Marcadores

donderdag 20 december 2012

19-12-2012 SaulNiemand zal onbewust kunnen blijven van wat ze aangeboden wordt

John Smallman met Saul op 19 dec. 2012
De mensheid zal een staat van onverwachte vrede en tevredenheid binnengaan, veranderend in verbazing en opwinding wanneer het ontwaakt in de Nieuwe Tijd die bijna bij jullie is. Er zullen geen teleurstellingen zijn voor degenen die hoopvol en verwachtingsvol hebben gewacht terwijl ze het Licht en de intentie hebben vastgehouden om het tot werkelijkheid te laten worden. God eert zijn beloften altijd buitengewoon luisterrijk, en in Realiteit – Zijn hemelse Domein – kan de vreugde alleen groeien en intensiveren. Hou je geloof vast en vertrouw op Hem gedurende deze laatste paar momenten voordat de Hemel op Aarde wordt gebracht. 

De Hemel op Aarde is iets waar mensen gedurende eonen op hebben gehoopt en voor gebeden, en sommigen van hen, slechts een paar, hebben in diepe meditatieve staten van gebed of contemplatie een kort en verlokkelijk gevoel ervaren van wat dat betekent. De mensheids interesse voor dingen van een spirituele aard is enorm gegroeid gedurende de laatste paar decennia, grotendeels ten gevolge van het voortgaande enthousiasme van velen die naar het aardse vlak terugkeerden om hier te zijn en jullie allemaal te helpen om je bewustzijn van je spirituele aard te verhogen op dit punt in jullie evolutie. Die belangen, samen met de tijd doorgebracht in gebed en meditatie waar ze toe leidden, hebben geleid tot een opening in jullie collectieve denkgeesten en harten, leidend tot acceptatie van en een sterk verlangen naar spirituele kennis van een soort (?/of an order) nooit eerder gezien bij mensen. 

In vervlogen tijden was er veel bijgeloof, en zij met goed ontwikkeld intellect aasden vaak op dit bijgeloof om de ongeschoolden en behoeftigen te manipuleren door te claimen een directe toegang tot God of de heiligen te hebben en zelfs de macht om hen te beïnvloeden. Met de groei van de wetenschap en het onderwijs over de gehele wereld zijn er nu veel te veel goed geïnformeerde en intelligente mensen onder jullie voor hen die jullie willen controleren – door te proberen de vreze Gods in jullie te brengen – om in staat te zijn om hun manipulatieve praktijken voort te zetten en je bang tot onderwerping te brengen. 

Vele essentiële discussies over fundamentele religieuze dogma's hebben gedurende de laatste zestig of zeventig jaar plaatsgevonden, die hun valse aspecten en de vaak oneerbare bedoelingen van de verkondigers die ze staande hielden hebben blootgelegd – echter, alle religies en spirituele organisaties hebben enige waarheid te bieden. Vroeger, en gedurende eonen, hebben de leiders of patriarchen van religies en spirituele organisaties tijdelijke macht gezocht over de bevolking door te claimen een pad naar het paradijs te bieden aan degenen die hen en hun belangen met onvoorwaardelijke gehoorzaamheid dienden. En, natuurlijk, dezelfde houding beheerst sommigen van hen vandaag ook nog, zowel als in de militaire wereld waar het dogma patriottisme en vaderlandsliefde is. 

Dogma en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid hebben, en doen dat nog steeds, veel leed en schade over de gehele wereld veroorzaakt. Echter, de groei in waar spiritueel bewustzijn van een goed opgeleide bevolking is de oorzaak waardoor de fundamenten van al die manipulatieve en controlerende organisaties afbrokkelen, en hun oversten, leiders, presidenten – hoe je ze ook wilt noemen – zullen niet in staat zijn hun oneervolle rijken veel langer te behouden of onderhouden. Ze hebben absoluut geen plaats of reden om in de komende Nieuwe Tijd te zijn. 

Jullie zijn, zoals jullie heel goed weten, spirituele wezens die een lichamelijke ervaring hebben, maar gedurende lange tijd hebben jullie het grootste deel van je aandacht gefocust op die fysieke lichamen en de omgeving die ze innemen, onderwijl heel weinig aandacht schenkend aan jullie ware spirituele aard, ook al is het veruit het meest belangrijke en significante aspect van jullie zijn. Dat verandert nu echt razendsnel want de energieën liggende in en gecommuniceerd met jullie vanuit het goddelijke Liefdesveld dat jullie allen omhult, intensiveren dagelijks, om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om te ontwaken, hen duidelijk en bondig gepresenteerd op een manier die heel onmiskenbaar voor die persoon is. Niemand zal worden achtergelaten, vergeten, of in staat zijn onbewust te blijven van wat hen wordt aangeboden, noch van hoe magnifiek dat aanbod is. God besteedt de grootste zorg aan Zijn Zelf, en jullie zijn allen Zijn Zelf! 

Focus terwijl het aftellen naar jullie ontwaken doorgaat, op het liefdevol bewust zijn van de ware aard verborgen in de fysieke lichamen van alle mensen met wie je een ontmoeting hebt en interacteert. Het ontwaken is voor iedereen, want allen zijn goddelijke spirituele wezens die een tijdelijke fysieke ervaring hebben, die tot een einde komt terwijl jullie je voorbereiden om naar je hemelse Thuis terug te keren. 

Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands