Marcadores

donderdag 13 december 2012

12-12-2012 SaulRoep luidkeels om spirituele hulp en je zult het in overvloed ontvangen

John Smallman met Saul op 12 dec. 2012
Met het eind van het kalenderjaar dat nadert en de verwachtingen die stijgen, groeien de aantallen van jullie die dagelijks bezig zijn met meditatie – met de sterke intentie zowel te ontwaken, en liefde, compassie en vergeving te sturen en delen, naar allen die daar behoefte aan hebben – steeds sterker. Dit is precies zoals het zou moeten zijn. Er is een goddelijk plan dat zich ontvouwt, met alles dat zou moeten plaatsvinden om deze fase daarvan tot voltooiing te brengen precies op schema gebeurend, want het is Gods Wil dat het dat zou moeten – maar vergeet niet dat buiten de illusie tijd afwezig is. 

Verwijzend naar een schema maakt het moeilijk voor jullie de significantie van veel dingen te vatten die over de gehele wereld plaatsvinden, en zelfs voor jullie om je bewust te zijn van veel andere even significante gebeurtenissen waarover de mainstream media niet berichten, want voor jullie is een schema tijdgevoelig (time sensitive) en het te begrijpen zonder het element tijd is, op zijn zachtst gezegd, verwarrend. 

In Realiteit bestaan de begrenzingen en beperkingen van tijd niet, maar voor jullie is dat niet gemakkelijk te begrijpen. In feite is het praktisch onbegrijpelijk. Blijven vertrouwen dat je Vaders Wil voor jou eeuwige vreugde is, en dat het zal worden bereikt zoals goddelijk bedoeld, wordt actief bevorderd door jullie engelen en gidsen in weerwil van enige twijfels of achterdocht die je zou kunnen voelen, want het verhoogt je frequentie en maakt het gemakkelijker voor je je met hen te verbinden en hun aangeboden hulp te ontvangen. Je hebt hun hulp nodig; je kunt niets alleen doen want een dergelijke staat bestaat niet. En, natuurlijk, dat vertrouwen in je Vader is volstrekt gerechtvaardigd. 

Jullie vaste tijden van gebed, meditatie en contemplatie versterken dat vertrouwen en stellen je in staat om je meer te verbinden met de hulp die continu wordt aangeboden – hulp die je zal assisteren bij het loslaten van jullie gehechtheden aan de illusie en met alle afleidingen waarmee het jullie kennis laat maken, terwijl het, continu, probeert, om jullie te overtuigen dat het echt is. Die gehechtheden worden losgetrokken, en hun volledige verwijdering is verzekerd want jullie werken mee. Concentreer je op het versterken van die samenwerking door jullie bereidwillige enthousiasme om enige resterende gebieden van oordeel, wrok of boosheid los te laten, vooral die welke je nog steeds kunt voelen kan alleen worden opgelost door een verachtelijke (?/abject) verontschuldiging die je hoort te ontvangen van wie dan ook waarvan je gelooft dat die je diep gekwetst heeft. 

Vergeving is de sleutel tot loslaten, en als je daar moeite mee hebt, geeft dat zeer waarschijnlijk aan dat je gebieden van ontkenning hebt waarin verborgen daden of gebeurtenissen liggen waarover je je schaamt en waarvan je je niet in staat voelt jezelf te vergeven, en dus projecteer je ze op anderen. Als je merkt dat je niet in staat bent anderen te vergeven, betekent dat over het algemeen dat je jezelf, om welke diepgewortelde en onbekende reden dan ook, niet kunt vergeven. Wanneer je jezelf hebt vergeven, is het vergeven van anderen een eitje! 

Als vergeving een probleem voor je is, kijk dan naar binnen en roep luidkeels om spirituele hulp, en je zult het in overvloed ontvangen. Je kunt heel verwonderd zijn over wat er opduikt: zaken die al lang vervlogen en vergeten zijn, maar waaraan je nog steeds een sterke emotionele lading hecht. Vaak, in de kindertijd, ben je onterecht veroordeeld en gestraft, maar vanwege je afhankelijkheid van hen die je veroordeelden, accepteerde je dat en de onterechte schaamte waarmee dat je belastte. Het was veel te pijnlijk voor je om dat in je bewuste denkgeest te houden, en voor je eigen overleven begroef je het zo diep als je maar kon. 

Al die ‘zaken’ komen nu omhoog om los te laten, en aanvankelijk zullen de gevoelde boosheid vanwege die onrechtvaardige daden begaan tegen jou het punt lijken te zijn; kijk dieper en je zult de schaamte, de schande die je over jezelf voelde vinden waarvoor je jezelf niet kunt vergeven. Dat is wat je moet loslaten, en met je volwassen bewustzijn is het volledig duidelijk dat je absoluut geen enkele reden had om schaamte of schande te voelen, en dus kun je jezelf nu gemakkelijk vergeven voor dit ongerechtvaardigde oordeel tegen jezelf. Wanneer je het loslaat, zul je het gevoel hebben alsof er een machtig gewicht van je afgetild wordt, en een heerlijk gevoel van vrijheid zal je omhullen. Het is waarlijk het begin van je ontwaken in de Realiteit. Duik diep naar binnen, laat elke schuld en schaamte die je vindt los, eis je goddelijk gegeven vrijheid terug waarvan het lijkt dat anderen dat van je afgenomen hebben, en weet, waarlijk weet dat je voor altijd vrij bent, precies zoals God je geschapen heeft. 

Met heel veel liefde, Saul. Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands