Marcadores

vrijdag 14 december 2012

12-12-2012 JezusWanneer jullie ontwaken zal de mist uit jullie denkgeesten opklaren

John Smallman met Jezus op 12 dec. 2012


Velen hebben erover gesproken dat de Eindtijden naderen, maar in werkelijkheid zijn jullie de Begintijden aan het naderen nu een nieuwe tijd van vrede, harmonie en overvloed voor de gehele mensheid in zicht komt. De voldoening en tevredenheid die je zult ervaren, aangezien alles dat je angstig, bezorgd kan maken of je enige vorm van lijden kan bezorgen gewoon oplost, absoluut geen spoor achterlatend dat je continue staat van sublieme vrede zou kunnen verstoren, is zonder twijfel iets waar je naar uit kunt kijken. Een Nieuwe Tijd, waarnaar je hebt verlangd, staat op het punt van aanbreken. 


Terwijl de korte periode die nog rest voor jullie ontwaken zich afrolt (winds down), zou het goed zijn ieder probleem dat je misschien hebt proberen te vermijden aan te pakken, of misschien beschouwd hebt als te onbelangrijk om jezelf mee bezig te houden. Echter, alles wat zou vallen in de categorie van een wrok koesteren, een minachtend oordeel over een ander, of iets niet vergeven hebben, maakt niet uit hoe klein of onbelangrijk het lijkt, moeten worden losgelaten. Als je je het kunt herinneren, dan moet het worden losgelaten. Iedereen heeft dingen die helemaal zijn vergeten die hadden kunnen worden losgelaten, maar als ze echt zijn vergeten zijn ze zo goed als al losgelaten en vergeven. Het zijn gewoon de kleine pietluttige dingen, die af en toe worden vastgehouden omdat ze iemand een gevoel van tevredenheid geven, van gelijk hebben, die nu losgelaten moeten worden om jullie energievelden schoon te maken – degene die bumper-kleefde (?/queue-barged), je parkeerplaats inpikte, een ongegronde en onvriendelijke opmerking maakte – kleine schijnbaar onbelangrijke kortstondige gebeurtenissen die je je nog herinnert. Laat ze los. 

Laat terwijl het moment van je ontwaken nadert, je anticipatie, het je afvragen hoe het allemaal in zijn werk zal gaan, je niet afleiden van het hooghouden van je Licht, en van de intentie dat allen verbonden raken met het goddelijke energieveld. Dit veld brengt alle individuele intenties samen om compassie, vergeving, acceptatie en liefde wereldwijd binnen zichzelf te delen, waar een grote intensivering van die intentie zal plaatsvinden zodat niemand in staat zal zijn onbewust te blijven van zijn krachtige aanwezigheid hen te beïnvloeden met zijn enorme gevoel van vrede, acceptatie, en natuurlijk, Liefde. 
Wanneer je maar kunt is het goed samen te komen in groepen om op hetzelfde moment te mediteren – je hoeft niet fysiek bij elkaar aanwezig te zijn zolang je maar de gezamenlijke intentie hebt – om verder te gaan het ontwakingsproces te versterken voor de planeet haarzelf en voor alle bewust voelende wezens wier levens ze ondersteunt. Heb de intentie dat Liefde de harten penetreert van hen die zich het meest krachtig verzetten tegen essentiële veranderingen die over de gehele wereld gebeuren. Het is zeer effectief om dat te doen, en een aantal van hen zal zeker een verandering van hart ondergaan, zelfs in dit late stadium van jullie collectieve spirituele evolutie, want, bij God, zijn alle dingen mogelijk. 

Het Licht dat van zovelen van jullie en van de planeet haarzelf uitstraalt is buitengewoon mooi, en neemt met elke dag die voorbijgaat in helderheid en intensiteit toe, want de hoeveelheid tijd doorgebracht in gebed of meditatie over de gehele wereld is toegenomen, nu steeds meer van de mensheid de onweerstaanbare drang voelt om hun spirituele aspecten te ontwikkelen. De liefdevolle intentie die zo velen van jullie hebben geuit, en die je heeft geholpen om jezelf af te stemmen op het goddelijke Liefdesveld dat de Aarde omgeeft, heeft je integratie met dat veld versterkt, zo dat het op iedereen op de planeet een zeer positief effect heeft. 

Het niveau van energie nodig om te ontwaken uit jullie eonenlange slaap is bijna bereikt, en wanneer het is volbracht, zoals het zeer spoedig zal zijn, zal het onmogelijk voor jullie zijn om nog langer vast te houden aan de staat van slaap die jullie zo veel lijden en verwarring heeft bezorgd. Wanneer je ontwaakt zal de mist uit jullie denkgeesten opklaren; je zicht, je bewustzijn zal kristalhelder worden, en je zult Thuis zijn teruggekeerd en in de erkenning van wie je werkelijk bent: de perfecte kinderen van God, wiens liefde voor jullie geen grenzen kent. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands