Marcadores

vrijdag 21 december 2012

19-12-2012 JezusJe zult de briljante waarheid herontdekken van wie je werkelijk bent 

John Smallman met Jezus op 19 dec. 2012
Opgetogen verbazing zal jullie allen binnenkort overspoelen! Ontspan, vertrouw op je Vader wiens enige belang je eeuwige geluk is, want als jij gelukkig bent voeg je onmetelijk toe aan Zijn geluk. Degenen onder jullie die denken: ‘Ik ben niet gelukkig, dus is God ongelukkig’ hebben gewoon niet begrepen dat hun ongelukkig zijn deel uitmaakt van de illusie, het is onwerkelijk, en op die manier blijft God natuurlijk gelukkig. Hij is altijd gelukkig. Als je ontwaakt, zoals je zult, zul je ontdekken dat je inderdaad gelukkig bent en altijd geweest, maar op dit moment is dat een zeer moeilijk concept voor je om te vatten. 

Het lijden, de pijn, en het verdriet dat je ervaart is een onderdeel van deze deprimerende spelletjes die je hebt gespeeld. Jullie hebben jezelf in kostuums (lichamen) gekleed die volledig geschikt zijn voor de dramatiseringen die je hebt gekozen om te regisseren en in te acteren, en jullie zijn echt uitstekende regisseurs en acteurs. De verschrikkingen van marteling, moord, oorlog, ziekte en natuurrampen als gevolg van het weer, aardbevingen, enz., maken allemaal deel uit van deze illusoire omgeving die de mensheids collectieve intentie over de eonen heeft opgebouwd. En je ervaart daarbinnen ook intense pijn en lijden, dat een van de vele redenen is waarom je genoeg hebt van de spelletjes en wilt ontwaken. 

Jullie beslissing om te ontwaken is onomkeerbaar want zo velen van jullie houden de intentie vast om dat te doen, en jullie ontvangen uitgebreide hulp bij het vasthouden van deze intentie van hen in de spirituele rijken. De schrikwekkende situatie van planetaire disharmonie die jullie lijkt te hebben omhuld, en die jullie creatieve vermogens die jullie daaruit zouden hebben geleid lijken te hebben verlamd of bevroren, heeft meer dan lang genoeg geduurd, jullie theatrale producties lopen ten einde. Als je wilt, kun je voor hun realisme applaudisseren; daarna zal het tijd zijn om naar Huis te gaan. 

Wanneer je ontwaakt zul je blijmoedig lang vergeten relaties met onnoemelijke aantallen gelijkgestemde zielen herstellen die, net als jij, in toenemende mate voorwaarts in de richting van dit moment gegaan zijn, waarin je de briljante waarheid van wie je werkelijk bent zult herontdekken. Je wordt overspoeld met verwondering wanneer je een omgeving ervaart die schitterend levendig is en briljant opgelicht wordt door de vlammen van Liefde die voortschijnen uit allen die aanwezig zijn. De warmte van allesomvattende acceptatie en de geanimeerde communicatie die het inspireert zal heel opwekkend zijn – wat een contrast met sociale samenkomsten in de illusie waar iedereen een mening vormt over iedereen en uit is op het verbeteren van zijn status en persoonlijk voordeel! 
Jullie zijn allemaal een, en je zult dit feit weldra op dezelfde manier weten als waarop je je huid en de inhoud ervan kent. Er zijn geen grenzen wanneer je met elkaar mixt en mengt in jullie goddelijke Thuis, genietend van volmaakte vrede en liefdevolle harmonie. Je zult merken dat je communiceert, creëert, en coöpereert in het uitgestrekte en oneindige God-veld dat alles wat bestaat bevat en zich toch nog continu uitbreidt om elke nieuwe creatie in te sluiten die je je uitdenkt en introduceert. 

In leven zijn, bestaan, is een extatische vreugde die volkomen voorbijgaat aan de vermogens van jullie huidige, zeer beperkte verbeelding om je op enige zinvolle manier in te denken. Wat je Vader heeft gecreëerd, wat je hebt gecreëerd met hem, en wat jullie samen zullen blijven creëren zal zorgen voor grenzeloze inspiratie en vermaak wanneer je de oneindige mogelijkheden verkent die de Realiteit biedt voor jullie eeuwige en oneindige voldoening. 

Verveling, een verbazingwekkend en onbegrijpelijk concept geboren in de illusie, zal heel zeker nooit meer worden ervaren, terwijl jullie met vreugde voortgaan jullie velden van kennis in onvoorstelbare richtingen uit te breiden. Jullie hebben een uitdrukking die jullie gebruiken wanneer dingen goed voor je gaan: ‘Het leven is een eitje!’. In Realiteit zal het leven zijn als een eindeloze veelheid van perfecte stormen die jij bent, en die je met onvermoeibaar enthousiasme regisseert, de kracht en wonderlijkheid van je eigen bestaan ervarend via de continue interactie van al hun prachtige elementen. In waarheid, geen verveling, depressie, of gebrek aan motivatie meer, maar in plaats daarvan een continue, voortdurende reeks van verheffende gebeurtenissen georkestreerd voor de vreugde van alle betrokkenen. Zou je nog kunnen vragen om meer? En als je over iets denkt om toe te voegen aan de constellatie van verrukkingen waarvan je al aan het genieten bent, dan zul je in staat zijn om het instant te produceren. 

Jouw eeuwige geluk is Gods Wil, en het zal worden bereikt in elk moment van je bestaan! 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands