Marcadores

zondag 9 december 2012

07-12-2012 JezusBagatelliseer jullie verwachtingen niet van wat er jullie te wachten staat

John Smallman met Jezus op 7 dec. 2012Bewustzijn, je volledig bewuste goddelijke en eeuwige staat, gaat volledig over het ervaren van de liefde van onze Vader - Zijn Liefde voor Jou en Jouw Liefde voor Hem. Je bewustzijn breidt zich uit als de gevoelde intensiteit van Gods Liefde binnenin je toeneemt. De mensheid staat op het punt zich te verplaatsen naar een nieuwe staat van bewustzijn waar allen Gods Liefde binnenin zich voelen groeien en uitbreiden, waar ze zich realiseren dat alles wat ze kunnen doen is Het delen, en als ze dat doen breidt Het zich verder uit, oneindig. Het is, zoals je je op zijn minst kunt proberen voor te stellen, een zeer extatisch en gelukzalig gevoel waarin niets anders ooit kan worden gewenst behalve dat het voortduurt, zoals het zal doen, voor altijd. Voor de mensheid is het erg moeilijk om zich het leven voor te stellen zonder wensen, verlangens of behoeften, maar wanneer jullie terugkeren naar je volledig levendige en volledig ontwaakte staat zul je dat volledig begrijpen, en behagen scheppen in die kennis. 

Het binnengaan, of juister opnieuw binnengaan van je natuurlijke staat van volledig bewuste levendigheid, zal je voortstuwen een arena in van mogelijkheden waar je met vertrouwen en opperste deskundigheid kunt creëren en deelnemen aan activiteiten die je je, in je huidige staat van zeer beperkt bewustzijn, nooit zou kunnen beginnen voor te stellen. De realiteit is zo enorm verschillend van wat jullie op dit moment zien als de realiteit dat er in werkelijkheid geen gelijkenis is. De schoonheid en het wonder van de omgeving dat spoedig opnieuw jullie eeuwig Thuis zal worden zal in je een fel brandend inferno van enthousiasme voor het leven genereren – het zal nieuw Leven in jullie levens blazen. 

Bagatelliseer of verminder jullie verwachtingen niet van wat er jullie staat te wachten. Breid ze in plaats daarvan uit en weet dat wat je ook voor ogen staat machtig zal worden overschreden. Je hebt maar het kleinste, nietigste concept van wat Bron, je Moeder, je Vader, God, eigenlijk is. Dus bereid je voor op grenzeloze verbazing en verwondering als je ontwaakt. Wat je op het punt staat te ervaren is absoluut de angst, het lijden, en het verlangen waard dat jullie op je eonen-lange reis heeft vergezeld. God wil altijd alleen maar dat je leeft in extase, geluk, volslagen vreugde. Het was jouw idee, jouw verlangen om iets anders te ervaren dan dat, nooit Zijn, dat leidde tot jullie schijnbare scheiding van de Realiteit. 

Nu heb je je gerealiseerd dat je een fout hebt gemaakt en wilt naar Huis terugkeren en je intentie om dat recht te zetten zal volkomen succesvol zijn. Geen andere uitkomst is mogelijk want jullie zijn goddelijke creaties van de Bron van alle bestaan, en daarom heb je de kracht, het vermogen, en de vastberadenheid om dit te doen. Zijn Kracht is jouw Kracht want alles wat Hij bezit deelt Hij volledig met Jullie, altijd. Je bent dat alleen tijdelijk vergeten. 

Wanneer je bidt of mediteert, heb dan de intentie je te herinneren Wie Je bent. Zij in de spirituele rijken zijn bereid en enthousiast om je te helpen in deze, want herinneren leidt je naar je onvermijdelijke ontwaken. Bijna alle mensen willen ontwaken in de Realiteit, maar ze worden heel vaak afgebracht van het vasthouden van het uitvoeren van die intentie vanwege wat ze rondom hen zien – oneerlijkheid, conflict, lijden, en corruptie – en waarvan zij het bijna onmogelijk vinden het te vermijden daarop hun focus te plaatsen. Dat doen trekt hen steviger de illusie binnen aangezien het hen suggereert dat God, Die Liefde is, als Hij bestond, niet zou kunnen toestaan dat een dergelijke duisternis hen omhult. En in het conflict van die ervaring is het uiterst moeilijk om geloof in Zijn bestaan te hebben of enig Licht biedende leiding huiswaarts te zien. 

Als je aandacht besteedt aan dit herinneren, verheldert en intensiveert je Licht, en fungeert als een baken voor anderen. Jullie hebben allemaal de warmte van contact met anderen ervaren wanneer je je spontaan en onverwacht liefdevol en genereus naar anderen toe gedroeg, en die warmte erkend en naar je geretourneerd zag. Door te herinneren, en het Licht dat voortschijnt van binnenin je te intensiveren, versterk je de banden die mensen een met elkaar en met God maken. En dat is je pad naar waakzaamheid – het helder branden met Gods heilige Licht – en dat is ook het pad van al degenen met wie je interacteert op welke wijze dan ook. 

Jullie komen allemaal Thuis; dat is een onveranderlijke onvermijdelijkheid. Het is waar je echt verlangt en de intentie hebt te zijn, en door je vrije wil keuze en beslissing, laat je dit gebeuren. 
Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands