Marcadores

maandag 10 december 2012

09-12-2012 SaulEen massaal loslaten van opgehoopte negatieve energie vindt plaats ter voorbereiding op het ontwaken van de mensheid

John Smallman met Saul op 9 dec. 2012


Focus naarmate de tijd voor je ontwaken wegschrompelt, op het tonen van compassie aan degenen die je beledigend vindt, herinnerend dat alle onliefdevolheid wordt veroorzaakt door een gebrek aan eigenwaarde, een gevoel van onaanvaardbaarheid, en de angst die dat genereert leidt vaak tot agressief gedrag. Dit betekent niet het vergoelijken van agressief gedrag, maar reageren met een tegenaanval is niet behulpzaam en veroorzaakt vaak een ernstige escalatie van woede. Angst en woede ontstaan wanneer beloften zijn gebroken of vertrouwen is verraden, en er is waarschijnlijk niemand onder jullie die dit niet heeft ervaren. Wanneer je echte compassie ontwikkelt, ontwikkel je ook de kracht om vreedzaam te interacteren met degenen die zich agressief gedragen, acceptatie van hen demonstrerend terwijl je luistert en hun pijn probeert te begrijpen. 

Momenteel vindt er op Aarde een massaal loslaten van opgehoopte negatieve energie plaats, in de vorm van houdingen en gedragingen die tegengesteld zijn aan liefde, ter voorbereiding op het ontwaken van de mensheid. De Lichtdragers en de wegwijzers zijn hierbij sterk betrokken terwijl ze hun intentie versterken om op ieder moment liefdevol te zijn, zichzelf steeds steviger vastkoppelend aan het goddelijke Liefdesveld dat de planeet omcirkelt, wat zichzelf ook versterkt en intensiveert nu meer en meer van jullie zich realiseren dat Liefde de weg naar voren is, en jullie liefdevolle intenties voegen bij hen die al bezig zijn met dit werk. 

De voortdurende oorlogen en conflicten, die zich in sommige gebieden lijken te intensiveren, zijn indicaties van dit massale energie loslaten. De betrokkenen worden zich bewust dat conflict helemaal niets oplost - het intensiveert slechts afscheiding en haat – en werken eraan de negatieve houdingen om te draaien die zolang de overhand hebben gehad; en ze hebben succes. Je intentie om liefde en healing te sturen naar hen die lijden in dergelijke situaties is enorm effectief. Blijf dat doen elke keer als je denkt aan het endemische lijden rond de wereld. Alleen al een moment besteed aan die intentie terwijl je de bladzijde van een boek omdraait, in de auto stapt, of een slok water neemt, heeft een zeer meetbaar effect. Doe je pogingen niet af als onsignificant of ineffectief want dat vermindert hun effectiviteit; weet gewoon dat je een uitzonderlijke kracht hebt wanneer je de intentie hebt liefde, compassie, acceptatie, en vergeving te sturen naar enige persoon of enige groep waar dan ook. 

Jouw wil uitgedrukt door liefdevolle intentie stemt zich altijd af met Gods. Jullie zijn goddelijke wezens en hoewel jullie een illusoire menselijke ervaring hebben, is jullie verbinding met God permanent, veilig, en onbreekbaar, zelfs al blijf je daar onbewust van, dus je wil is altijd liefdevol afgestemd met Zijn, zelfs als je menselijke gedrag minder is dan volkomen liefdevol. Je spirituele intentie is echt, je ego-intentie is slechts een passerende fantasie - je kunt dit zelf zien elke keer als je van gedachten verandert over voorkeuren en afkeuren – en dat reflecteert slechts een korte schaduw die je denkgeest passeert. 

Jullie hebben allemaal gekozen om op dit moment in de tijd op Aarde te zijn, want het is een moment van intens wonder dat zich binnenkort zichtbaar zal maken door middel van de enorme veranderingen die plaatsvinden over de gehele wereld. Je wist dit toen je ervoor koos hier te zijn, en de reden waarom je die keuze maakte zal spoedig worden onthuld, wanneer je opnieuw ontwaakt binnen de Realiteit en de gelukzaligheid van de eenheid met je Vader ervaart. 

Jullie thuisreis is bijna voltooid en je intentie om te ontwaken versterkt zich dagelijks want je koos ervoor hier te zijn en te ontwaken, en de versterking van je intentie is afgestemd op de tijdlijn die je hebt vastgesteld voor dat ontwaken. Het is een beetje zoals het instellen van het wekker-alarm om je 's morgens te wekken: velen van jullie worden kort daarvoor wakker voor het luidruchtig je slaap onderbreekt en zetten het af. Het instellen van het alarm is het maken van een intentie, en spiritueel heb je de intentie ingesteld om te ontwaken in de Realiteit, en het moment van ontwaken ontstaat niet door een luidruchtig alarm maar omdat het het goddelijke juiste moment is. En als je je ogen opent binnen de Realiteit zal de briljante warmte en vreugde van dat moment volkomen betoverend zijn. 
Laat terwijl de momenten voor je ontwaken voorbij spoeden, al je twijfels los en open je hart in gretige anticipatie, omdat de ervaring – het feitelijke gevoel van de intensiteit van Gods Liefde voor jou op het moment van ontwaken – voorbij zal gaan aan alles wat je je kunt voorstellen. 

Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands