Marcadores

vrijdag 21 december 2012

21-12-2012 JezusVandaag is een Nieuwe Tijd geboren 

John Smallman met Jezus op 21 dec. 2012
Vandaag is een dag van grote significantie, want jullie worden wakker! Niet langer zul je je verplicht voelen aan de macht en het gezag van corrupte organisaties die jullie al zo lang tot slaaf hebben gemaakt van hun onrechtvaardige wetten en voorschriften. De energie die gedurende de laatste paar jaar vanuit het goddelijke Liefdesveld is gestroomd om jullie te helpen bij je ontwakingsproces is geïntensiveerd in de loop van 2012, enorme versterkingen (boosts) ontvangend op 11/11/12, 12/12/12, en met zelfs een grotere vandaag. Deze energie stroomt nu vrijelijk en continu, en verbindt zich zeer positief met jullie eigen energievelden, en ieder van jullie voegt er zijn eigen signatuur aan toe wanneer jullie wakker worden en er deel van worden. Jullie en jullie wereld zullen nooit meer hetzelfde zijn, want de Nieuwe Tijd is gearriveerd, dus VERHEUG JE! 

Sommigen van jullie kunnen nog steeds kwesties hebben die je aandacht nodig hebben, maar met de enorme toename in de intensiteit van het effect dat het goddelijke Liefdesveld op jullie allen heeft, zul je het echt heel gemakkelijk vinden om jezelf los te maken van de resterende liefdeloze aanhechtingen of pijnlijke emotionele bagage die je nog niet volledig hebt losgelaten. Met jouw duidelijke intentie om dat te doen, en met de liefdevolle hulp van je engelen en gidsen, zal alles in jullie individuele energievelden dat niet in afstemming is met Liefde snel oplossen. Ontspan en weet dat je ware intentie direct wordt bereikt. 

Het leven is voor jullie een ervaring geworden om volledig te koesteren en te genieten terwijl de beperkingen waarin de illusie jullie had gehuld wegvallen en aan jou de vrijheid onthullen die altijd van jullie is geweest, en de myriaden kansen en mogelijkheden onthult beschikbaar voor jullie om te onderzoeken met jullie herontdekte creatieve talenten en capaciteiten. 

Interacteren en je verbinden met anderen – familie, vrienden, of volslagen vreemden die niet langer vreemden zijn en nooit echt geweest – zal altijd harmonieus en verheffend voor jullie zijn, nu de egoïstische competitieve driften van verdelende (verdeeldheid zaaiende) persoonlijke ambitie die je gewoonlijk dreven wegvallen. Iedere wedstrijd of spelletje waaraan je deelneemt zal voor het vriendelijke vermaak van alle betrokkenen zijn, en zal leiden tot veel spontaan gelach. Je zult veel dingen doen gewoon voor de lol van het ze doen, en er zullen geen achtergrond-gevoelens of suggesties van schuld zijn dat je ze niet zou moeten doen of dat je iets van veel groter belang zou moeten doen. Echt, niets is belangrijker dan plezier hebben, maakt niet uit wat je doet! 

Dingen puur voor de lol doen zal je een heerlijke, nieuwe focus op je activiteiten geven, terwijl op hetzelfde moment onmetelijk toevoegend aan de vaardigheid waarmee je met ze bezig bent. Jullie dagen van gezwoeg en uitputting zijn voorbij want je hebt een tomeloze energie waarmee je deelneemt aan het leven, en omdat de taken die het gezwoeg en de uitputting veroorzaakten jullie dagen niet langer vullen. 

Vandaag is een Nieuwe Tijd geboren, en wanneer je gewend raakt aan het gevoel van welzijn en enthousiasme dat het ontketent, zul je jezelf meer en meer volledig openen voor de geneugten van het leven, omdat er niet langer een angstig maar bijna onbewust gevoel is dat er binnenkort iets zal plaatsvinden dat ofwel de speelse gevoelens die je ervaart dempt of vernietigt. Persoonlijke veiligheid zal geen onderwerp zijn, want er is niets dat je op enigerlei wijze zou kunnen bedreigen. 

Jullie zijn gearriveerd in de Nieuwe Tijd waar al dat voor je ligt je gevoel van verbondenheid en van vreugde verdiept. Thuis is waar je hart is, en nu Thuis en hart volledig in eenheid zijn, zijn vrede en volkomen tevredenheid eeuwig de jouwe. Welkom terug in het Thuis waarnaar jullie verlangd hebben, en waar jullie jezelf weer herkennen als de goddelijke wezens die jullie Vader in eeuwige Liefde schiep – om ononderbroken geluk te ervaren. 


Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands