Marcadores

zondag 13 januari 2013

13-01-2013 JezusEen enorme verschuiving in je bewustzijn is zojuist opgetreden 

John Smallman met Jezus op 13 jan. 2013Het leven is een gouden kans, het is een uitnodiging van God onze Vader om eeuwig deel te nemen aan het goddelijke creatieve proces, en het is een uitnodiging die alle bewust voelende mensen accepteerden – onmiddellijk. Degenen van jullie op het Aardse vlak kozen ervoor een onwerkelijke staat van bestaan te ervaren, gescheiden van jullie goddelijke Bron door je de illusie in te beelden en het vervolgens te ondersteunen. Afscheiding van God en van de eenheid (oneness) die Hij geschapen heeft is volstrekt onmogelijk, maar het ervaren van afscheiding is mogelijk en dat is wat je hebt ondergaan. Het lijkt het geval geweest gedurende eonen, maar dat is onderdeel van de illusie die jullie tijd noemen. Al Gods kinderen zijn wezens van immense macht, een macht die volledig onvoorstelbaar voor jullie is in de sterk beperkte staat van bewustzijn die jullie voor jezelf hebben gekozen. Toen jullie binnengingen in deze staat was het in waarheid maar voor een ogenblik, maar met jullie collectieve intentie vestigden jullie een zeer lange tijdlijn, jezelf talloze mogelijkheden biedend om je weg naar buiten en naar huis naar je Vader te vinden. 

Gedurende de eonen hebben jullie vele paden gevolgd terwijl je de weg terug zocht naar je natuurlijke staat van eenheid (oneness) met God. Het pad dat jullie zojuist hebben beëindigd heeft je heel dichtbij gebracht, en de energieën van de huidige tijd, de Nieuwe Tijd die jullie zojuist binnen zijn gegaan, maakt het jullie mogelijk je reis te beëindigen en thuis te komen voor een helden-ontvangst. De eonen doorgebracht in de illusie zijn chaotisch en verwarrend voor jullie geweest, terwijl jullie elkaar bevochten, denkende dat jullie individuele wezens waren strijdend om een prijs die slechts een iemand kon winnen, terwijl jullie in feite allemaal een zijn en allemaal de prijs zullen winnen van thuis komen wanneer jullie samenwerken om jullie reis te voltooien. 

De nieuwe energieën die jullie omhullen zijn in feite oude energieën die altijd beschikbaar zijn geweest, maar die jullie hebben verborgen in je vastberadenheid om te leven en het leven te ervaren als robuuste en afzonderlijke individuen. Omdat jullie je van hen zo lang niet bewust zijn geweest, is je geheugen van hen bijna volledig uitgewist, en nu, nu je ze herontdekt, lijken ze nieuw en onvoorstelbaar. Het zijn de energieën van Liefde in Haar vele verleidelijke vormen waarvan jullie je steeds meer bewust worden terwijl je je met ze verbindt en de onwerkelijke, pijnlijke en ineffectieve energieën van egoïstische zelf-gecentreerdheid loslaat. 

Een enorme verschuiving in je bewustzijn is zojuist opgetreden en de aantrekkingskracht van het goddelijke energieveld dat je omhult is onweerstaanbaar geworden. Deze verschuiving was het omslagpunt, het punt waarop je ervoor koos je opnieuw te verbinden met je Vaders creatieve energieveld dat alle bewust voelende wezens eeuwig ondersteunt. Je ermee verbinden is een daad van het te delen en elkaar accepteren als een almachtige (almachtig iemand), in plaats van jezelf te zien als bijna volkomen machteloze individuele wezens. Ziende (begrijpende) dat allen een zijn maakt het je nu onmogelijk door te gaan met het spel van afscheiding en verlatenheid die jullie zovele levens heeft beziggehouden. Het besef dat wat je denkt, zegt, of doet alle anderen beïnvloedt heeft je dit punt zeer duidelijk gemaakt (?/has driven this point home), en daarom heb je het besluit genomen alle anderen te eren en accepteren als goddelijk aspecten van jezelf, wat ze zeer zeker ook zijn, en ervoor gekozen om vanaf dit punt voorwaarts liefdevol samen te werken totdat jullie klaar zijn met je reis huiswaarts. 

Het goddelijke Liefdesveld heeft julie altijd omringd, maar nu herkennen jullie het, verbinden jullie je ermee, en ontdekken hoe goed je je erdoor voelt. Dat gevoel van geliefd te zijn, acceptabel, en van onschatbare waarde verbant al die eerdere gevoelens van ontoereikendheid en waardeloosheid die jullie veel te lang hebben verzorgd en ondersteund, en maakt het jullie mogelijk het aspect in elkaar te herkennen van eeuwige goddelijkheid die je geboorterecht en je eeuwige erfenis is. 
Vanaf hier voorwaarts is jullie reis huiswaarts een collectieve onderneming, en als zodanig kan het alleen slagen. 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands