Marcadores

woensdag 12 december 2012

09-12-2012 JezusHet is gewoon niet mogelijk je voor te stellen wat er op je afkomt

John Smallman met Jezus op 9 dec. 2012
Terwijl het moment voor jullie ontwaken nadert, is de overgrote meerderheid van de mensheid in het proces van het loslaten van hun laatste overgebleven banden met de illusie. Slechts een zeer klein aantal zielen hebben ervoor gekozen niet te ontwaken, en sommigen van hen denken er serieus over na van gedachten te veranderen. Jullie kunnen altijd van gedachten veranderen! 

Het is absoluut niet nodig voor wie dan ook van jullie je zorgen te maken of je bezig te houden met geliefden die je toelijken zich onbewust te zijn van de grote veranderingen die staan te gebeuren. Er is niemand die op een pad naar ontwaken is, die zich, op een bepaald diep niveau van zijn wezen, niet bewust is dat een nieuw tijdperk spoedig zal aanbreken. En iedereen die in deze tijd geïncarneerd is op Aarde heeft de intentie op zijn pad naar ontwaken te zijn. 

Het is een opmerkelijke tijd om erbinnen te zijn en de illusoire omgeving die jullie zovele eonen geleden bouwden te ervaren. Velen die het hebben zien materialiseren zijn nu hier om toe te kijken terwijl het dematerialiseert, en allen die ervoor kiezen te ontwaken zullen zichzelf eindelijk weer Thuis weten. Jullie hebben een zeer toepasselijk gezegde 'thuis is waar je hart is' (home is where the heart is), en natuurlijk aangezien je eonen besteed hebt, om het zachtjes uit te drukken, rondblunderend in de illusie, zijn jullie spirituele harten, jullie goddelijke essenties veilig en overvloedig wel (gezond) gebleven in de hemelse rijken, de slapende aspecten van jezelf assisterend die ervoor kozen de illusie binnen te gaan te ontwaken. En met al die liefdevolle assistentie toegevoegd aan je eigen oorspronkelijke intentie, wordt je ontwaken dan onvermijdelijk. 

Geduld terwijl je wacht is moeilijk want je wilt weten wat te verwachten, en binnen je beperkte staat van bewustzijn – vergelijkbaar met toen de televisie nieuw was, met slechts armoedig gedefiniëerde zwart-wit beelden die zich vormden en vervaagden (faded in and out) – is het juist niet mogelijk je voor te stellen wat er op je afkomt. Als je dat oude televisietoestel vergelijkt met de moderne, breedbeeld, high-definition modellen, is het verschil verbazingwekkend, vooral als je in een keer van het kijken van een van die originelen naar zo'n nieuwe gaat. 

Wanneer je ontwaakt, zal de verandering in helderheid en definitie van een totaal andere orde zijn dan wat je op dit moment ervaart. Echt wat je als helderheid beschouwt in de illusie kan heel wel worden beschreven als het bezig zijn onderwater te zwemmen in een modderig meer. 

Duidelijkheid van grote intensiteit staat op het punt je te omhullen. Komende uit de ochtendmist in schitterend zonlicht schijnend op een prachtig landschap is als niets in vergelijking met wat er je wacht. Ik bied jullie uitermate vrolijke en inspirerende suggesties over wat te verwachten want zovelen van jullie vragen ernaar. Het zijn, begrijpelijkerwijs, absoluut inadequate analogieën, maar ze zouden je moeten aanmoedigen om met tomeloos enthousiasme vooruit te kijken. 

Je enthousiasme heeft rechtstreeks effect op de kracht van je intentie, je frequentie verhogende naar de spirituele dimensies, zodat we, als het ware, naar beneden kunnen reiken en jullie handen pakken om jullie met jullie laatste stappen over jullie pad huiswaarts te helpen. 

Vergeet niet, je gaat niet alleen terug naar huis; je brengt velen met je mee die je zou kunnen omschrijven als door slaap gedrogeerd. Je Licht en bemoediging, waarschijnlijk meestal stil en onzichtbaar, is essentieel voor hun op koers blijven. Jij en zij kunnen niet falen in dit streven, maar je kunt het gemakkelijker maken door de ladingen extra bagage die je bijna onbewust zo lang hebt gedragen, los te laten. 

Niemand op aarde is zonder bepaalde strengen van negatieve energie die ze los moeten laten, door ofwel vergeving, compassie, en acceptatie, of door een daad of intentie van vriendelijkheid en liefde. Velen van jullie merken dat er emoties van boosheid, hulpeloosheid, verdriet, spijt ongenodigd in je bewustzijn komen. Accepteer ze zonder je ermee te verbinden of proberen te begrijpen waarom ze omhoog kwamen; bied ze gewoon liefde en vergeving en ze zullen voorbijgaan, soms klaarblijkelijk nogal langzaam. 

Blijf ook niet stilstaan bij waarom je je zo vermoeid of ongemotiveerd voelt, zoals velen zeker zijn. Alles wat je ervaart is een onderdeel van het proces van het loslaten van de aanlegplaatsen die je vastmaken aan de illusie; en je zult ze allemaal loslaten want de groeiende energie van Liefde in je maakt het je heel duidelijk dat je niet langer vastgemaakt aan wat dan ook hoeft te zijn. Je bent vrij, precies zoals je bent geschapen, en dat is en zal nooit veranderen. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands