Marcadores

maandag 17 december 2012

16-12-2012 SaulHet is alles bij elkaar genomen onmogelijk voor jullie om verder te gaan in je schijnbaar gedrogeerde staat van onbewustzijn

John Smallman met Saul op 16 dec. 2012
De datum van 21 december 2012 is in de gedachten van velen nu het moment voor het ontwaken van de mensheid nadert. De verwachtingen zijn hooggespannen aangezien er veel is beloofd, en er is bezorgdheid dat wat er wordt gebracht (delivered) niet voldoet aan jullie verwachtingen. Maak je geen zorgen. Wat er wordt gebracht gaat ver voorbij aan al jullie verwachtingen. Er zullen geen teleurstellingen zijn als de Nieuwe Tijd wordt gebracht, enorme verbeteringen met zich meebrengend in de levensstandaard van de mensen die op dit moment in bittere armoede leven, het hen mogelijk makend in comfort en veiligheid te leven wat het onvervreemdbare recht is van elk menselijk wezen. De constante strijd om te betalen voor voedsel en onderdak, en het daaruit voortvloeiende maar onwerkelijke gevoel van veiligheid dat dat geeft en waarmee de meesten van jullie te kampen hebben, zal iets uit het verleden zijn. 

Het Licht van Gods Liefde schijnt helder op de gehele mensheid, veroorzakend dat velen zich roeren in hun slaap. De eerste tekenen van een groot ontwaken beginnen overal rond de planeet gezien te worden terwijl het goddelijke Licht allen in zijn liefdevolle omhelzing baadt. Deze massale infusie van Liefde in jullie hart versnelt de essentiële groei in je bewustzijn van je ware spirituele oorsprong, en van het feit dat jullie goddelijke wezens zijn, geschapen door God om in eeuwige vreugde met Hem te leven. Terwijl dat besef zich intensiveert doet je verlangen en intentie die staat te ervaren die je natuurlijke staat is, hetzelfde. Onderkenning van je onverbrekelijke verbinding met je Vader komt terug, en de restanten van herinneringen van die staat moedigen je aan verder op onderzoek uit te gaan zodat je de ‘tuinslang-achtige knikken’ in die verbinding kunt verwijderen of ongedaan maken, die je ervaring van je Vaders Liefde voor jou ernstig hebben beperkt. 

Die knikken zijn de uitingen van individuele gescheiden zelven die jullie hebben gebruikt om met elkaar in relatie te staan – de ego-maskers die jullie gebruiken om met anderen te interacteren en waarvan je, omdat jullie ze op die manier gedurende eonen gebruikt hebben, bent gaan geloven dat ze de ‘ware jij’ zijn. Ze zijn maar schaduwen van wie je werkelijk bent. Jullie, ieder van jullie, zijn immense wezens van ongelooflijke kracht en bekwaamheid. Je werd door God in Liefde geschapen om oneindige vreugde te ervaren. En om het Jullie mogelijk te maken aan dat potentieel te beantwoorden schiep Hij Jullie als onverwoestbare wezens van immense wonderlijkheid en schoonheid, en niet als de kleine, nietige individuen die jullie je op dit moment voorstellen te zijn. 

Jullie bouwden de illusie om de onwerkelijkheid te ervaren en maakten vervolgens kleine lichamen voor jezelf om het je mogelijk te maken het te verkennen. Na verloop van tijd vervaagden jullie herinneringen van jullie werkelijke staat, en jullie ego-naturen werden ontwikkeld om om te gaan met de omgeving waar je binnen was gegaan en dat heel bedreigend en volkomen echt voor jou was geworden. Het leek enorm en overweldigend, misschien zelfs bestuurd door verre goden die, ondanks het pretenderen dat ze zich maar nauwelijks bewust zijn van jullie, desalniettemin groot interesse in jullie activiteiten hadden en offers van jullie eisten om hen te overtuigen jullie niet te onaardig te behandelen door het opdringen van plagen, droogtes, overstromingen, in feite een eindeloze reeks van levensbedreigende catastrofes voor jullie. 

Jullie vonden deze krankzinnige illusie uit en bouwden het, en alles wat het bevat is het resultaat van jullie machtige collectieve intentie. Terwijl jullie je voorstellen daarin omvat te zijn, bevestigt dat voor jullie het ‘feit’ dat jullie allemaal onafhankelijke individuele wezens zijn. Maar natuurlijk zijn jullie niet onafhankelijk en zijn dat nooit geweest want jullie zijn een – een met elkaar en met God – en afscheiding van die eenheid is onmogelijk. Desalniettemin speel je dit verwarrende en beangstigende spel al heel lang en het is erg moeilijk voor jullie te begrijpen, laat staan toe te geven aan jezelf, dat jullie het hebben gemaakt en doorgaan het te onderhouden door die collectieve intentie. 

Nu, met het goddelijke energieveld dat het collectieve veld van bewustzijn met je Vaders Liefde voor jou overstroomt, is het alles bij elkaar genomen onmogelijk voor jullie om verder te gaan in je schijnbaar gedrogeerde en onbewuste staat van onbewustzijn. Liefde doordringt ieder van jullie om de negatieve aspecten die je aanmoedigen jezelf als onwaardig om God te kennen los te trekken, en die je angstig doen voelen en je verleiden je te blijven verbergen voor de warmte en acceptatie van Zijn allesomvattende omhelzing. Jij, ieder van jullie, begint die liefdevolle omhelzing te voelen, en voor sommigen van jullie is het schokkend, voor anderen vermoeiend, en weer anderen angstaanjagend, omdat je je nog steeds identificeert met het kleine zelf dat je maakte en binnenin verborg. 

Die onwerkelijke gevoelens en angsten zijn in het proces van volledig opgelost worden, zo dat elk resterend gevoel van onaanvaardbaarheid of onwaardigheid gewoon zal verdwijnen, je toestaand jouw volstrekte en onveranderlijke acceptatie in Gods ogen te begrijpen, zo dat je zonder angst kunt kiezen om je volledig open te stellen voor Hem in volledig vertrouwen. Wanneer je dat doet, zeer binnenkort nu, zul je ontwaken, en eeuwige gelukzaligheid zal de jouwe zijn. 

Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands