stromen en dan zal het dat.  Ja, het is onprettig – als een splinter of een doorn uit je lichaam trekken, het doet pijn – maar als je het niet verwijdert, gaat het etteren en raakt geïnfecteerd, is dan veel pijnlijker, en vraagt om nog meer van je aandacht opdat het niet gangreneus gaat worden.

Nogmaals, het is jouw keuze of je er bij stil blijft staan of het loslaat, en dat is waar vergeving wonderen doet, want het is de helende balsem bij uitstek.  Wanneer je beledigd of mishandeld bent, komt je ego omhoog om je te beschermen, erop staand dat je compensatie verlangt en verdient, onderwijl erkenning en straf eisend voor degene die je pijn heeft gedaan.  Het is een natuurlijke menselijke reactie.  Echter, als je stilstaat bij de overtreding of  het misbruik door je met bitterheid de pijn die het veroorzaakte te herinneren, wordt de emotionele lading die het draagt verder bekrachtigd, leidend tot wrok en woede die aan je vreet, vrede of tevredenheid onmogelijk makend. 

Wanneer je ervoor kiest om de dader te vergeven – en om die keuze te maken moet je die gebeurtenis, dat incident vanuit een nieuw perspectief zien – dan treedt healing op en begint je pijn te verminderen.  Je intentie om te vergeven versterkt verder en de pijn lost op.  Je kunt je natuurlijk gaan herinneren wat er gebeurde, maar het doet geen pijn meer en je blijft er niet bij stil staan, want er zijn gelukkiger en meer interessante dingen om je geest mee bezig te houden.  

Als vergeving je onmogelijk lijkt om zelfs maar te overwegen, vraag dan je gidsen of engelen om hulp.  Beschrijf wat er gebeurd is alsof je het vertelt aan een goede vriend, en laat het verhaal dat je net hebt verteld dan aan hen los met de intentie dat de emotionele lading die je vasthoudt wordt losgelaten.  Je intentie is een ongelooflijk krachtig instrument, maar het helpt zeker om assistentie te vragen van hen in de spirituele rijken bij het vaststellen of het gebruik ervan.  En ze zijn er altijd klaar voor en bereid om te helpen.

Vaak als je een verhaal van misbruik of pijn met een vriend deelt, zullen ze medelijden met je hebben, jouw kant kiezen, en ermee instemmen dat wat er gebeurde inderdaad onbillijk was.  Dat is in zekere zin waar vrienden voor zijn, op dat moment.  Maar daarna, wanneer je jezelf wilt bevrijden van de pijn, versterkt het opnieuw vertellen van je verhaal je gevoel van slachtoffer zijn, je vermogen uitschakelend de gebeurtenis vanuit een ander perspectief te zien, je toestaand de intense pijn te herkennen die door je misbruiker wordt ervaren, die roept om liefde, en je eigen diepe, maar verborgen, verlangen om te vergeven. 

Echt, want jullie zijn goddelijke wezens, wezens van Liefde, je diepste verlangen is het om je Liefde zonder onderscheid en onvoorwaardelijk te delen en uit te breiden door middel van compassie, begrip, healing, en vergeving.  Echter, aangezien jullie de illusie bouwden, hebben jullie dat deel van jezelf verborgen, het grootste deel van jezelf, van jullie ego-zelf, die dat bedreigend en beangstigend vindt.  Het ego-deel van je gelooft dat de wereld een zeer gevaarlijke plaats is, en het wordt continu in aanraking gebracht met bewijs om te laten zien dat dit het geval is.  Jullie hebben waarschijnlijk opgemerkt dat degenen die rustiger en meer in vrede met zichzelf lijken te zijn, over het algemeen veel minder ego-gedreven zijn dan degenen die worden gedreven door verplichtingen en deadlines die absoluut moeten worden gehonoreerd.  En dat de eersten veel minder ongevallen- en incidenten gevoelig zijn dan de laatste.

Wat je verwacht brengen jullie in je leven; zo simpel is het.  Hoe vaak heb je bij een ongeval of incident gezegd of iemand horen zeggen: ‘Ik wist dat dat zou gebeuren?’  Dus verander je verwachtingen om je leven te kunnen veranderen – en verander de wereld!  De illusie moedigt angst aan; het zendt angst uit naar ieder die er aandacht voor heeft, en het koestert zich in de overtuiging van angst, waaraan zoveel mensen verslaafd zijn.  Als je angst loslaat kun je niet gedreven of gecontroleerd worden.  En wanneer je, ondanks je angst, iets doet dat je bang maakt, dan zal de bezorgdheid die je verwachtte te voelen veel minder zijn dan je gedacht had.

Angst is een controle-methode die met groot effect wordt gebruikt, en ironisch genoeg, vaak zijn de meest angstigen degenen die het meest veilig lijken te zijn.  Binnen de illusie lijkt niets zinvol.  De heersende ethiek is ‘Liefde is zwak! – Vermijd het! – Overwin je angsten door sterk, krachtig, veeleisend, zeker, en inflexibel te zijn!’  Maar Liefde is de oceaan die op de rotsen beukt.  De oceaan is flexibel, dynamisch, meegevend, allesomvattend, en de rotsen worden weggesleten. 

Angst is een ziekte, en wordt geheald door Liefde, compassie, vergeving en acceptatie.  Verbind je met de Liefde van God, de Liefde van jezelf, en de Liefde van de gehele schepping, en breng jezelf voorwaarts naar ontwaken – wat jullie onvermijdelijke en onontkoombare lotsbestemming is, continu op je wachtend om je thuis welkom te heten. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands