Marcadores

dinsdag 23 april 2013

21.04.2013 Jezus


Er hangt lente in de lucht, en dat geldt ook voor verandering van een buitengewoon schitterende soort


John Smallman met Jezus op 21 april 2013De Eenheid die God is heeft de gehele schepping Erbinnenin gewikkeld; Het is het oneindige veld van goddelijke Liefde waar alle Wijsheid, alle Kennis, alle Bewustzijn zijn eeuwige bestaan heeft.  Het is een staat van opperste vreugde, vrede en tevredenheid, waar niemand ooit diep bedroefd is, of dat op enige manier ooit kan zijn.  Het is de Realiteit, waar allen vrij zijn om overvloedig te scheppen met de vaardigheden en capaciteiten die God hen heeft toebedeeld, en te genieten van de resultaten.

Het is in deze sublieme staat dat de mensheid dient te ontwaken.  Jullie huidige staat van slaap, voortdurend onderbroken door dromen en nachtmerries die je als echt en substantiëel ervaart, dient jullie niet langer, en dus heb je gekozen om wakker te worden in de verfrissende, stimulerende en opwindende staat van verwondering waarvan je ervoor koos je kort te verstoppen, slechts een moment geleden.  Het schijnt dat jullie deze denkbeeldige Realiteit gedurende een zeer lange tijd hebben ervaren – en in ‘tijd’ heb je dat – maar dat is slechts kortstondig geweest, zoals je zult ontdekken wanneer je wakker wordt.  En dan zal jullie vreugde en verbazing grenzeloos en altijddurend zijn.  De Realiteit is altijd verbazingwekkend, want het plaatst je in de Tegenwoordigheid van de oneindige, alles liefhebbende Bron, die je uitsluitend schiep om eeuwige vreugde, verbazing en verwondering te ervaren – en dat zul je.   

Velen van jullie voelen zich niet in goeden doen, balend van de levens die jullie momenteel ervaren, en je afvragend of er een manier is om ze te verbeteren, ze bevredigend en verheffend te maken, terwijl jullie overal om je heen mensen zien, geliefden, vreemden, zelfs jezelf, die worstelen met angst en lijden wat, zo lijkt het, eindeloos doorgaat, en waarvoor er geen verlichting lijkt te zijn.  In feite ben je de illusie gaan zien voor wat het is: een plek waarin die staten endemisch zijn.  Je wilt ontwaken, je hebt de intentie te ontwaken, en dagelijks maken er meer en meer de keuze dat te doen en daardoor de collectieve wil van de mensheid veranderend.  Wanneer de collectieve wil verandert, intensiveert jullie ontevredenheid, want je bewustzijn van de onaanvaardbaarheid van de huidige levensomstandigheden van zo velen op Aarde wordt alsmaar duidelijker. Zulke pijnlijke levenservaringen voor zo'n groot deel van de mensheid blijven toestaan, is voor jullie onacceptabel geworden. 

Het is die intentie, dat verlangen dat intensiveert en daardoor verzekerend dat de collectieve intentie van de mensheid verandert, en het is die collectieve intentie die de ruimte creëert, de omgeving waarin jullie jezelf terugvinden.  Er hangt lente in de lucht, en dat geldt ook voor verandering van een buitengewoon schitterende soort.  De kracht van jullie collectieve intentie is immens, en waar het tot voor kort verstrooid, verdeeld, boos en angstig was, komt het nu in afstemming met een liefdevolle intentie om vrede, gezondheid en overvloed voor allen op de planeet te vestigen, door middel van harmonieuze samenwerking en begrip.  Sinds december vorig jaar heeft er een enorme verschuiving in intentie over de gehele wereld plaatsgevonden, en de effecten daarvan beginnen zich te laten zien.  

Het is onmogelijk geworden voor degenen die de wereld willen controleren om hun eigen zelf-gecentreerde agenda’s aan te passen, door ze nog langer verborgen of onder bedekkingen te houden.  De waarheid komt uit, en voor degenen die dat willen verbergen en onderdrukken, is dat alarmerend; in feite is het angstaanjagend.  Maar er is geen weg terug, de sluier van corporatieve geheimhouding is opgetrokken en wordt nu helemaal verwijderd. Corporatieve geheimhouding is sinds onheugelijke tijden een belangrijk maar grotendeels niet erkend aspect van al jullie wereldse organisaties geweest, en het is nu in het proces van te worden ontbonden. Enorme wereldlijke machtscentra brokkelen af, en hun ineenstorting is aanstaande.  Die macht is altijd illusior geweest, maar omdat mensen er over het algemeen in geloofden en het accepteerden, leek het van gewicht te zijn. 

Wanneer de informatie en de technologie, die het mogelijk maakt om ziekte permanent te overwinnen en allen op Aarde overvloed te geven, onderwijl de enorme planetaire schade reparerend die de afgelopen honderd jaar heeft plaatsgevonden, bekend worden gemaakt en op grote schaal en vrijelijk worden gedeeld, zal het vermogen om grote aantallen mensen te controleren door middel van angst en de dreiging van confiscatie van hun activa, worden verwijderd.  Ieder van jullie is een soeverein wezen, door God geschapen om ten volle te genieten van de vruchten van het leven door de intelligentie van bewustzijn, creativiteit, en harmonieuze samenwerking, en jullie zijn nu in het proces van het voor jezelf herontdekken en terugeisen van het respect en de waardigheid van die onvervreemdbare staat waarin je geschapen bent. 

Zoals jullie, keer op keer, is verteld, is Liefde de levenskracht, de kracht, en de creatieve aandrijving die het antwoord geeft op elke vraag of elk probleem dat zich voordoet.  Liefde past aan, accepteert, harmoniseert en integreert, de weg naar Eenheid effenend door elk probleem dat afscheiding zou kunnen veroorzaken te verduidelijken. Liefde is de gouden standaard die allen in afstemming met elkaar brengen, zodat conflict en onenigheid hun destructieve elementen niet in het spel kunnen brengen om de eeuwig gladjes verlopende schittering van de Realiteit te verstoren. En Liefde leidt jullie gestaag en onvermijdelijk in de richting van je ontwaken.  Laat Liefde, je ware aard, je in elk moment leiden, en ervaar de vrede, te samen met het ontbreken van stress en zorgen wat dat doen je zal brengen.  Het is jullie onvervreemdbare recht! 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands