Marcadores

dinsdag 22 januari 2013

20-01-2013 SaulDe realiteit kan niet in de illusie plaatsvinden of verschijnen 

John Smallman met Saul op 20 jan. 2013Wanneer de mensheid ontwaakt, zoals het zonder twijfel zal doen, zal een staat van grote vreugde jullie omhullen. Jullie hebben gedurende vele levens naar dit moment toegewerkt, en jullie zijn nu heel dichtbij. Sommigen van jullie, in feite een vrij groot aantal van jullie, waren zeer ontmoedigd toen schijnbaar niets opmerkelijks gebeurde in de wereld op of rond 21 december 2012. Dit is begrijpelijk omdat er zich zovelen verbonden hadden aan een resultaat dat fysiek kon worden waargenomen en gemeten in de illusoire omgeving dat sinds eonen jullie thuis is. 

Ontwaken is je verplaatsen van de illusie de Realiteit in. De Realiteit kan niet plaastvinden of verschijnen in de illusie – dat zou zoiets zijn als elektriciteit proberen te zien – het is gewoon niet mogelijk. De gevolgen ervan kunnen worden gevoeld of waargenomen jullie roepend om te ontwaken, en wanneer je dat doet zal alles opmerkelijk mooi zijn, verbluffend helder, zo echt dat er geen twijfels van welke aard ook zullen overblijven die je terug zouden kunnen trekken dat onwerkelijke miasma (verpeste lucht, omgeving van kwade dampen) in dat je zolang aan zich lijkt te hebben vastgebonden. 

Ondanks je teleurstelling van het niet zien van fysiek bewijs van jullie verplaatsing de Nieuwe Tijd binnen, heeft die verplaatsing plaatsgevonden. Velen van jullie ervaren zonder twijfel een ongewoon gevoel van vrede en tevredenheid, die sommigen van jullie verwarrend vinden aangezien er fysiek niets lijkt te zijn veranderd dat dat zou kunnen verklaren. Wees ervan verzekerd, er heeft een enorme energetische verschuiving plaatsgevonden en het heeft wereldwijd verbazingwekkende effecten. Het overweldigende verlangen om vreedzaam en liefdevol te leven, ongeacht de omstandigheden waarin mensen zich bevinden, en de energetische intentie om dat te doen die de harten van de mensheid vult, is tot een dergelijke omvang versterkt, dat het nog maar zeer weinigen onbeïnvloed heeft gelaten. 

Het is essentieel dat je je Licht hoog blijft houden. Ook al ben je misschien niet in staat om er enig gevoel van te krijgen, het stroomt met grote intensiteit van je uit en beïnvloedt iedereen met wie je interacteert, en dat is hoe de mensheid naar het moment van ontwaken wordt gebracht. Onderschat of bagatelliseer de effectiviteit van je stevig en constant vastgehouden intentie niet voor iedereen om te ontwaken, want je intentie is massaal versterkt en geïntensiveerd door hen in de spirituele rijken wier enige taak het is om te helpen bij het tot verwezenlijking brengen van deze gedenkwaardige gebeurtenis. Twijfel er niet aan dat het zal gebeuren, want dat ondermijnt je intentie, aldus de tijdlijn voor jullie ontwaken verlengend. 

Twijfel is als een intentie om iets niet te laten gebeuren. Jullie kennen allemaal mensen die zeer positief zijn en die altijd bereiken wat ze willen, en je kent ook mensen die negatief of pessimistisch zijn die nooit in staat lijken te zijn het leven op enige manier gladjes voor zichzelf te laten stromen. Dat is de kracht van intentie die actief wordt gedemonstreerd. 

Vaak kunnen degenen die negatief of pessimistisch in hun vooruitzichten zijn niet zien dat dit het geval is, en zijn daarom niet in staat om te begrijpen waarom de dingen nooit in hun voordeel lijken uit te pakken. Het is als een weigering om God, het Universum, de Bron toe te staan om te voorzien in hun behoeften. Zij geloven dat zij de ongelukkige slachtoffers van de omstandigheden zijn, en proberen ze dat te vertellen dient er vaak alleen maar toe dat ze boos of bang worden. Ze geloven niet in de immense kracht die je Vader in ieder van jullie heeft geplaatst op het moment van jullie schepping. En natuurlijk heeft iedereen die een menselijke ervaring heeft ervoor gekozen om lessen te leren aangepast aan hun behoeften, zodat een deel van hun pijn en lijden het gevolg zal zijn van het niet begrijpen, of weigeren te begrijpen, van de lessen die ze voorgeschoteld krijgen. 

Je kan en mag niet proberen om de lessen van een ander voor hen te interpreteren, alleen zij kunnen dat doen. Je kunt met compassie luisteren, en als je je geleid voelt (een zeer licht, maar nauwelijks gevoeld intuïtief gevoel) een kleine opmerking maken. Maak het niet groted dan dat, want dat is waarschijnlijk je ego die haastig iemand komt redden! Jij hebt het zaadje geplant; het is aan de ander het op te kweken. Jouw kleine opmerking is jij die het Licht voor hen vasthoudt, ook al krijg je er helemaal geen gevoel van. 

Velen zien armoede, ontbering, ziekte en oorlog, over de gehele planeet, en ze zien ook bedrijfscorruptie en -incompetentie bij de overheid, grote organisaties, en religieuze instellingen die nalaten mensen in nood te helpen, en in tegendeel, eigenlijk van de situatie profiteren. Dat creëert een sluier van negatieve intentie en energie, en jullie taak als Lichtdragers en wegwijzers is om die negatieve en ontwrichtende energie door je liefdevolle en positieve intentie op te lossen. Jullie worden volledig ondersteund door God en door hen in de spirituele rijken, terwijl zij die die negatieve intentie en energieën projecteren veel minder steun hebben dan je zou denken, ondanks de enorme hoeveelheid lawaai die ze maken. 

Houd het Licht te allen tijde vast en weet dat de ondersteuning die jullie hebben en bieden onoverwinnelijk is. Je bent op Aarde om precies dat te doen. Het is je roeping, je vocatie, en de oneindige macht van Gods Liefde voor al Zijn kinderen, die continu worden ondersteund, garanderend dat niemand zal worden achtergelaten, overgelaten aan hun denkbeeldige gevoel van machteloosheid. Het besef dat ze niet zwak, hulpeloos en machteloos zijn breekt zonder meer door in het bewustzijn van degenen die zich verloren of achtergelaten voelen en jullie Lichthouders en wegwijzers helpen daar enorm bij door je intentie, dat het zo is. Wees positief, liefdevol, wees het goddelijke wezen dat je Vader schiep, en weet dat je Zijn Wil op elk moment doet, en dat succes onvermijdelijk is. 

Met heel veel liefde, Saul. 

Zoals gechanneld door John Smallman.

Vertaling: René

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jezus

Jezus
in het Nederlands

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
in het Nederlands