Marcadores

donderdag 3 januari 2013

02-01-2013 SaulEr ligt een ongelooflijk mooie toekomst voor jullie 

John Smallman met Saul op 2 jan. 2013
Het moment om je teleurgesteld te voelen is voorbij. Jullie zijn de Nieuwe Tijd binnengegaan en de voordelen daarvan zullen steeds duidelijker worden naarmate het jaar vordert. Jullie hebben allemaal een geweldig werk gedaan in het binnenbrengen ervan, en jullie worden daarvoor zeer geëerd. Het goddelijke energieveld dat de planeet omhult en alle levensvormen die ze ondersteunt is nu veel intenser en effectiever dan ooit tevoren in jullie menselijke geschiedenis, want jullie Nieuwe Tijd staat het toe dat te zijn. Hoe meer bewust en wakker jullie worden, hoe groter de energie die je kunt dragen en gebruiken voor het grotere goed van allen. 

De mensheid gaat spiritueel zeer zeker vooruit na eonen van stagnatie en vertwijfeling die de continue conflicten en meningsverschillen onder jullie aanmoedigden. Wanneer je in conflict bent kom je van (ben je in het) ego, van een gevoel van afzondering, verlatenheid, en angst, en je ego wil dat recht zetten door het bestrijden van de vijand, wie of wat dat ook mag zijn, en het te vernietigen. Miljoenen ego's die om de macht vechten zorgen niet voor een omgeving waarin liefde, compassie, acceptatie, respect, of healing van elkaar kunnen groeien en bloeien. 

Met het snel groeiende verlangen van de mensheid voor allen op de planeet om in harmonie te leven, al was het maar om verdere vernietigende oorlogen te voorkomen, heeft zich de weg naar een enorme spirituele groei geopend, want een verlangen om in harmonie te leven met anderen staat liefdes invloed toe zich uit te breiden en een belangrijk aspect van alle menselijke relaties te worden. Deze groei in de invloed en de macht van liefde in elk individu die dat verlangt is zelf-voorzienend geworden, en dus zullen jullie zien dat de Nieuwe Tijd steeds steviger verankerd raakt in de harten van diegenen die kiezen voor vrede in plaats van conflict. 

De Nieuwe Tijd is een aspect van jezelf, van elk individu, dat zich toont als liefde, respect, en compassie voor allen met wie je interacteert, en het leidt onfeilbaar naar vreedzame en harmonieuze uitwisseling van ideeën die een eind zullen maken aan het lijden en de ontberingen die gedurende eonen endemisch zijn geweest op Aarde. En als gevolg daarvan zal het vertrouwen tussen jullie groeien, worden geëerd, en de norm worden, net zoals het hoort. 

Jullie zien nog steeds veel conflicten rond de planeet, maar de nieuwe energieën waarmee jullie allen je verbinden zullen de betrokkenen helpen om onderhandelingen te beginnen die ze met succes zal beëindigen. Dan zal er inderdaad voor velen van jullie grote behoefte zijn aan het deelnemen in de wederopbouw van wat zo vele oorlogen hebben vernietigd, door het herstel van de infrastructuur waarvan de moderne beschaving afhankelijk is – gezondheidszorg, onderwijs, schone omgevingen, en overvloedige aanvoer van schoon water – en respect voor alle schatten van de mensheids schatkamers van verschillende culturen die je maken tot wat je bent: EEN. 

Je kunt niet verdeeld leven, anderen oordelende als slechter dan of beter dan. Jullie probeerden het gedurende eonen en het werkte absoluut niet. Nu, met de Nieuwe Tijd stevig gevestigd, samen met al die prachtige energieën die het heeft gebracht, kunnen jullie samenlevingen ontwikkelen die creatief samenwerken voor het hoogste goed van allen op jullie prachtige planeet. Een een-maat-past-iedereen (one-size-fits-all) aanpak is niet de manier om verder te komen. Jullie nieuwe mogelijkheden om zeer snel met iedereen overal ter wereld te communiceren hebben jullie zeer krachtig laten zien dat samenwerking werkt en diverse groepen kan samenbrengen om problemen die niet alleen konden worden opgelost op te lossen - open-source computer-toepassingen is een prachtig voorbeeld van dit soort van samenwerking in actie - en dat soort enthousiaste en vriendschappelijke samenwerking zal toenemen. Er ligt een ongelooflijk mooie toekomst voor jullie, slechts op jullie wachtend het te grijpen en mee te nemen tot tevredenheid en vreugde van de gehele mensheid.

Nu is het tijd om elk gevoel van boosheid, teleurstelling of wrok los te laten die je kunt hebben ervaren sinds de Nieuwe Tijd arriveerde, en om je er volledig mee te verbinden door jezelf volledig in liefde te openen voor al jullie broeders en zusters, in het bijzonder degenen waarvan je gelooft dat ze je hebben beledigd of misbruik van je hebben gemaakt. Echte vergeving doet zich voor wanneer het wordt aangeboden in plaats van schuld of oordeel, ongeacht de situatie. Niemand kan eerlijk zeggen dat ze nog nooit iemand beledigd hebben (een rechtvaardiging om dat te doen heeft hier geen plaats!), maar vasthouden aan de wrok die het veroorzaakt en het blijven herkauwen is als jezelf vullen met corrosieve (bijtende) vloeistoffen die je zullen vernietigen. Vergeef, bloei, en geniet echt van de gift van het leven, zo liefdevol geschonken door je Vader terwijl jullie volledig en vreugdevol in deze Nieuwe Tijd binnengaan waarnaar jullie zo verlangd hebben. 

Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands