Marcadores

donderdag 25 april 2013

24.04.2013 SaulJullie hebben alle reden om opgetogen te zijn


John Smallman met Saul op 24 april 2013
Het ontwaken van de mensheid uit de illusie in de Realiteit is een uitgemaakte zaak – dat is het altijd geweest, al sinds het moment van de schepping.  De Realiteit is waar je permanent verblijft, en jullie keren daar momenteel terug naar huis, van een schijnbaar lange en moeizame reis naar een zeer glorieus welkom.  Jullie hebben alle reden om opgetogen te zijn.  Desalniettemin is het op het moment moeilijk voor de meerderheid van jullie om dit waar te nemen, want de duur van de tijd die je weg van huis hebt doorgebracht heeft jullie geheugen ernstig afgestompt van de glorie die jullie daar wacht. 

Het leven in de illusie is vermoeiend geweest.  Er zijn veel pijnlijke lessen geweest die je verkoos te leren terwijl je ermee verbonden was, en ze hebben veel energie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen vereist.  Desalniettemin ben je jezelf en je doel trouw gebleven terwijl jullie worstelden met de ervaringen die leven in de illusie jullie voorschotelden.  Vaak is dat niet duidelijk geweest wanneer jullie de pijn en het verdriet verduurden, veroorzaakt door de schijnbare afscheiding van je Vader, een oneindige Bron, en er waren tijden dat het jullie toeleek dat het een verloren zaak was: ‘Was er echt een hemelse Vader, een oneindige bron, een goddelijke en almachtige intelligentie, of was hij gewoon een illusie?’  Nou, jullie gingen door op jullie paden – allemaal verschillend, maar leidend tot hetzelfde doel: ontwaken in de Realiteit – en jullie zullen fantastische beloningen aantreffen wanneer jullie ze afmaken en thuis arriveren.  Houd vol voor deze laatste paar stukken van de reis die zo oneindig lijkt; het einde is dichtbij.

Een nieuwe dag van schittering en kleur anders dan wat dan ook dat de mensheid ooit heeft ervaren, staat klaar om te beginnen, jullie ongetemperde vreugde brengend wanneer al jullie angsten en zorgen wegvallen, permanente vrede, harmonie en tevredenheid overlatend om ze te vervangen.  Dit is de dag waar jullie allemaal naar hebben verlangd, voor hebben gebeden, en op hebben gehoopt sinds jullie begonnen te zoeken naar de goddelijke Realiteit waarvan het leek dat jullie er van waren buitengesloten, uitgesloten, misschien zelfs verbannen, zonder hoop op terugkeer als gevolg van jullie zondigheid.  Maar zoals jullie weten, diep binnenin jezelf waar het goddelijke en onblusbare vuur van Gods liefde voor jullie verblijft, ‘zondigheid’ behoort tot de illusie en heeft geen plaats in de Realiteit.  Jullie zijn onsterfelijke goddelijke wezens, geschapen in liefde, die ervoor kozen te spelen in de absentie van Liefde, Ervan afgescheiden, terwijl jullie experimenteerden met de vrijheid en macht waarmee God jullie had begiftigd.

Jullie zijn Een met Hem geschapen en kozen ervoor te individualiseren om de sensatie van afscheiding en schijnbare onafhankelijkheid van Hem te ervaren.  Dit kon alleen gedaan worden door het bouwen van een illusie, een onwerkelijke omgeving waarin je je die staat kon verbeelden, en de machtige mogelijkheden waarmee jullie waren begiftigd gaven jullie de mogelijkheid om dat te doen.  De tijd is voor jullie gekomen om die onwerkelijke omgeving te ontmantelen en terug te keren naar Huis, al het trauma en lijden achterlatend dat jullie verzonnen om jezelf te vermaken.  Jullie begrepen maar weinig toen jullie besloten deze spelletjes te spelen, hoe pijnlijk en angstaanjagend ze zouden gaan worden. 

Er is alleen God!  Al het leven is een deel van God, Hij is alles wat bestaat, en zonder Hem zou er niets zijn - een onmogelijke, ongeloofwaardige, en onvoorstelbare gang van zaken.  Dus een denkbeeldige en illusoire realiteit afgescheiden van Hem bouwen kon alleen maar leiden tot verschrikking.  En dus, hebben jullie allemaal verschrikking ervaren.  

De werkelijke staat van Liefde waarin je eeuwig bent gehuld is permanent, onveranderlijk, absoluut prachtig.  Daarom is het denken aan verandering zo traumatisch voor zo velen van jullie.  Jullie verhuizing de illusie in was een verandering van onvoorstelbare omvang die jullie instant trauma bezorgde, aangezien het leven werd gereduceerd van een toestand van volkomen liefdevolle overvloed en harmonie tot een van onvoorstelbaar gebrek waar het leek dat je continu moest vechten voor je voortbestaan.  En die angst blijft.

Echter, binnen de illusie is verandering niet alleen mogelijk, het is essentieel voor jullie welbevinden.  De illusie is samengesteld uit een verzameling van subjectieve opvattingen van goed en fout, goed en slecht, aanvaardbaar en onaanvaardbaar, die alleen angst en vrees kan voortbrengen.  Jullie noemen het dualiteit, een staat van of/of, terwijl de Realiteit een staat is van en/en, eenheid, onbevooroordeelde liefdevolle acceptatie, waarin iedereen welkom is, allen toe behoren, allen in opperste vreugde in verblijven. 

Wat jullie dienen te veranderen zijn jullie versleten en inflexibele overtuigingen – overtuigingen dat jullie afgescheiden zijn, individueel, onverbonden, en door elkaar bedreigd.  Zij verdelen en traumatiseren je, moedigen jullie aan barrières tussen jezelf te bouwen die verhullen wie jullie werkelijk zijn en een beeld vertegenwoordigen, een schild waarachter jullie je kunnen verbergen.  Maar deze beelden beangstigen jullie allemaal; deze zijn bedreigend en veeleisend, van je verlangend ze te verdedigen tegen aggressie die bijna altijd aanwezig is.  Ze dwingen je, uit angst, om de onwerkelijke staat van afscheiding die de angst in de eerste plaats veroorzaakte, te handhaven.  Een catch-22 situatie*.

De nieuwe energieën zijn aan het intensiveren, zodat je ze kunt voelen, ze omarmen, en via hen je eenheid met elkaar in Liefde en Vertrouwen herkennen en terugeisen.  Jullie zullen je bewust worden, volledig bewust, dat allen een zijn, dat allen met elkaar verbonden zijn via het goddelijke Liefdesveld, waarin al wat bestaat permanent, harmonieus, vreugdevol, voor altijd verblijft.  En dan zul je ontwaakt zijn.  

Met heel veel liefde, Saul.

*catch-22 situatie: Titel van een roman van de Amerikaanse schrijver Joseph Heller, en later ook onder die naam verfilmd. Een paradoxe situatie of vicieuze cirkel waarin twee acties ieder voor een bepaald doel nodig zijn, maar elkaar tegelijkertijd uitsluiten.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands