Marcadores

dinsdag 2 april 2013

31.03.2013 SaulWanneer je gefocust bent op drie-dimensionale kwesties, ben je slechts voor ongeveer 1% aanwezig!


John Smallman met Saul op 31 maart 2013
De belangstelling van de mensheid voor het spirituele groeit snel als een direct gevolg van de nieuwe goddelijke energieën die de planeet overspoelen, wat natuurlijk de intentie was toen ze in beweging werden gezet. Jullie moeten serieus werk maken van jullie spirituele kant, je 99%, welke grote aantallen van jullie hebben verwaarloosd vanwege de verleidelijke, aanlokkelijke, en veeleisende afleidingen waarmee jullie ego's, via het mechanisme van de illusie, je voortdurend bombarderen. Werkelijk, wanneer je gefocust bent op drie-dimensionale kwesties, ben je slechts voor ongeveer 1% aanwezig! Dat is alles van jou waar je ego toegang toe heeft, ook al lijkt het vaak zo dat sommige mensen enorme ego's hebben! Is dat niet verbazingwekkend?

Maar het is waar, want jullie zijn allemaal goddelijke wezens van kracht en macht die ervoor gekozen hebben om jezelf te beperken binnen de zeer enge grenzen van een menselijk lichaam. En nu is de tijd voor jullie gekomen om verder te gaan – om omhoog te gaan de hogere dimensies in, waar jullie denkgeesten briljant naar buiten schijnen door het prachtige Licht waarmee God jullie begiftigd heeft op het moment van jullie creatie.

Jullie goddelijke natuur is om te schijnen, en zelfs als je jezelf verbergt in de diepten van de illusie schijnt die natuur er doorheen wanneer je liefdevol, compassievol, of vergevend denkt, spreekt, of je gedraagt. Hoe vaker je dat doet hoe helderder je Licht brandt, wat heel duidelijk zichtbaar is in de spirituele rijken, en wat zij in de spirituele rijken kunnen bemerken, voelen, en herkennen als goedheid en heiligheid, die hen voorziet van een veilige ruimte waarin ze acceptatie en comfort kunnen vinden. 

Jullie zijn echt comfort-brengers (comforters), want jullie helpen anderen te herkennen, dat hun gevoel dat er iets ontbreekt, dat er iets veel groters dan de stoffelijke wereld hen roept, steekhoudend is, en dat het zeker niet een teken is dat ze zich op de drempel van een psychose bevinden. Je koos ervoor om te incarneren om je Licht te laten schijnen, zodat anderen het comfort en de ondersteuning die je aanwezigheid oplevert konden ervaren. Het geeft hen extra kracht om om te gaan met en de lessen die hun levensloop ze voorschotelt, te leren, zodat zij kunnen ontwaken in de Realiteit waarvan het vaak lijkt dat ze ervan zijn buitengesloten. 

Zorg dat dat Licht helder blijft schijnen door je volledig te verbinden met het goddelijke Liefdesveld dat jullie continu omringt, zijn katalytische aanmoediging ademend op de onuitblusbare vlam van Liefde die eeuwig binnenin ieder van jullie brandt. Jullie zijn allemaal Lichten voor de wereld, de Hemel op Aarde brengend wanneer je je in je dagelijkse leven mixt en vermengt met je familie, vrienden en collega's. Ik overdrijf niet als ik je dit zeg, want alles wat onze Vader heeft geschapen, met inbegrip van ieder van jullie die kennelijk in de illusie verstrikt is, zijn bewust voelende onsterfelijke wezens van oneindige perfectie en schoonheid.

De illusie verstopt dit echt voor je met een dunne sluier die even illusoir is als de illusie zelf, maar het voldoet terwijl je focust op de egoïstiche invloed die je altijd ervan probeert te overtuigen dat het leven onzeker is, kwetsbaar en waarschijnlijk plotseling en onverklaarbaar uitgedoofd wordend, tenzij je er grote zorg aan besteed. Maar wanneer jullie je hart meer en meer openen om je te verbinden met het goddelijke Liefdesveld, wijkt je gevoel van onzekerheid, van gebrek, zelfs van gevaar, waardoor je je daarna vrij voelt van angst, vrij om liefde te geven, liefde te uiten, en liefde te delen met een toenemend gebrek aan discriminerende beperkingen of voorwaarden. In feite begin je je ware aard te demonstreren, door het te leven. En dat inspireert en verheft de mensen met wie je omgaat, hen toestaand en aanmoedigend hetzelfde te zoen. 

Jullie hebben een uitdrukking, 'uit de kast komen', om iemand aan te duiden die publiekelijk heeft toegegeven van een seksuele overtuiging (persuasion) te zijn die afwijkt van de geaccepteerde norm. Ik stel voor dat het voor jullie allemaal tijd is om 'uit de kast te komen' en toe te geven dat Liefde je aard is. Je weet van wat er is gebeurd in de loop van de laatste decennia dat uit de kast komen effectief de draken van mensen doodt (slays people’s dragons), en hen bevrijdt van de angsten die hen hebben ingeperkt, en, ja, onder controle hebben gehouden. 

Nu is de tijd om uit de kast te komen en in het openbaar en onbevreesd te verklaren dat je ware natuur, als een goddelijk wezen, als een kind van God, Liefde is, en dat het onveranderlijk en onveranderbaar is. De natuur waarmee je begiftigd bent op het moment van de schepping is perfect, mooi, goddelijk, en dus absoluut onveranderlijk op welke manier ook. Zodra je eenmaal die goddelijke waarheid onbevreesd erkent – want het geldt zonder uitzondering voor ieder mens – kan het niet langer worden onderdrukt (contained), en het zal zich verspreiden en verspreiden en verspreiden totdat niemand meer onbewust, onberoerd, of immuun blijft voor de herkenning ervan. Deze waarheid zal jullie inderdaad bevrijden. Het enige wat je hoeft te doen is het te erkennen. 


Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands