Marcadores

maandag 7 januari 2013

01-01-2013 JezusJezus antwoordt John 

John Smallman met Jezus op 1 jan. 2013Jezus Blog # 112 voor woensdag 1/2/13. 

Vrijdag 28 december 2012 15.50 uur. 

John: Goedemiddag, lieve Jezus. Nou, zoals je heel wel zult weten, is er een groot gevoel van teleurstelling, om niet te zeggen boosheid, want er lijkt niets van enige betekenis te zijn gebeurd dat kan worden omschreven als het begin van een nieuw tijdperk of een ontwaken in het volledige bewustzijn. Ook ik was teleurgesteld - er waren, begrepen we, GEEN teleurstellingen. Dus, hoe gaat het nu verder? 

Zijn we ons allemaal slechts aan het verbinden met een collectief illusoir bewustzijn bedacht door wens-denkers (wishful-thinkers) die zeer gedesillusioneerd zijn door het leven op Aarde en hopend op iets beters, of wat? Alsjeblieft, biedt ons iets inspirerends om mij/ons op te beuren, als dat kan worden gedaan vanuit de spirituele rijken na de teleurstelling die we hebben meegemaakt. Ik weet zeker dat velen zich verraden voelen – hun verwachtingen waren zeer hoog, en toen werden ze de bodem ingeslagen. Wat gebeurt er nu? Terug naar de vertrouwde sleur, focussen op de illusie en al zijn lijden? Hoe dan ook, ik heb meer dan genoeg gezegd, dus dicteer alsjeblieft, en help me te ontspannen en je woorden toe te staan in mijn denkgeest te stromen. 

Jezus: Nou John, je hebt er geen doekjes om gewonden, dus sta me toe te reageren. 
Er was een enorme energieverschuiving tussen 12/12/12 en 12/21/12. Het had zich naar deze periode van intense activiteit voor vele jaren toe opgebouwd, en het gebeurde precies zoals gepland en op schema. Velen waren zich bewust van de energieverschuiving, zelfs als ze teleurgesteld waren door het gebrek aan bewijs op het fysieke vlak. Iedereen op Aarde is er momenteel door beïnvloed, maar omdat jullie fysieke lichamen nogal delicaat zijn, is het binnenin ieder van jullie op verschillende snelheden geactiveerd om zich af te stemmen op jullie persoonlijke aanpassings vaardigheden. Grote veranderingen doen zich over de gehele wereld voor, en zullen binnenkort duidelijk worden. 

Jullie plicht, jullie taak als Lichthouders en wegwijzers is om precies dat te blijven doen. Neem dagelijks ruim de tijd voor meditatie, en vraag en heb de intentie om een echt gevoel van dat Licht te krijgen zodat jullie geloof wordt hersteld en versterkt. De mensheid zal ontwaken, omdat zij de intentie heeft dit te doen, en dat zorgt voor de onvermijdelijkheid. Je koos ervoor om op Aarde te zijn in de voorhoede van het proces van ontwaken, heel goed wetende wat daarbij kwam kijken. 

Ondanks je gebrek aan een compleet geheugen van de toezegging die je hebt gedaan, heb je wel een bewustzijn, een gevoel van verantwoordelijkheid dat je hier op Aarde bent om een zeer belangrijke rol te spelen in dit fantastische proces. Vraag om hulp, bevestiging en begeleiding wanneer je mediteert, en je zult het ontvangen. Mediteren is nog belangrijker nu de nieuwe energieën zich binnenin je ontvouwen, want het zal het je mogelijk maken opbeurende glimpen te ontvangen van wat de mensheid te wachten staat en voor de prachtige planeet die je fysieke bestaan ondersteunt. Het is illusoir, maar je hebt ervoor gekozen het als zeer echt te ervaren, en zo lang je ervoor kiest dat te blijven doen zal ze daar zijn om je te ondersteunen in het verhaal dat jullie gezamenlijk hebben samengesteld (geassembleerd). (pauze 16.35) 

(Dinsdag 1 januari 11.50 uur) 
John: Nou, lieve Jezus, dat is allemaal goed en wel, maar we hebben nog steeds het gevoel erg in de steek gelaten te zijn, in feite onteerd door het feit dat we nog steeds verstrikt zijn in onze verpletterende 3D omgeving met geen einde in zicht. Het lijkt erop dat wat ons beloofd is een illusie was, en dat wat wij blijven ervaren veel echter is met alle daarmee samenhangende pijn, lijden en angst.

Ik heb altijd geloofd dat het leven oneindig, geweldig zou verbeteren, nadat ik mijn fysieke lichaam bij de menselijke dood neerlegde – de vele verhalen van bijna-dood ervaringen van mensen zijn zeer overtuigend en verheffend over dat onderwerp. Echter, van wat u en Saul me over de jaren hebben verteld, ben ik gaan geloven dat een Nieuwe Tijd van vrede, vreugde en overvloed op Aarde voor allen zeer binnenkort werkelijkheid zou worden. Een soort opstap (?/step up) van de verschrikkingen van de illusie in een liefdevolle omgeving die ons onvermijdelijk naar Huis zou leiden in de eeuwige vrede en aanwezigheid van onze Vader. Het lijkt er nu op dat dat niet het geval is. 

Dus hebben we – ik en al diegenen die wezens van de spirituele rijken channelen, of degenen die lezen wat er is gechanneld en gedeeld – alleen onszelf voor de gek gehouden? Ik geloof niet dat zij in de spirituele rijken ons opzettelijk zouden misleiden, ik geloof dat ze van ons houden en ons oprecht willen helpen, maar misschien is er gewoon geen enkele manier dat onze zeer uiteenlopende sferen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar interacteren. 

Zullen we in feite moeten wachten tot we onze fysieke lichamen neerleggen voordat we de intense en permanente vreugde kunnen ervaren die verschillende heiligen en mystici ons hebben verteld dat dat Gods Wil is? Moeten wachten tot we onze lichamen neerleggen in de fysieke dood is een zeer onaantrekkelijke gedachte terwijl het aantal mensen dat in buitensporige armoede leeft blijft groeien, en waarvan het lijkt dat er maar heel weinig aan kan worden gedaan ondanks de goed bedoelde intenties en handelingen van vele betrokken individuen en goede doelen. De toekomst ziet er zeer somber uit voor velen die hadden gehoopt te ontwaken in de Nieuwe Tijd. Onze menselijke geschiedenis is vol verhalen van de verwachte verbeteringen van onze levensomstandigheden die nooit gematerialiseerd zijn, het lijkt erop dat deze daarop gehoopte Nieuwe Tijd gewoon ook een van deze verhalen was. (pauze 12.55 > 13.55) 

Jezus: Nou, John, je voelt je zeker terneergeslagen. Onze bedoeling is altijd geweest om je te verheffen en te inspireren, en daarin zijn we geslaagd. Jouw teleurstelling is heel begrijpelijk want we hebben jullie hoop en verwachtingen zeer hoog opgevoerd en toen ervoer je geen wonderen, geen vervulling van die hoge verwachtingen. Desalniettemin zijn jullie spirituele energieën enorm versterkt en deze zullen jullie voorwaarts brengen wanneer de Nieuwe Tijd, die jullie zonder enige twijfel zijn binnengegaan, zich ontwikkelt, intensiveert en allen omhult in haar liefdevolle omhelzing. 

De mensheid is aan het ontwaken. Wakker zijn is bewust zijn, en een groot bewustzijn van de noodzaak om elkaar te behandelen met liefde, compassie, respect en acceptatie is op Aarde gekomen gedurende de laatste vijf of zes decades. Er zijn nog velen op Aarde die dit fundamentele mensenrecht niet erkennen, maar dat is zeer snel aan het veranderen als gevolg van de intensiteit van het goddelijke Liefdesveld dat de wereld omhult. Vergeet niet, Liefde is zacht. . . Maar het is ook buitengewoon krachtig en zal niet worden ontkend. De mensheid heeft zich voor een zeer lange tijd verborgen voor de liefde, weigerend er mee om te gaan. Dat is nu veranderd en het veegt overal binnen, alle relaties beïnvloedend, en zoals je eerder is verteld, ‘Liefde verandert alles’. 

Ga door om in elke situatie liefdevol te zijn; val niet aan en bouw geen verdedigingen, want dat maakt je blind voor de Liefde die je omhuld heeft. Liefde is de weg van God, de weg van de Hemel, de weg van allen in de spirituele rijken, en daarom is het jouw weg. Je moet Het vertrouwen en erin volharden, en dan zul je duidelijk je weg naar Huis zien. Jullie weten in je hart dat niets anders enige zin heeft, en je kunt zien dat waar Liefde ook maar terzijde wordt geschoven er conflict ontstaat - altijd. 

Hoewel je geen direct gevoel hebt van de Nieuwe Tijd waarvan je een deel bent geworden, is die aangekomen, en je zult beginnen de voordelen ervan te ervaren. Bid en mediteer met een sterke intentie en sta de Liefde die je omhult toe alles weg te vegen dat niet in afstemming met Haar is. Dat is wat je werkelijk wilt, en jullie zijn het tot bestaan aan het brengen. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus. (01-01-2012 14.50.)  

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands