Marcadores

woensdag 30 januari 2013

27.01.2013 Jezus


Volledig bewust zijn betekent dat je nooit onbewust handelt  

John Smallman met Jezus op 27 jan. 2013De grote energieverschuiving die zich in december voordeed vraagt van ieder van jullie om aanpassingen te maken in jullie individuele energievelden, zodat zij zich volledig kunnen verbinden met het goddelijke energieveld die jullie en de planeet omcirkelen en omarmen, en tenzij je zelf een zeer bewuste intentie hebt gemaakt om de verandering die er gebeurt niet te laten plaatsvinden, zal dit automatisch gebeuren. Als jullie energievelden zich aanpassen, kun je een aantal vreemde gewaarwordingen en stemmingswisselingen ervaren. Dit is normaal. Je gaat door een gradueel proces van het verhogen van je energiefrequentie naar een niveau waarop het zich kan afstemmen op en interacteren met dat van het goddelijke energieveld, en het zijn deze aanpassingen die je voelt. Deze gevoelens zijn een zeer goed teken. Zij geven aan dat je je voorbereidingen stimuleert om te gaan naar een volledig bewuste en volledig ontwaakte staat. 

Velen van jullie hebben commentaar geleverd op de sensaties die je ondergaat, waarvan sommigen niet erg prettig zijn. Het is eigenlijk een onverschrokken-tegemoet-treden en een loslaten van ieder liefdeloos aspect van jezelf dat ver onder het niveau van je bewustzijn binnen jezelf verbleef. Het is waarschijnlijk dat ze, van tijd tot tijd, de controle van je overnamen wanneer je op een situatie reageerde, schijnbaar ongecontroleerd gedreven door krachtige emoties die juist met ongewone, onverwachte, en mogelijk ongepaste wreedheid ontstonden. En na de tijd kun je je heel wel hebben afgevraagd wat er in Godsnaam is gebeurd. Het was je heel duidelijk dat je overstuur was, maar je reactie was ver voorbij normaal of redelijk, het was alsof er een demon was die je opzij duwde en de controle had overgenomen. In je volledig bewuste staat kan dat niet gebeuren, want volledig bewust zijn betekent dat je nooit onbewust handelt of je gedraagt. En in je eerdere bijna onbewuste staat kun je heel wel niet eens hebben gemerkt dat er iets ongewensts gebeurde want het zou normaal geleken hebben. Nu is ‘normaal’ niet langer acceptabel voor je, en dat is een teken van enorme vooruitgang. Gefeliciteerd! 

Het loslaten van al deze verborgen ‘demonen’ is een beetje zoals het installeren van een nieuw besturingssysteem op je computer. Het kost tijd en concentratie, en het gaat om een hoeveelheid nieuwe kennis om je competentie en efficiëntie te herstellen. Of je zou het kunnen vergelijken met het strijken van vellen papier of tafellakens die bij de was zaten en die niet kunnen worden gebruikt voor alle kreukels eruit zijn gestreken. Jullie zijn effectief al je blokkades en ontkenningen aan het verwijderen door het vervangen of upgraden van je BS, of alle inconsistenties in je houding en gedrag aan het gladstrijken. Terwijl dit proces zich voortzet zul je bemerken dat je bewustzijn van je ego’s pogingen je te controleren en je leven te bepalen je steeds duidelijker wordt. Je zult veel minder gauw te snel en gedachteloos reageren, en dientengevolge spijt achteraf hebben zal minder van je tijd kosten. Wees blij dat al deze zaken in je bewustzijn opkomen, want als je bewustzijn hebt, heb je al de gereedschappen om met elke situatie die zich voordoet af te rekenen. 

Natuurlijk verlies je de mogelijkheid om de schuld voor elk liefdeloos gedrag te verdringen, want op dat moment zul je je heel bewust zijn van wat er gebeurt, in plaats van tijdelijk ‘je bewustzijn te verliezen’, wanneer emoties ontbranden en tijdelijk de controle over je hebben. Je hebt nu de mogelijkheid om jezelf te stoppen voordat je reageert, en dat kan eng zijn, want je kunt de gevolgen voorzien voor je handelt of reageert. Je weet dat je verantwoordelijk bent voor je woorden en daden – als er geen demonen zijn die je drijven – en je bent je bewust van de beslissing er wel of niet op in te gaan. Er op ingaan is verleidelijk, en je hebt de tijd een beslissing te nemen, terwijl voorheen er op ingaan gewoon gebeurde. Je moet je bewust zijn om te kunnen worden verleid. En dus, als je je bewust bent kun je besluiten om sterk en effectief weerstand te bieden, of je kunt besluiten te zwichten. Als je toegeeft, kunt je last krijgen van een kortstondig gevoel van vrijheid of opwinding, maar dat zal snel vervangen worden door een intens gevoel van mislukking. 

Met deze nieuwe energieën die zo overvloedig stromen, wordt de leer-periode voor het loslaten van ongewenste aspecten van je egoïstische zelf heel kort. Feedback van je omgeving over gedachten, woorden of handelingen zal zeer snel zijn, zoals sommigen van jullie waarschijnlijk al hebben ontdekt. De goede kant daarvan is dat je merkt dat je niet eindeloos lessen aan het herhalen bent – lessen die misschien onbegrijpelijk waren voor je bewustzijn tot leven begon te komen – want ze worden snel geleerd in deze nieuwe energie-omgeving, en daarom zul je niet langer belegerd worden door onaangename en onuitgenodigde ervaringen die je dag verpesten. 

Vroeger, voordat de nieuwe energieën zo vrij en overvloedig binnen begonnen te stromen, dreven velen gewoon door het leven zich afvragend waarom het hen zo slecht behandelde. Nu wordt het je al snel duidelijk waarom je een slechte dag hebt, en kun je de benodigde wijzigingen aanbrengen in je denkpatronen en gedragingen die je zal toestaan situaties te vermijden die het bederven. Je bent je eigen baas – en dat is iets wat je vergeten was. Dat is hoe je geschapen bent, en je bent dat nu aan het herontdekken en aan het gebruik maken van de kracht die het je geeft. Kennis is macht, en je kennis groeit terwijl je bewustzijn zich opent, en dus doet je kracht dat ook. Gebruik het overvloedig, liefdevol, en verstandig, en ervaar het nieuwe tijdperk waarin je binnen bent gegaan. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus. 


Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands